18 Temmuz 2017, Salı 18:05:05

2. Dünya Savaşı'ndan kalma bombardıman uçağı bulundu

Yunanistan açıklarında Amerikan yapımı Martin Baltimore tipi bir bombardıman uçağı tespit edildi.
  • ilk uctugum 1952 model piper super cub idi.haberdeki uçak veya benzerleriyle uçmak isterdim.
  • 2 dunya savaşi inönü savaşin kesin galibi gozuken almanyaya krom ihrac ediyor ingiltere savaş sanayinde kullanan almanalara satmayin diyor yinede satisa devam bir sabah agir silahli inigliz ucaklari mugla sehir merkezini bombaliyor halka kutsun yadiriuor hukumet mesaji aliyir ve almanyaya krom ihraci duruyor.ve tarih sayfalarinda ayni imgilizler kursun siktigi halka turist olarak geliuor onlardan hizmet aliyor...

Yunanistan'ın  İkaria Adası açıklarında II. Dünya savaşından kalma Amerikan yapımı bir uçak bulundu.

Düşüş nedeni belli olmayan uçağın, 1945’te Selanik istikametinde uçarken düştüğü düşünülüyor. Bu tip uçaklar, II. Dünya Savaşında müttefik devletler (İngiltere, Avustralya, Kanada, Güney Afrika, Yunanistan ve İtalya) tarafından kullanılmıştı.

Deniz seviyesinin 16 metre altında bulunan uçağın fotoğraflarını çeken ve inceleyen araştırmacı dalgıçlar, çok iyi durumda olduğunu açıkladılar.

ERT Ege kanalına göre bugüne kadar yalnız 1500 aynı tipte uçak yapılmış, bunlardan ise hiç biri günümüze kadar gelmeyi başaramamış.

En yüksek hız: 491 km/sa
Uzunluk: 15 m
Kullanıma sunulma tarihi: 1941
Üretiminin durdurulduğu tarih: 1949
Kanat açıklığı: 19 m
İlk uçuş tarihi: 14 Haziran 1941





2. Dünya Savaşı'ndan kalma bombardıman uçağı bulundu

Yorumlar

GL ~ 7 yıl önce
ilk uctugum 1952 model piper super cub idi.haberdeki uçak veya benzerleriyle uçmak isterdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dingiliz ~ 7 yıl önce
2 dunya savaşi inönü savaşin kesin galibi gozuken almanyaya krom ihrac ediyor ingiltere savaş sanayinde kullanan almanalara satmayin diyor yinede satisa devam bir sabah agir silahli inigliz ucaklari mugla sehir merkezini bombaliyor halka kutsun yadiriuor hukumet mesaji aliyir ve almanyaya krom ihraci duruyor.ve tarih sayfalarinda ayni imgilizler kursun siktigi halka turist olarak geliuor onlardan hizmet aliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynı mı ? ~ 7 yıl önce
torunun torunları neredeyse neyi aynı ? hani dünya 3. olmamız yada GS nin avrupa şampiyonu , AYNI kelimesi geçerli olsa yine üçüncü oluruz ve GS yine şampiyon olur. Yalan mı ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000