23 Şubat 2016, Salı 10:11:33

3. havalimanı en iyi olmak için yarışacak

İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de sahibini bulacak ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü’nde, jüri önerisiyle kısa listeye kaldı.
  • http://mipim-peoples-choice-award.com/projects/istanbul-grand-airport link budur 2 dk surmuyor. Gururumuzsun
  • Güzel reklam olabilir.. İşsizlik büyük sorun diye şikayet et yüzbin kişiye istihdam yaratan projeye karşı çık. Biraz mantık lütfen...
  • Dunyanin mg. projesini istiyorum turkiyeye ve istanbula yakisir . Turkler dunyanin en buyuk milletidir. Bunun icin dirki her seye layiktir, turk milleti Nuh peygamberin. Oglu yafes turk. Un. Turunlariyiz Turk. Luk ve kokeni nuh peygambere mdayanir . Yani turk ismide ordan geliyor,
  • Olomoozzz
  • rezalet. yakışmadı. doğayı katlet, insanları öldür sonra ödül peşinde koş!! bu düzen değişecek!!
  • Hüloooğğğğğ
  • olur böyle şeylerr....

İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de sahibini bulacak ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü’nde, jüri önerisiyle kısa listeye kaldı.

Dünya gayrimenkul sektörüne yön veren MIPIM Fuarı’nda açıklanan MIPIM Ödülleri’nde jürinin, dünyanın lider projelerini ödüllendirmek üzere belirlediği kısa liste açıklandı. İGA Havalimanları tarafından inşa edilen ve 25 yıl boyunca işletilecek, Grimshaw ve Nordic firmaları tarafından konsept mimari, Scott Brownrigg firması tarafından detay mimari tasarımı geliştirilen İstanbul Yeni Havalimanı Projesi, ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi’ kategorisinde kısa listeye kaldı.

Bu sene 27’incisi düzenlenecek MIPIM Fuarı’nda verilecek ödüller için 42 ülkeden 230 projenin başvurduğu biliniyor.

Değerlendirmeler sonucu MIPIM Ödülleri jürisi tarafından 26 Ocak 2016 tarihinde belirlenen kısa listede, her kategoriden 4 proje olmak üzere toplam 11 kategori ve 44 proje yer alıyor.

Listede İstanbul Yeni Havalimanı Projesi, ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi’ kategorisinde yarışıyor. Tüm kategorilerin kazananları, 15 - 17 Mart 2016 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşecek MIPIM Fuarı ziyaretçilerinin katılımıyla yapılan son oylamada belirlenecek.  Bu sene 27’ncisi düzenlenecek fuara 20.000'den fazla sektör profesyonelinin ilgi göstermesi ve 2500’ün üzerinde firmanın katılması bekleniyor.

Fuar öncesi açılacak olan bir diğer oylamayla ise MIPIM Ödülleri’ne aday gösterilen bütün projeler ‘Halkın Seçimi’ olmak için yarışacak. ‘Halkın Seçimi’ Ödülü, kategorilerden bağımsız şekilde, MIPIM Ödülleri’ne aday gösterilen 44 projenin hepsini kapsıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük projesini desteklemek isteyenler http://mipim-peoples-choice-award.com/ adresinden İstanbul Yeni Havalimanı’na 12 Şubat - 14 Mart 2016 tarihleri arasında oy verebilecek. Halkoyuyla belirlenen bu ödülün sahibi, 17 Mart 2016 tarihinde MIPIM Fuarı’nda açıklanacak.

3. havalimanı en iyi olmak için yarışacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

link ~ 8 yıl önce
http://mipim-peoples-choice-award.com/projects/istanbul-grand-airport link budur 2 dk surmuyor. Gururumuzsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık ~ 8 yıl önce
Güzel reklam olabilir.. İşsizlik büyük sorun diye şikayet et yüzbin kişiye istihdam yaratan projeye karşı çık. Biraz mantık lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazim ~ 8 yıl önce
Bunların ki sovyet mantigi,doğu bloğu mantigi. Ama tek farkla bunlar az iş cok para peşinde.
Siyaset ~ 8 yıl önce
Dunyanin mg. projesini istiyorum turkiyeye ve istanbula yakisir . Turkler dunyanin en buyuk milletidir. Bunun icin dirki her seye layiktir, turk milleti Nuh peygamberin. Oglu yafes turk. Un. Turunlariyiz Turk. Luk ve kokeni nuh peygambere mdayanir . Yani turk ismide ordan geliyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gezici ~ 8 yıl önce
Olomoozzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
rezalet. yakışmadı. doğayı katlet, insanları öldür sonra ödül peşinde koş!! bu düzen değişecek!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
hiç bir şey olmayacak. Yatırımlar devam edecek. Türkiye güzelleşecek. Hükümet yapıyor diye herşeyi karalamayı bırakın artık.
Nazim ~ 8 yıl önce
Ne zamandir bos taş ocağı dogal alan oldu. 2 milyar ağaç diken birilerine ağaç katliami yaftası anca bu ülkede olur
2000000000 ~ 8 yıl önce
şu 2 milyar ağaç kolpasına inananları görüyorum da... yazık be vallahi. matematiğin önemi anlaşılıyor. keşke derslere girseydin be kardeşim.
%50 ~ 8 yıl önce
Hüloooğğğğğ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
olur böyle şeylerr....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000