28 Eylül 2010, Salı 16:44:55

200 BİN DOLARINIZ VAR MI?

Virgin Havayolları'nın İngiliz milyarder sahibi Richard Branson 1,5 sene içinde uzaya turizme başlayacaklarını açıkladı.
  • Ne oluyoruz? Yer yüzü yetmüyormuş g,b, sıra uzaya geldi. Neden Tanrının bizlere verdiği güzel şeyleri kirletiyoruz? Bu adamın torunu torbası yok mu?
  • Aslında çok kolay olursun genel Md yardımcısı, tüm anlaşmalardan indree gandi yaparsan al sana 1,5 yılda 200 bin usd direk feza yolu acıldı istee nede olsa cepto löpp .Allah böyle insanların şerrinden ve camiamızdan uzak tutsun .
  • yok
  • Hadilen ordan, sanki parayı sokakta çöplükten bulup biriktiriyormuşuz gibi muamele yapmayın adama. Zaten 200 bin dolarım olsa emin ol uzay yolculuğu için heba etmem. Devid backhem a git belki o gelir .... Zenginin paras züğürdün çenesi bu işler.
  • keske 200 bin dolarim olsaydi birikir mi acep 1,5 senede :))
Malezya’da katıldığı bir toplantıda ilk ticari uzay turizmi seferlerini 18 ay içinde başlatacağını açıklayan Virgin Havayolları’nın sahibi İngiliz milyarder Richard Branson, bir sonraki projesinin de uzay otelleri olduğunu açıkladı.

“SpaceShipTwo’nun inşasını yeni bitirdiklerini, 18 aya kadar insanları uzaya götüreceklerini söyleyen Branson, Ay’a yolculuk gibi uzun seyahatlerde kullanılmak üzere uzayda ultra lüks oteller açmayı planladıklarının da müjdesini verdi. Buna göre uzay araçları turistleri Dünya’dan alacak ve yörüngedeki uzay otellerine götürecek.
 
Uzay seyahatinin fiyatı ise 200 bin dolar.

İŞTE YAPILAN UÇAĞIN İLK UÇUŞU



İŞTE BAŞINDAN SONUNA YAPILMASI PLANLANAN YOLCULUĞUN SİMÜLASYONU


200 BİN DOLARINIZ VAR MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne oluyoruz? Yer yüzü yetmüyormuş g,b, sıra uzaya geldi. Neden Tanrının bizlere verdiği güzel şeyleri kirletiyoruz? Bu adamın torunu torbası yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslında çok kolay olursun genel Md yardımcısı, tüm anlaşmalardan indree gandi yaparsan al sana 1,5 yılda 200 bin usd direk feza yolu acıldı istee nede olsa cepto löpp .Allah böyle insanların şerrinden ve camiamızdan uzak tutsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hadilen ordan, sanki parayı sokakta çöplükten bulup biriktiriyormuşuz gibi muamele yapmayın adama. Zaten 200 bin dolarım olsa emin ol uzay yolculuğu için heba etmem. Devid backhem a git belki o gelir .... Zenginin paras züğürdün çenesi bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
keske 200 bin dolarim olsaydi birikir mi acep 1,5 senede :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000