16 Haziran 2016, Perşembe 08:41:28

3. havalimanı çalışanları iftarda bir araya geldi

Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak olan 3. havalimanı çalışanları ile çevre köylerde yaşayanlar iftar sofrasında buluştu.
  • Eeee hani bu köylüler de ,arazileri ellerinden yok pahasına alındı,doğa katledildi diye karşı çıkıyorlar dı.? Bir torba kömür-makarna ile ,hacivat-karagöz seyrederek uyuyun bakalım.Yarın öbür gün zırlamaya başlarsınız.Ne diyeyim beter olun.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Allah Eyup belediyesinden razi olsun. 3. havalimanini burada elestirenler iki sene sonra coktan toz olmus olacaklar. birakin parazitler simdilik istedikleri gibi dans etsinler.
  • Kaynak bulmakta zorlanan bir havalimanında iftar, güzel Allahım sen ne dersin kim bilir bu işe!
  • Suyunuzu, topraginizi, vahsi hayati elinizden aldik gelin bir iftar verelim bari :)

Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak olan 3. havalimanı çalışanları ile çevre köylerde yaşayanlar iftar sofrasında buluştu.

Eyüp Belediyesi dünyanın en büyüğü olacak olan 3. havalimanı çalışanları ve çevre köylerde yaşayan vatandaşlar ile birlikte Tayakadın’da bulunan İGA Yönetim Yerleşkesi’nde iftar düzenledi. İftara Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İGA kurumsal iletişim Direktörü Gökhan Şengül, 3.havalimanı çalışanları ve çok sayıda çevre köylerde yaşan vatandaş katıldı. İftar öncesinde Başkan Remzi Aydın’a havalimanı hakkında maketler üzerinden bilgiler verildi. Ardından iftar alanına gelerek vatandaşlarla selamlaşan Başkan Aydın, çocuklarla sohbet etti. Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda ezanın okunmasıyla bir yandan iftarını yapan vatandaşlar bir yandan da Hacivat ve Karagöz oyununu izleyerek Ramazan nostaljisini yaşadılar.

“ÜLKEMİZE ÇOK BÜYÜK BİR DEĞER ORTAYA KONULUYOR”

İftar organizasyonunu paylaşmak teması üzerine gerçekleştirdiklerini belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Burada dünyanın en büyük havaalanı yapılıyor. Ülkemize çok büyük bir değer ortaya konuluyor, bunun heyecanı var. Bu anlamda milletimizle burada yaşayan halkımızla ve bu eseri koyan işçilerimizle şirketimizle bir araya gelerek bu duyguları paylaşalım istedik” diye konuştu.

“90 MİLYON YOLCU KAPASİTESİYLE DÜNYANIN EN ÖNEMLİ PROJESİ”

Dünyanın en büyük havalimanının inşa edildiğini dile getiren İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül, “2018’in ilk çeyreğinde 90 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en önemli projesini hayata geçiriyor olacağız. Bu noktada buradaki komşularımızla bir arada olmaktan, bereketli bir ayın bu güzel gününde de burada olmaktan bizde mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.





3. havalimanı çalışanları iftarda bir araya geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

M:K ~ 8 yıl önce
Eeee hani bu köylüler de ,arazileri ellerinden yok pahasına alındı,doğa katledildi diye karşı çıkıyorlar dı.? Bir torba kömür-makarna ile ,hacivat-karagöz seyrederek uyuyun bakalım.Yarın öbür gün zırlamaya başlarsınız.Ne diyeyim beter olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Huseyin ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok sukur ~ 8 yıl önce
Allah Eyup belediyesinden razi olsun. 3. havalimanini burada elestirenler iki sene sonra coktan toz olmus olacaklar. birakin parazitler simdilik istedikleri gibi dans etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilge ~ 8 yıl önce
Kaynak bulmakta zorlanan bir havalimanında iftar, güzel Allahım sen ne dersin kim bilir bu işe!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prag ~ 8 yıl önce
Suyunuzu, topraginizi, vahsi hayati elinizden aldik gelin bir iftar verelim bari :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalama ~ 8 yıl önce
On yıllardır maden ocaklarıyla delik deşik olmuş berbat bir arazi adam ediliyor, ortaya bir değer çıkıyor. Parazitsiniz.
Saçmalama'ya ~ 8 yıl önce
Demek zihniyet bu. MAden ocakları adam edildi. YAzık sizlere valla. Olaya bakış açınız ülkenin de gittiği yeri gösteriyor. Ülke bitti Bilmem farkında mısınız

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000