27 Kasım 2017, Pazartesi 14:58:47

24 saatte 969 charter uçuşu ile dünya rekor kırıldı

Hindistan'ın Mumbai kentindeki uluslararası havalimanı, 24 saatte 969 charter uçuşla dünya rekoru kırdı.
  • SAW'da 2 tane,farklı yönde hızlı çıkış taksi yolları yapıldı bu yaz....
  • Herşeyi hesaplayan adamlar: 90 saniyede bir. İnanılmaz.
  • Biz her seyde birinciyiz hic bir sey üretememekte zamda dövizim artisinda birinciyiz.
  • Bir heves 3. havalimanıdır diye girdim. Haberi okuyunca da deyim yerindeyse şok geçirdim. Nasıl olur da bizim ultra mega büyük limanı geçer bu Hintliler. Yazık olmuş gerçekten. Bizim kinin tek pisti de olmayacağı için bu rekoru kırmamız da imkansız. Yine de çıkmayan candan ümit kesilmez. İstanbul olmaz belki ama Bayburt limanında tek pist olacağı için o rekoru da tarihe gömeriz evelallah. Kimse bizim hayallerimizle oynayamaz!

Hindistan'da Mumbai kentindeki Chhatrapati Shivaji Uluslararası Havalimanı, cuma günü gerçekleşen 969 charter uçuşla, bir günde en fazla uçuşa ev sahipliği yaparak dünya rekoru kırdı.

Bloomberg'in haberine göre, havalimanındaki charter ve özel uçuşlarda iniş ve kalkış sayısı, bugüne kadar tek uçak pisti bulunan bir havalimanında gerçekleşen en yüksek seviyeye ulaştı.

Mumbari Uluslararası Havalimanı'nda iki uçak pisti bulunmasına rağmen, hava trafiğindeki düzenlemeler nedeniyle iki pist aynı anda kullanılamıyor.

Dünyanın en büyük üçüncü havacılık pazarı

Hindistan, Çin ve ABD'den sonra dünyanın en büyük havacılık pazarına sahip. Ülkede uçuş fiyatlarındaki düşüşün ve kampanyalı uçuşların havayoluyla seyahate ilgiyi artırdığı belirtiliyor.

Hindistan havayolu şirketleriyle ülke içinde seyahat edenlerin sayısı geçen yıl 100 milyonu bulmuştu. 1,3 milyar nüfusa sahip ülkede halkın yüzde 97'sinin hayatında hiç uçağa binmediği, bu durumun ülkedeki havayolu pazarı açısından büyük bir potansiyele işaret ettiği kaydediliyor.

24 saatte 969 charter uçuşu ile dünya rekor kırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Amaç.... ~ 6 yıl önce
SAW'da 2 tane,farklı yönde hızlı çıkış taksi yolları yapıldı bu yaz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAy ~ 6 yıl önce
Herşeyi hesaplayan adamlar: 90 saniyede bir. İnanılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zikir ~ 6 yıl önce
Biz her seyde birinciyiz hic bir sey üretememekte zamda dövizim artisinda birinciyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsran ~ 6 yıl önce
Bir heves 3. havalimanıdır diye girdim. Haberi okuyunca da deyim yerindeyse şok geçirdim. Nasıl olur da bizim ultra mega büyük limanı geçer bu Hintliler. Yazık olmuş gerçekten. Bizim kinin tek pisti de olmayacağı için bu rekoru kırmamız da imkansız. Yine de çıkmayan candan ümit kesilmez. İstanbul olmaz belki ama Bayburt limanında tek pist olacağı için o rekoru da tarihe gömeriz evelallah. Kimse bizim hayallerimizle oynayamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Velet ~ 6 yıl önce
Kociz birileri yorum yapsin diye 8 satir yazmissin ama kimse sallamamis. Seni simdi boynu bukuk birakmak olmazdi..
Amaç ne? ~ 6 yıl önce
Boş muhabbet olmuş yorumunuz. Bayburt değil de sabiha gökçen şu an tek pistle en fazla trafiğe sahip meydan. 860 trafiği hatırlıyorum. Üstelik hızlı çıkış taksi yolları olmayan bir pistle. Yorum yapmak için laf sokmak için biraz da bilgi lazım
ercan ~ 6 yıl önce
sende bir bozukluk var ama , ne ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000