20 Ocak 2011, Perşembe 08:27:25

200 BOEING SİPARİŞİ VERDİ

ABD Başkanı Barack Obama ile Çin Devlet Başkanı Hu Jintao'nun merakla beklenen temasları dün Washington'da başladı.
  • İŞDE OLAY BUDUR TİCARET herşeyi halledir, boeinge yüklü miktarda uçak siparişi işi tamamladı american ekonomisi için ilaç gibi bir sipariş. Çin devlet başkanı obamacığım sana siparişi veriyorum sen boeingin ceo suna iletirsin sipariş formunu teşekkürler.. Obama tabiki memnununiyetle diyecekk.. Ayrıca Los Angeles, San Fransisco çinli kaynıyor üreme de fazla bizim doğu gibi hepsi ben amerikaalıyım diyor o kadar.. 777 çeşid milleten ırkdan insan yaşıyor amerikada ve tek ses usa o kadar ..
Dört gün sürecek temasların ikinci gününde taraflar toplam 45 milyar dolarlık ihracat anlaşması imzaladı. Beyaz Saray'da gerçekleşen temaslara liderlerin yanı sıra iki ülkeden şirket yöneticileri de katıldı. ABD tarafından Microsoft, Boeing, Goldman Sachs ve General Electric'in CEO'ları katılırken Çin tarafından bilgisayar üreticisi Lenovo, China Power ve sanayi şirketi Huadian'ın üst düzey yöneticileri hazır bulundu. Gelen bilgilere göre başta Boeing, GE ve Microsoft olmak üzere bir dizi şirketin Çin ile büyük ölçekli anlaşmalar imzalayacağı açıklandı. ABD'li uçak üreticisi Boeing'in Çin'e 19 milyar dolar karşılığında 200 uçak satacağı haberi ise daha toplantılar esnasında basına sızdı.

200 BOEING SİPARİŞİ VERDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İŞDE OLAY BUDUR TİCARET herşeyi halledir, boeinge yüklü miktarda uçak siparişi işi tamamladı american ekonomisi için ilaç gibi bir sipariş. Çin devlet başkanı obamacığım sana siparişi veriyorum sen boeingin ceo suna iletirsin sipariş formunu teşekkürler.. Obama tabiki memnununiyetle diyecekk.. Ayrıca Los Angeles, San Fransisco çinli kaynıyor üreme de fazla bizim doğu gibi hepsi ben amerikaalıyım diyor o kadar.. 777 çeşid milleten ırkdan insan yaşıyor amerikada ve tek ses usa o kadar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000