08 Mart 2010, Pazartesi 08:36:14

218 Uçak siparişi veriyor

Çin Sivil Havacılık Dairesi Başkanı Li Jiaxiang, artan talebi karşılamak için 218 uçak almayı planladıklarını ifade etti.
  • Bu seneki Shanghai fuarindan sonra, Cin'in artik dislerini gostermeye baslayacagini tahmin ediyorum. Dunyanin yatirimini, daha da onemlisi know-how'ini aldilar batidan. 218 ucak az bile. THY'nin bile 300 ucak hedefi var. Cin'de 700 milyon yolcu hedefliyorlarmis; THY onu da gecer, bize rakamlar sunar :D
  • Açmışlar ülkeyi dış yatırımcıya, dünyanın parası orada. Şimdilik büyüyüp duruyorlar, başkasının parası ve teknolojisi ile. Emek bedavaya yakın olunca, komik maliyetlerde üretim yapıp dünyaya satıyorlar. İleride birgün batılılar ah biz ne yaptık diyecekler ama vakit çok geç olacak.

Çin Sivil Havacılık Dairesi Başkanı Li Jiaxiang yaptığı açıklamada, ülkesinin artan talebi karşılamak için bu yıl 218 uçak almayı planladığını, bunların arasında Jumbo jetler ve bölgesel uçaklarında yer aldığını bildirdi.

Geçtiğimiz yıl Çin'de 230 milyon kişinin havayolu ile seyahat ettiğini belirten Li, 2020 yılında bu sayının 700 milyona çıkmasının hedeflendiğini belirtti.

218 Uçak siparişi veriyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu seneki Shanghai fuarindan sonra, Cin'in artik dislerini gostermeye baslayacagini tahmin ediyorum. Dunyanin yatirimini, daha da onemlisi know-how'ini aldilar batidan. 218 ucak az bile. THY'nin bile 300 ucak hedefi var. Cin'de 700 milyon yolcu hedefliyorlarmis; THY onu da gecer, bize rakamlar sunar :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Açmışlar ülkeyi dış yatırımcıya, dünyanın parası orada. Şimdilik büyüyüp duruyorlar, başkasının parası ve teknolojisi ile. Emek bedavaya yakın olunca, komik maliyetlerde üretim yapıp dünyaya satıyorlar. İleride birgün batılılar ah biz ne yaptık diyecekler ama vakit çok geç olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000