02 Aralık 2010, Perşembe 08:27:13

197 HAVAYOLUNDAN YOLCU BİLGİLERİ İSTENİYOR

Olası terör saldırısına karşılık üst seviyelere çekilen güvenlik önemleri, Fransa ve İngilitere'den sonra Amerika'ya sıçradı. Amerikalı güvenlikten sorumlu yetkililer, ülkeye uçuş yapan 197 havayolu firmasından yolcuların kimlik bilgilerini istemeye başladı.
  • Ecelin korkuya faydası yok. Amerıka abartıyor... Eğer ki terör saldırısından korkuyorsa dünyada kendi askerinin estirdiği terör saldırısını durdursun önce ! Terörün baş sorumlusu ve ınsanları katleden en büyük terörist Abd dir ! ! !
  • son dakika bilet alanlar ucamayacak mi?
  • SÖZ KONUSU KİMLİK NUMARALARINI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ (CIA)NEDEN İSTER HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ 1)KİMLİK NUMARALARINDAKİ BİLGİLER NELERİ İÇERİYOR 2)BU BİLGİLERLE ARŞİVLEMENİN ÖTESİNDE NELER YAPILABİLİR DÜŞÜNÜP BEYİN FIRTINASI YAPALIM YALNIZ GERÇEĞE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN SULANDIRMADAN GERÇEK DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞALIM ÜZERİMİZDEKİ TÜM MENKUL VE GAYRIMENKUL KAYITLARI GÜVENLİK BİLGİLERİ BUNLARLA NELER YAPILABİLİR HİÇ İLGİMİZ OLMAYAN KANUN DIŞI HER TÜRLÜ İŞLEM ÇALINAN KİMLİK BİLGİLERİ İLE YAPILABİLİR HABERİMİZ OLMADAN YASADIŞI BİR KİŞİLİK VE PARAVAN OLARAK ORTAYA ATILABİLİRİZ AMA NE YAZIKKİ TÜRKİYEMİZDE BU KONUDA KANUN YOK YÖNETMELİK YOK BEN AMERİKAYA UCMAM KİMLİĞİMİN ÇALINMASINA GÖZ YUMMAM UYANIK OLALIM CIA ARŞİVLEMESİN SAYGILARIMLA ŞARHOŞAHTAPOT
  • Sizin haberiniz yeni mi oldu 60 gün önce başladı bu uygulama, amerikaya uçuştan 72 saat önce yolcunun kimlik bilgileri otomatik amerikaya gönderiliyor..

İngiltere ve Fransa'daki terör saldırılarına yönelik geniş güvenlik önlemleri, okyanusun karşı kıyısına sıçradı.

Süper güç Amerika Birleşik Devletleri, olası bir terör saldırısına karşılık güvenlik önlemlerini yeniden arttırdı, yeni uygulamalar başlatmaya koyuldu.

Amerikan Ulaşım Güvenliği Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Amerika, ülkeye gelen yolcuların isimlerini, cinsiyetlerini ve doğum tarihlerini kayıt altına alacak. Böylelikle uçuşa başlamadan önce, yolcular terör listesinde taranacak. Amerika kişi bilgilerini, Amerika'ya uçuş yapan 197 havayolu şirketinden isteyecek.

Bakanlığın hayata geçireceği yeni program sayesinde, Amerika'ya gidecek olan yolcuların kimliği, her zamankinden daha yüksek bir taramaya tabi tutulacak. Özellikle 11 Eylül saldırılarından sonra arttırılan güvenlik önlemlerini daha da üst seviyelere çeken Amerikan yönetimi, hava ulaşımı ile gelecek tüm ziyaretçilerden elde edeceği yeni detaylı bilgiler ile, havalimanlarında "terörist" zannı altında yanlış anlaşılmaya maruz kalan ziyaretçi vakalarını da azaltmayı amaçlıyor. Programın uygulanması, son bir yıl içerisinde aşamalı olarak gerçekleştiriliyor.

197 HAVAYOLUNDAN YOLCU BİLGİLERİ İSTENİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ecelin korkuya faydası yok. Amerıka abartıyor... Eğer ki terör saldırısından korkuyorsa dünyada kendi askerinin estirdiği terör saldırısını durdursun önce ! Terörün baş sorumlusu ve ınsanları katleden en büyük terörist Abd dir ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
son dakika bilet alanlar ucamayacak mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SÖZ KONUSU KİMLİK NUMARALARINI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ (CIA)NEDEN İSTER HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ 1)KİMLİK NUMARALARINDAKİ BİLGİLER NELERİ İÇERİYOR 2)BU BİLGİLERLE ARŞİVLEMENİN ÖTESİNDE NELER YAPILABİLİR DÜŞÜNÜP BEYİN FIRTINASI YAPALIM YALNIZ GERÇEĞE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN SULANDIRMADAN GERÇEK DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞALIM ÜZERİMİZDEKİ TÜM MENKUL VE GAYRIMENKUL KAYITLARI GÜVENLİK BİLGİLERİ BUNLARLA NELER YAPILABİLİR HİÇ İLGİMİZ OLMAYAN KANUN DIŞI HER TÜRLÜ İŞLEM ÇALINAN KİMLİK BİLGİLERİ İLE YAPILABİLİR HABERİMİZ OLMADAN YASADIŞI BİR KİŞİLİK VE PARAVAN OLARAK ORTAYA ATILABİLİRİZ AMA NE YAZIKKİ TÜRKİYEMİZDE BU KONUDA KANUN YOK YÖNETMELİK YOK BEN AMERİKAYA UCMAM KİMLİĞİMİN ÇALINMASINA GÖZ YUMMAM UYANIK OLALIM CIA ARŞİVLEMESİN SAYGILARIMLA ŞARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizin haberiniz yeni mi oldu 60 gün önce başladı bu uygulama, amerikaya uçuştan 72 saat önce yolcunun kimlik bilgileri otomatik amerikaya gönderiliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000