20 Haziran 2018, Çarşamba 09:40:47

3. havalimanı havadan görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde olacağı uçak Türkiye’nin en önemli dev projelerinden İstanbul’un 3. Havalimanına yarın inmesi bekleniyor. Tarihi inişin gerçekleşeceği havalimanında son durum havadan görüntülendi.
  • Devasal bir havalimanindan bahsediyoruz kimin yaptığı nin ne önemi var ha kemal ha recep ha kel mahmut şimdi ilk yapmanız gereken flight radar 24 indirip telefonununuza yüklemek sonra ıstanbul üzerindeki hava sahasına bakmak hangi ülkelerin uçak ları geçiyor atatürk havalimanı diyorsunuz en büyük inenbilen uçak boing 747 bir airbus 380 inebiliyormu inemiyor neden cunki o çapta büyük değil havalimanı çalışanı olarak biz bunları görebiliyoruz siz göremiyorsunuz bazılarına söylüyorum at gozluklerinizi çıkartın bu havalimanına karşı olan zihniyet te söylüyorum gidin seyahatlarinizi at arabasıyla yapin
  • Keşke istanbula yapılsaydı havaalanı
  • Ismini Kanuni Sultan Suleyman koysunlar ki Yabancilar iyi telaffuz etsin.
  • 2005 yılına kadar iç hatta sadece tk uçardı ve bilet fiyatları çok uçuktu. Bu hükümet ic hat ucusları özel havayollarına açtı ve fakiride , yetimide uçağa binmeye başladı. Otobüste onca saat popomuzun uyuşmasından kurtulduk. Siz değilmiydiniz Ordu-Giresun havalimanınıda denizin üstüne yapılırmı diye eleştiren. eleştirdiğiniz o havalinanı catır catır çalisiyor. Eminim bu havalimanınını avrupalı yapsa öve öve bitiremezsiniz. O nedenle havacılık konusunda ülkemize yapılan her şeyle guru duymak yerine köstek olmak niye anlamıyorum. Bırakında birazda başkaları bizim havalimanımıza imrenerek baksın.
  • bEN ANLAMADIM 3.HAVALIMANININA PARASUTLEMI INECEKLER
  • ESKI HAVAALANI ACIK UNIVERSITE OLSUN
  • 3HAVAALANINI BENCE MILLET PARKI YAPALIM
  • YINE PARAK OLSUN AMA KAPAMAYALIMATTURKU BENCE
  • DERHYAL BU INSAAT DURMALI VE ATATURKE ILAVE 5. VE 6. PISTLERIN YAPILMASI LAZIM. DERHAL CNR VEFLORYA KAMULASTIRILIP GENISLETILMELI;SUANKI YERI COK GUZEL
  • Yeni limana en fazla 5 sene veriyorlar altı boş taş ocaklarının üstüne Havalimanı yaparsan 5 sene sonra görürüz neresi çökmüş neresi sular altında kalmış buraya yazıyorum demedi demeyin.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde olacağı uçak Türkiye’nin en önemli dev projelerinden İstanbul’un 3. Havalimanına yarın inmesi bekleniyor. Tarihi inişin gerçekleşeceği havalimanında son durum havadan görüntülendi.

İstanbul'un yapımı devam eden 3. havalimanının inşaatında tüm hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Havalimanına ilk inişin Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapması bekleniyor. Tarihi iniş için havalimanında son hazırlıklarda tamamlandı. Yapılan son hazırlıklar ise havadan görüntülendi. Çekilen görüntülerde pistlerin asfaltlama işlemlerinin devam ettiği ve çizgilerinin bir çoğunun tamamlandığı görülüyor. Asfaltlama araçlarının adeta karınca gibi çalıştığı havalimanında ayrıca Ana terminal binasının da çatı kaplam işlemlerininde bittiği ince işçiliği kaldığı gözüküyor. Pistlerin çizgileri çekilerek son düzeltmeleri de yapılmaya devam ediyor.

3 bin 750 metre uzunluğunda 60 metre genişliğindeki pistte cihazlarının testi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait Cessna Citation XLS tipi uçuş kontrol uçağı ile yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan havalimanına ilk kez inecek uçağın içinde yer alması bekleniyor. Tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle 350’den fazla destinasyona uçuş imkanı sunacak olan Yeni Havalimanı, bu özelliğiyle ‘dünyanın en büyüğü’ unvanını kazanmış olacak. Havalimanının resmi açılış tarihi ise 29 Ekim 2018 olarak belirtildi. 













3. havalimanı havadan görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

narko001 ~ 6 yıl önce
Devasal bir havalimanindan bahsediyoruz kimin yaptığı nin ne önemi var ha kemal ha recep ha kel mahmut şimdi ilk yapmanız gereken flight radar 24 indirip telefonununuza yüklemek sonra ıstanbul üzerindeki hava sahasına bakmak hangi ülkelerin uçak ları geçiyor atatürk havalimanı diyorsunuz en büyük inenbilen uçak boing 747 bir airbus 380 inebiliyormu inemiyor neden cunki o çapta büyük değil havalimanı çalışanı olarak biz bunları görebiliyoruz siz göremiyorsunuz bazılarına söylüyorum at gozluklerinizi çıkartın bu havalimanına karşı olan zihniyet te söylüyorum gidin seyahatlarinizi at arabasıyla yapin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pehhh ~ 6 yıl önce
Keşke istanbula yapılsaydı havaalanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B727-2F2 ~ 6 yıl önce
Ismini Kanuni Sultan Suleyman koysunlar ki Yabancilar iyi telaffuz etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli havaci ~ 6 yıl önce
2005 yılına kadar iç hatta sadece tk uçardı ve bilet fiyatları çok uçuktu. Bu hükümet ic hat ucusları özel havayollarına açtı ve fakiride , yetimide uçağa binmeye başladı. Otobüste onca saat popomuzun uyuşmasından kurtulduk. Siz değilmiydiniz Ordu-Giresun havalimanınıda denizin üstüne yapılırmı diye eleştiren. eleştirdiğiniz o havalinanı catır catır çalisiyor. Eminim bu havalimanınını avrupalı yapsa öve öve bitiremezsiniz. O nedenle havacılık konusunda ülkemize yapılan her şeyle guru duymak yerine köstek olmak niye anlamıyorum. Bırakında birazda başkaları bizim havalimanımıza imrenerek baksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SF ~ 6 yıl önce
bEN ANLAMADIM 3.HAVALIMANININA PARASUTLEMI INECEKLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ST ~ 6 yıl önce
ESKI HAVAALANI ACIK UNIVERSITE OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D ~ 6 yıl önce
3HAVAALANINI BENCE MILLET PARKI YAPALIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PARK ~ 6 yıl önce
YINE PARAK OLSUN AMA KAPAMAYALIMATTURKU BENCE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DERHA ~ 6 yıl önce
DERHYAL BU INSAAT DURMALI VE ATATURKE ILAVE 5. VE 6. PISTLERIN YAPILMASI LAZIM. DERHAL CNR VEFLORYA KAMULASTIRILIP GENISLETILMELI;SUANKI YERI COK GUZEL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 6 yıl önce
Aynı görüşteyim
Biraz zor ~ 6 yıl önce
Yeni limana en fazla 5 sene veriyorlar altı boş taş ocaklarının üstüne Havalimanı yaparsan 5 sene sonra görürüz neresi çökmüş neresi sular altında kalmış buraya yazıyorum demedi demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000