19 Ekim 2010, Salı 08:20:54

"2023'DE 750 UÇAKLIK FİLOYA SAHİP OLACAĞIZ"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın yemeğine katıldı. Yıldırım "2023 yılında 750 uçak alacağız" diyerek, dünyanın en genç nufüsuna sahip olduğumuzu belirtti.
  • Yabancı pilot istemiyoruz. Avrupanın en fazla genç nüfusuna sahibiz diyerek boş boş böbürlenmeyin, sahip olduğumuz genç nüfusu adam evladı gibi eğitin. Eğitimsiz genç nüfus başa bela olur. 70 milyonluk Türkiye'de çalıştırılacak Türk pilot bulunamıyorsa, bundan utanç duymak gerekir.
  • 8 Milyon kisi is arayip bulamiyor 2023 de 25 Milyon issiz olur. çinde de çok genç nufus var açliktan çogu avrupaya gelip çöplerden topladiklarini yiyorlar. Hergün TIRlarda saklanip yakalanan 100 lerce çinli var. 750 uçagi Yesilköye mi Park edeceksiniz.??????
  • tren kazasinda treni ben mi kullaniyordum diyen genc oglunun gemicikleri icin ne var bunda diyen thy nin paris ucagini oglu binsin diye taksi yolundan geri koruge dondurten birinden bakan olur mu??? olur..nerde?? turkiye gibi geri kalmis, somurulmus,insanlari koyunlastirilmis ulkelerde olur..
  • Bu yatırımları yapın ama Türk insanını istihdam edin,yabancı pilot istemiyoruz.
  • Ama sadece laflarla olmaz.icraat gerekir.yol yapmakla,ucak almakla,bu ınsanın ıssızlık sorununu cozemezsınız.ınsalarda para yoksa,ucakların kontagını bile cevıremez duruma gelirsiniz.. önce istihdam..

Yıldırım yemekten önce yaptığı konuşmada ''Türkiye artık 10 yılını planlayan bir ülke oldu. Hava yollarında 375 milyon iç ve dış hat olmak üzere yolcu taşıyacağız. 2050 yılında Hindistan dünyanın en büyük ülkesi olacak ama en zengin ülkesi olmayacak. Nüfus en büyük kaynaktır. 2023 yılında 750 uçak olacağız. Demir yollarında 22 bin 500 metre yol, kara yollarında 32 bin kilometre bölünmüş yol olacak. 7.5 yılda 75 milyar TL yatırım yapıldı. Hedefimiz 2012 yılında 22 bin 500 km bölünmüş yol yapmak" dedi.

(Haberx)

"2023'DE 750 UÇAKLIK FİLOYA SAHİP OLACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yabancı pilot istemiyoruz. Avrupanın en fazla genç nüfusuna sahibiz diyerek boş boş böbürlenmeyin, sahip olduğumuz genç nüfusu adam evladı gibi eğitin. Eğitimsiz genç nüfus başa bela olur. 70 milyonluk Türkiye'de çalıştırılacak Türk pilot bulunamıyorsa, bundan utanç duymak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
8 Milyon kisi is arayip bulamiyor 2023 de 25 Milyon issiz olur. çinde de çok genç nufus var açliktan çogu avrupaya gelip çöplerden topladiklarini yiyorlar. Hergün TIRlarda saklanip yakalanan 100 lerce çinli var. 750 uçagi Yesilköye mi Park edeceksiniz.??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tren kazasinda treni ben mi kullaniyordum diyen genc oglunun gemicikleri icin ne var bunda diyen thy nin paris ucagini oglu binsin diye taksi yolundan geri koruge dondurten birinden bakan olur mu??? olur..nerde?? turkiye gibi geri kalmis, somurulmus,insanlari koyunlastirilmis ulkelerde olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yatırımları yapın ama Türk insanını istihdam edin,yabancı pilot istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ama sadece laflarla olmaz.icraat gerekir.yol yapmakla,ucak almakla,bu ınsanın ıssızlık sorununu cozemezsınız.ınsalarda para yoksa,ucakların kontagını bile cevıremez duruma gelirsiniz.. önce istihdam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000