17 Aralık 2010, Cuma 13:31:39

200 SEFER İPTAL EDİLDİ!

Almanya'da etkili olan Petra adlı soğuk ve yağışlı hava dalgası, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Kötü hava şartları uçak seferlerini de vurdu.
  • Şu anda Frankfurt'da geciken uçağı bekliyorum. Hava şartları yüzünden gecikmeler ve iptaller olması normal. Cüneyt Özdemir'in lşikayeti uçağın neden geciktiği değil! Uçağın gecikeceğini bile bile uçağa alınıp bekletilmekten şikayet ediyor Özdemir. Ama siz THY personeli ya da şakşakçıları, ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da kasten başka noktaya işi götürüyorsunuz. Ben de aynı şekilde bekletildim. Hiç hoş değil. Hiç dikkat ettiniz mi, destekçisi olduğunuz THY ekranlara rötar vermemek için kaç takla atıyor. Bir örnek : 4 hafta kadar önce 18:00 FRA - IST uçağı, saat 19:00'da yolcu alımına başladı. Ekranlarda on-time yazıyor. Bu mudur hizmet? Benim ispatım var. Aksi ispatı olan varsa buyursun konuşsun. Yoksa susun, kimseye çamur atmayın.
  • Havacılık böyle birşey işte...Cüneyt özdemir ve birçok kişi bunu okumalı..böyle havalarda uçuş programını ya iptal etmeli ya da bazı gecikmeler olacağını hesaplayıp,baştan razı olmalı...herkese iyi uçuşlar..

Frankfurt havaalanının bir sözcüsü, şiddetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle şu ana kadar yaklaşık 200 seferin iptal edildiğini belirtirken, Hamburg-Lübeck kentleri arasında sefer yaparken yolda kalan bir trenin içinde yaklaşık 400 yolcunun saatlerce mahsur kaldığı bildirildi.

Frankfurt havaalanının, pistlerin temizlenmesi için dün gece bir saat kapatıldığı, yağışların sabah saatlerinde azalmasından sonra bugün seferlerin normal yapılmasının beklendiği belirtildi.

Hamburg-Lübeck arasında yolda kalan trenden dolayı 38 tren seferinin de geciktiği ve yolcuların saatlerce istasyonlarda beklemek zorunda kaldığı ifade edildi.

Karayollarında da trafik sıkışıklığı yaşandığı, Alman Meteoroloji Dairesinin dün yaptığı kötü hava şartları uyarısını Baden-Württemberg ve Saksonya eyaletleri için bugün de sürdürdüğü kaydedildi.

Ülkenin güneyindeki Bavyera eyaletinde buzlanma nedeniyle meydana gelen kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken, ülkenin batısındaki Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde de çok sayıda trafik kazası olduğu, ağır vasıtaların gece trafiğe çıkışının yasaklandığı belirtildi.

Saksonya, Saksonya-Anhalt, Berlin ve Brandenburg eyaletlerinde de otoyollarda çok sayıda aracın kayarak trafik akışını engellediği bildirildi. (HaberTürk)

200 SEFER İPTAL EDİLDİ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Şu anda Frankfurt'da geciken uçağı bekliyorum. Hava şartları yüzünden gecikmeler ve iptaller olması normal. Cüneyt Özdemir'in lşikayeti uçağın neden geciktiği değil! Uçağın gecikeceğini bile bile uçağa alınıp bekletilmekten şikayet ediyor Özdemir. Ama siz THY personeli ya da şakşakçıları, ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da kasten başka noktaya işi götürüyorsunuz. Ben de aynı şekilde bekletildim. Hiç hoş değil. Hiç dikkat ettiniz mi, destekçisi olduğunuz THY ekranlara rötar vermemek için kaç takla atıyor. Bir örnek : 4 hafta kadar önce 18:00 FRA - IST uçağı, saat 19:00'da yolcu alımına başladı. Ekranlarda on-time yazıyor. Bu mudur hizmet? Benim ispatım var. Aksi ispatı olan varsa buyursun konuşsun. Yoksa susun, kimseye çamur atmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılık böyle birşey işte...Cüneyt özdemir ve birçok kişi bunu okumalı..böyle havalarda uçuş programını ya iptal etmeli ya da bazı gecikmeler olacağını hesaplayıp,baştan razı olmalı...herkese iyi uçuşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000