11 Nisan 2012, Çarşamba 08:55:14

2 GÜNLÜK GREV 6 MİLYON EURO ZARAR

Pilotlar, Iberia'nın, bünyesinde kurduğu, bilet satışına başladığı ve bugünden itibaren uçuşlarına başlayacağı Iberia Express'in işten çıkarılmalara neden olacağını ve kendileriyle yapılan anlaşmaları ihlal edeceğini savunarak eylem kararı aldı.
  • Tabii atsınlar, atsınlar ki kimse uçamasın. Özellikle senin gibilere uçakla seyahat çok bile.. Size at arabası yakışır.. Kompleks abideleri sizi...
  • bence atın hepsini işten...sizin o kaf dağında olan burnunuzu kırıverirler pilotçuklar :))
  • Tebrikler calisan kardeslerimize. Bizim yapamadiklarimizi patronlara gosteriyorlar. Biz de koyun gibi gudulup korkalim.
Aralık ayından bu yana 12 kez greve giden pilotlar, haftanın her pazartesi ve cuma günü toplamda 30 gün olarak açıkladıkları yeni grevlerine, katolik dininin en önemli dini bayramlarından sayılan Paskalya'nın son gününe denk gelen 9 Nisan'da başladı. Iberia, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada 9 Nisan'daki 156 uçuşunu iptal etti, yolculara bilet iadesi veya değiştirme için kolaylıklar sağlarken, grevden etkilenecek uçuşlar arasında Madrid-İstanbul seferlerinin de yer aldı.

Yapılan açıklama yapılan her grevin Iberia Havayolları’na yaklaşık 3 milyon euro zarara yol açtığı belirtildi. Iberia havayolları, pilotların sorumsuz davrandığını savunurken, iş bırakmanın İspanyol turizm sektöründe ciddi sorunlar oluşturacağı belirtildi. İspanyol Oteller Konfederasyonu da pilotların grevini eleştirdi. Bayındırlık Bakanı Ana Pastor, ''Grev, binlerce turistin ülkemize en fazla geldiği bir döneme denk gelecek'' dedi.
2 GÜNLÜK GREV 6 MİLYON EURO ZARAR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Tabii atsınlar, atsınlar ki kimse uçamasın. Özellikle senin gibilere uçakla seyahat çok bile.. Size at arabası yakışır.. Kompleks abideleri sizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bence atın hepsini işten...sizin o kaf dağında olan burnunuzu kırıverirler pilotçuklar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tebrikler calisan kardeslerimize. Bizim yapamadiklarimizi patronlara gosteriyorlar. Biz de koyun gibi gudulup korkalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000