25 Kasım 2014, Salı 08:47:21

22 BİN ÜCRETSİZ UÇAK BİLETİ DAĞITACAK

Yunan havayolu şirketi Aegean Havayolları, üniversite öğrencilerine destek amacıyla 22 bin uçak biletini ücretsiz dağıtma kararı aldı.
  • bari kara lastik dağıtın
  • Türkiyedeki havayolları şirketleri bırakın bedava bileti, hiç maliyeti olmayan erasmus staj yeri konusunda bile yardımcı olmuyor. Sonra da 1-2 reklamla havacılığı sevdirmeye çalışırlar. Sen önce havacılık aşkı olanlara bir yardım et de gerisi gelir zaten. Saygılar
  • bravo.. fahis fiyatli thy ye duyurulur.
  • Borajet bile öğretmenler gününe özel yüzde 50 bilet indirimi yaptı . Borajetin bilinmez bir kalitesi var .
  • Sayın Pegasus ve THY Beğenmediğimiz Aegean bile örnek bir hareket yapmış. Türkiyede sizin biletlerinize ihtiyacı olan çok insan var. Gençlerimizin elinden tutun. Geleceğimiz onlar.
  • Darisi thynin basina derdim ama istanbul disinda bir yere ucmayan havayolu anca istanbul universitelerine yarayacak bir kampanya yapar o yuzden ise yaramaz. Guzel dusunce tebrik etmek lazim aegeani

Aegean Havayolları, “gençlerin yanında” (#kontastousneous) programıyla Yunanistan genelinde okuyan üniversite öğrencilerini okuldaki ilk dönemlerinde destekleme kararı aldı.

Söz konusu program çerçevesinde Aegean Airlines, evlerinden uzakta ve Yunan üniversitelerinde öğrenim gören üniversite öğrencilerine 22.000 bedava bilet sunuyor.

“Gençlerin yanında” programı çerçevesinde belirli sosyo-ekonomik kriterleri yerine getiren ve üniversiteye yeni giren öğrenciler bedava biletlerden istifade edecekler. Program, gençleri ulaşım heyecanından kurtarmayı, evlerine ve ailelerinin yanlarına istedikleri zaman hiçbir bedel ödemeden dönmelerini sağlamayı hedefliyor.

Programın 2013-2014 eğitim yılı için olan 1. aşaması 2014 yılı Mayıs ayında tamamlanırken, 2014-2015 yılını kapsayan 2. aşaması ise Kasım ayında son buldu. Aegean ve Olympic Air ağında bulunan toplam 500 üniversite öğrencisine 22.000 bedava bilet tahsis edilecek.

22 BİN ÜCRETSİZ UÇAK BİLETİ DAĞITACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İbikoglu ~ 9 yıl önce
bari kara lastik dağıtın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunanlar kdar olamdk ~ 9 yıl önce
Türkiyedeki havayolları şirketleri bırakın bedava bileti, hiç maliyeti olmayan erasmus staj yeri konusunda bile yardımcı olmuyor. Sonra da 1-2 reklamla havacılığı sevdirmeye çalışırlar. Sen önce havacılık aşkı olanlara bir yardım et de gerisi gelir zaten. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi ~ 9 yıl önce
bravo.. fahis fiyatli thy ye duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Borajet bile öğretmenler gününe özel yüzde 50 bilet indirimi yaptı . Borajetin bilinmez bir kalitesi var .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sayın Pegasus ve THY Beğenmediğimiz Aegean bile örnek bir hareket yapmış. Türkiyede sizin biletlerinize ihtiyacı olan çok insan var. Gençlerimizin elinden tutun. Geleceğimiz onlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Darisi thynin basina derdim ama istanbul disinda bir yere ucmayan havayolu anca istanbul universitelerine yarayacak bir kampanya yapar o yuzden ise yaramaz. Guzel dusunce tebrik etmek lazim aegeani

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000