09 Ekim 2017, Pazartesi 08:45:02

3. havalimanı Alman medyasında

Türk Hava Yolları ile Lufthansa arasındaki rekabete dikkat çeken Der Spiegel dergisi, mega havaalanının yapımının hızla devam ettiğini yazdı.
  • Dostlara sevinme gunu,acik ve gizli dusmanlara. Icerideki,vatan hainlerine kendini ruhen bu ulkeye ait. Hissetmeyenlere aci,elem,keder ,,,,,
  • Insallah umdugumuz gibi calisir 3.liman.Hollanda,almanya panik icinde Schiphol sinirlarini zorluyor, fakat sadece terminali buyutmek yetmeyecek, cunku istanbul dogu,ve uzakdogu icin daha stratejik.Insallah Turk dusmani avrupa bu yapilan havalimani icin,cirkin bir oyun dusunmez,cunku gorduk ki hersey yapar bu nazi torunlari. CHP de avrupalilar kadar karsi,yani sadece dusman disarda degil.
  • Havacılık ailesine, THK nun (ANKARA) ŞEHİT ERİBE PARAŞÜT KULÜBÜ ne üye olmamki o zamanlar lise talebesi idim, akabinde THK İNÖNÜ (ESKİŞEHİR) planör kampında 10 saat uçmakla katılmamdır.1970 yılında THY de profosyonel olarak görev yapmağa başladığımdan bu güne dek 47 yıl Adı önce YEŞİLKÖY AIRPORT bilahare ATATÜRK HAVA LİMANI olan yerde çalışıyorum. Halende devam etmekteyim. O zamanlar 06-24 şimdi 05-23 pistinden başka pist olmayan bu tarihi çınarda üç terminal açılışında bulundum. Bilahare 17-35 L/R pistleri ile tanıştım. Şimdi büyük bir heyecanla yeni açılacak hava limanımızda emekliliğimi yaparak ki o zaman meslekte 50. yılı bitirmiş olacağım, herhalde bundan sonrada yeni açılacak hava limani olmıyacaktır. Yeni hava limanımız şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun.Günden güne gelişen TÜRK SİVİL HAVACILIĞIMIZ bu eserleri ile dünya havacılığına bir gösteri olacaktır. BİZLER YAPARIZ. UNITED WE STAND.....
  • Istanbul havalimanindan sonra avrupa ne yapacagini bilmiyor. Londra ve berlinde yeni yapiliyo, schiphola yeni terminal gelcek. Hepsi tesaduf mu? Degil. Tc de yeni havalimani gelmesinden rahatsiz olanlar cok.
  • Korkulu ruyaniz olacak bune ki durun..
  • Lutfansa
  • İşte bize yakısan bir havalimanı. Yapamazlar edemezler diyenlere gelsin :)Yaptık oldu :))))
  • Aylar geçti Faşist Hollandada hükümet kurulamadı....% 40'dan % 30'a düşen Merkel seçim akşamı dişlerini gösterirken şimdi kara kara düşünüyor..N'oldi hükümet işi,turşu kurmaya benziyormu?
  • Kudurun Türk ve Türkiye düşmanları
  • gökyüzünden çok güzel görünüyor

Türk Hava Yolları ile Lufthansa arasındaki rekabete dikkat çeken Der Spiegel dergisi, mega havaalanının yapımının hızla devam ettiğini yazdı.

Almanya'da yayın yapan Der Spiegel dergisi, 24 saat çalışmaların sürdüğü 3. Havalimanı inşaatıyla ilgili bir haber yayınladı.

90 MİLYON YOLCU

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı markası Türk Hava Yolları ile Lufthansa arasında yaşanan rekabeti öne çıkaran Alman dergisi, mega havaalanında 90 milyon yolcuya hizmet verileceğinin altını çizdi.

İLK UÇAK ŞUBAT 2018'DE İNECEK

Şubat 2018'de ilk uçağın inmesi planlanan havaalanının Türk Hava Yolları'nın yeni çıkış noktası olacağına dikkat çekilen haberde, 29 Ekim 2018'de resmi törenin yapılacağı bilgisine yer verildi.

3. havalimanı Alman medyasında

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

hayirli olsun, ~ 7 yıl önce
Dostlara sevinme gunu,acik ve gizli dusmanlara. Icerideki,vatan hainlerine kendini ruhen bu ulkeye ait. Hissetmeyenlere aci,elem,keder ,,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Insallah umdugumuz gibi calisir 3.liman.Hollanda,almanya panik icinde Schiphol sinirlarini zorluyor, fakat sadece terminali buyutmek yetmeyecek, cunku istanbul dogu,ve uzakdogu icin daha stratejik.Insallah Turk dusmani avrupa bu yapilan havalimani icin,cirkin bir oyun dusunmez,cunku gorduk ki hersey yapar bu nazi torunlari. CHP de avrupalilar kadar karsi,yani sadece dusman disarda degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BEN ~ 7 yıl önce
Havacılık ailesine, THK nun (ANKARA) ŞEHİT ERİBE PARAŞÜT KULÜBÜ ne üye olmamki o zamanlar lise talebesi idim, akabinde THK İNÖNÜ (ESKİŞEHİR) planör kampında 10 saat uçmakla katılmamdır.1970 yılında THY de profosyonel olarak görev yapmağa başladığımdan bu güne dek 47 yıl Adı önce YEŞİLKÖY AIRPORT bilahare ATATÜRK HAVA LİMANI olan yerde çalışıyorum. Halende devam etmekteyim. O zamanlar 06-24 şimdi 05-23 pistinden başka pist olmayan bu tarihi çınarda üç terminal açılışında bulundum. Bilahare 17-35 L/R pistleri ile tanıştım. Şimdi büyük bir heyecanla yeni açılacak hava limanımızda emekliliğimi yaparak ki o zaman meslekte 50. yılı bitirmiş olacağım, herhalde bundan sonrada yeni açılacak hava limani olmıyacaktır. Yeni hava limanımız şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun.Günden güne gelişen TÜRK SİVİL HAVACILIĞIMIZ bu eserleri ile dünya havacılığına bir gösteri olacaktır. BİZLER YAPARIZ. UNITED WE STAND.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nl ~ 7 yıl önce
Istanbul havalimanindan sonra avrupa ne yapacagini bilmiyor. Londra ve berlinde yeni yapiliyo, schiphola yeni terminal gelcek. Hepsi tesaduf mu? Degil. Tc de yeni havalimani gelmesinden rahatsiz olanlar cok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 7 yıl önce
Korkulu ruyaniz olacak bune ki durun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyy ~ 7 yıl önce
Lutfansa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye'me yakısır! ~ 7 yıl önce
İşte bize yakısan bir havalimanı. Yapamazlar edemezler diyenlere gelsin :)Yaptık oldu :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA ~ 7 yıl önce
Aylar geçti Faşist Hollandada hükümet kurulamadı....% 40'dan % 30'a düşen Merkel seçim akşamı dişlerini gösterirken şimdi kara kara düşünüyor..N'oldi hükümet işi,turşu kurmaya benziyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
Kudurun Türk ve Türkiye düşmanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
görünüş ~ 7 yıl önce
gökyüzünden çok güzel görünüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000