19 Ağustos 2011, Cuma 07:15:59

20 GÜN ÖNCE TAYİN OLMUŞTU

Şehit düşen Hava Pilot Kıdemli Yüzbaşı Erhan Kındır'ın (35), 20 gün önce İzmir'den Malatya'ya tayin olduğu öğrenildi.
  • Nur içinde yatsın. Allah ailesine sabır versin.
  • Şehidimize Allah'tan rahmet geride kalanlara Baş sağlığı diliyorum ...
Malatya'da akşam eğitim uçuşu sırasında düşen Kobra Tipi Askeri Helikopter'de arkadaşı Hava Pilot Yüzbaşı Kamuran Sönmezay ile yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Hava Pilot Kıdemli Yüzbaşı Erhan Kındır'ın (35), 20 gün önce İzmir'den Malatya'ya tayin olduğu öğrenildi.

Malatya'da akşam eğitim uçuşu sırasında düşen Kobra Tipi Askeri Helikopter'de arkadaşı Hava Pilot Yüzbaşı Kamuran Sönmezay ile yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Hava Pilot Kıdemli Yüzbaşı Erhan Kındır'ın (35), 20 gün önce İzmir'den Malatya'ya tayin olduğu öğrenildi. Eşinin şehit düştüğünü Bursa'nın Karacabey ilçesinde Kayınpederinin evinde öğrenen Birsen Kındır fenalık geçirince hastaneye kaldırıldı. Hava Pilot kıdemli Yüzbaşı Erhan Kındır'ın şehit düştüğü haberi Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde oturan annesi Melek, babası Ramazan Kındır ile tayin sonrası 2 yaşındaki kızları ile kayınpederinin ziyaretine giden Birsen Kındır'a, Karacabey Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı tarafından hazır bulundurulan sağlık ekipleri ile bildirildi. Eşinin şehit düştüğünü öğrenince baygınlık geçiren Birsen Kındır, ambulans ile Karacabey Devlet Hastahanesi'ne kaldırıldı. Kaymakam Dursun Balaban ve Karacabey Belediye Başkanı Ergun Koç'unda taziye ziyaretinde bulunduğu Ramazan Kındır, oğlu ile her gün olduğu gibi bugün de telefon ile konuştuklarını söyledi. 
 
Şehit Kıdemli Yüzbaşı Erhan Kındır'ın cenazesi, yarın Karacabey'de ikindi namazı sonrası düzenlenecek resmi tören ile toprağa verilecek.
20 GÜN ÖNCE TAYİN OLMUŞTU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Nur içinde yatsın. Allah ailesine sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şehidimize Allah'tan rahmet geride kalanlara Baş sağlığı diliyorum ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000