09 Ocak 2013, Çarşamba 09:04:46

21 KİLO KAÇAK ALTINLA UÇMUŞLAR!

Türkiye’den kaçak yollarla Kazakistan’a sokulmak istenen 21 kilo ağırlığındaki takıya el konuldu. Kazakistan’ın Mangistau Eyaleti Gümrük Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesi, Türkiye’den kaçak yolla Kazakistan’a sokulmak istenen 21 kilogram ağırlığında takıya el koyulduğunu duyurdu.
  • Arkadaslar Radyasyon işi küçümsenmeyecek kadar önemli. Bunun için özel yerler belirlenmelidir. Aksi takdirde etrafındaki canlılara büyük zararlar verir. Komşu hangarlara haber vermekle sorumluluktan kaçınılmaz. Ne yapacak şirketler hangarları bırakıp evlerine mi gidecekler. 24 saat uçuş oluyor. Ayrıca bir yangın durumunda hangarlar ne olacak. Heber verdik demekle olmuyor. DHMI'nin haberi var mı bu durumdan? Yoksa yeni mi oldu?
  • Getti Türkmen gızının çeyizi getti :)

Takının İstanbul-Aktau seferini yapan uçak ile getirildiği ve 2916 parçadan oluştu ifade edildi. Kazak yetkililer, piyasa değeri açıklanmayan altınlarının yanı sıra çok sayıda mücevhere de el konulduğunu duyuruldu.

Takıları gümrükte deklare etmeden kaçak yolla ülkeye sokmak isteyen Kazakistan vatandaşı bir kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

21 KİLO KAÇAK ALTINLA UÇMUŞLAR!

Yorumlar

Arkadaslar ~ 11 yıl önce
Arkadaslar Radyasyon işi küçümsenmeyecek kadar önemli. Bunun için özel yerler belirlenmelidir. Aksi takdirde etrafındaki canlılara büyük zararlar verir. Komşu hangarlara haber vermekle sorumluluktan kaçınılmaz. Ne yapacak şirketler hangarları bırakıp evlerine mi gidecekler. 24 saat uçuş oluyor. Ayrıca bir yangın durumunda hangarlar ne olacak. Heber verdik demekle olmuyor. DHMI'nin haberi var mı bu durumdan? Yoksa yeni mi oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çeyiz ~ 11 yıl önce
Getti Türkmen gızının çeyizi getti :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000