19 Ekim 2012, Cuma 17:15:17

189 YOLCULU UÇAKTA BÜYÜK PANİK!

Glasgow-Alicante seferini yapacak Jet2.com şirketine ait Boeing 737-800 tipi uçak pistte koşturduğu sırada aniden kalkıştan vazgeçti. Yolcular tahliye botlarından uçağı terketti, o anlar kameralar tarafından kaydedildi.
  • Hiç birimiz yaşamayalım gercekten kötü bi durum. İnsanlar haklı olarak inanılmaz bir kaos ve panik içindeler bu da kabin ekibinin işini zorlaştırıyor. Allah yaralılara acil şifa versin.
  • Amerikan havayollari bir deney yapiyor. Park halinde duran bir ucaği yolcularla dolduruyor. Ve herkese az sonra deney amacli tahliye yapilacagini , herkesin ucagi terk etmesini isteyeceklerini bildiriyorlar. Deney basliyor , tahliye anonsu geliyor, yolcular ucagi gayet güzel bir basarili bir sekilde bosaltiyorlar. Sonra ayni sekilde tekrar yolcular ucaga dolduruluyor. Bu sefer yine tahliye yapacaklarini , ancak ucaktan cikan ilk 50 yolcuya 40 dolar vereceklerini soyluyorlar. Tahliye anonsu geliyor bu sefer durum cok farklı. İnsanlar birbirini eziyor. ilk deneyde 2 dakika dolmadan yapilan tahliye 4 dakikada bitiyor. Arti 8 kişi hafif şekilde yaralanıyor. Deney bitiyor raporlar yaziliyor. Insanlarin 40 dolar için yaptigi panikte durum bu kadarsa canlari için yapacaklari panik inanılmaz boyutlara taşınır. Bu videoda tamamen panikten dolayi boyledir. Halbuki sakin bi sekilde tahliye yapılsa kimse yaralanmaz.

Jet2 Havayolları’na ait uçakta korku dolu anlar yaşandı. Kalkıştan vazgeçen Glasgow-Alicante  seferini yapacak uçak pistte güçlükle durdu.

Kabinde dumanlar çıkması üzerine tahliye botları patlatıldı.

Uçakta bulunan 189 yolcu panikle uçağı terketti.

Tahliye sırasında 17 yolcu yaralandı. Yaralılardan 4’ü hastaneye kaldırıldı.

İşte o tahliye anında yaşananlar:

189 YOLCULU UÇAKTA BÜYÜK PANİK!

Yorumlar

Allah korusun ~ 12 yıl önce
Hiç birimiz yaşamayalım gercekten kötü bi durum. İnsanlar haklı olarak inanılmaz bir kaos ve panik içindeler bu da kabin ekibinin işini zorlaştırıyor. Allah yaralılara acil şifa versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deney. ~ 12 yıl önce
Amerikan havayollari bir deney yapiyor. Park halinde duran bir ucaği yolcularla dolduruyor. Ve herkese az sonra deney amacli tahliye yapilacagini , herkesin ucagi terk etmesini isteyeceklerini bildiriyorlar. Deney basliyor , tahliye anonsu geliyor, yolcular ucagi gayet güzel bir basarili bir sekilde bosaltiyorlar. Sonra ayni sekilde tekrar yolcular ucaga dolduruluyor. Bu sefer yine tahliye yapacaklarini , ancak ucaktan cikan ilk 50 yolcuya 40 dolar vereceklerini soyluyorlar. Tahliye anonsu geliyor bu sefer durum cok farklı. İnsanlar birbirini eziyor. ilk deneyde 2 dakika dolmadan yapilan tahliye 4 dakikada bitiyor. Arti 8 kişi hafif şekilde yaralanıyor. Deney bitiyor raporlar yaziliyor. Insanlarin 40 dolar için yaptigi panikte durum bu kadarsa canlari için yapacaklari panik inanılmaz boyutlara taşınır. Bu videoda tamamen panikten dolayi boyledir. Halbuki sakin bi sekilde tahliye yapılsa kimse yaralanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000