12 Ekim 2012, Cuma 09:46:20

180 KİŞİLİK UÇAKTA 30 KİŞİ?

Başbakan Yardımcısı Arınç, Suriye uçağının indirilmesiyle ilgili olarak, "180 kişilik uçakta 30 kişi olması dikkat çekici." dedi.
  • 180 yolcu yerine uçağın taşıma kapasitesini silahla doldurmuşlar demek istiyor sn Arınç. Bunu havacılar bilir. Uçağın kalkış ağırlığı B737 için 74 ton civarındadır. Eğer fazla yükünüz varsa yolcuyu az alırsınız.
  • Ucagin kapasitesi ile ucaktaki yolcu sayisi arasinda baglanti kurmak cok mantiksiz. Suriye cok unlu bir turistik ulke mi de ucak full olmak zorunda. Ic Savasin oldugu bi yere ucak dolusu insan zor gider biraz.
  • ergenokan davası en son kanada da hahamlık (yahudi din adamı) yapan birinin açıklamaları ile başlamış, ardından gizli tanık olarak geçen ve hala da kim oldukları belli olmayan kişilerin ifadeleri doğrultusunda,hem terör örgütü ile mücadelede hemde vatan savunmasında görev alan ordu mensupları silivriye tutsak edildi. benzer bir gizli tanık istihbaratı sayesinde ulusal güvenlik bilgilerinin saklandığı kozmik odaya girildi (arınç öldürülecekti, müslüman yalanı olduğu ortaya çıktı) şimdi de yine kaynağı belli olamayan bir zevatın açıklamaları ile suriye uçağı indiriliyor, rusya, iran, suriye kıskacına ülke sokuluyor. vizyonunuza .....
  • Allah sizi bildigi gibi yapsin....

 

Esenboğa'ya indirilen Suriye uçağıyla ilgili bir değerlendirme de Başbakan Yardımcısı Arınç'tan geldi.
 
Kütahya'da konuşan Arınç, Türkiye'nin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakkını kullandığını söyledi.
 
180 kişilik uçakta 30 kişi olmasının dikkat çekici olduğunu söyleyen Bülent Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü;
 
"Suriye'de rejim, halkına alçakça zulmediyor. 30 bin insan hayatını kaybetti. Bunun içinde çocuklar var, kadınlar var. Masum insanlar var. Karadan karaya halkla savaşamadığı için uçaklarla bombalıyor. Helikopterlerle bombalıyor. Bu füzelere karşı, yabancı ülkelerden silah sevkiyatı durdurulmuştu. Bu Birleşmiş Milletlerin de kararı. Esasen sivil uçakların silah taşıması da mümkün değildir. Dolayısıyla Türkiye uluslararası hukuktan kaynaklanan hakkını kullandı. İçinde silah olduğu söylenen bu uçağı mecburi inişe temin etti. Yapılan aramalarda 180 kişilik uçakta 30 kişi var. Bu dikkat çekici bir husus. Kargo bölümünde de mühürlenmiş kapılar içerisinde ne olduğu belli değil. Evet sivil bir uçak ve içinde silah olduğunu beyan etmemiş ama bir ihbar üzerine bu uçak indirildi. Ve içerisinden silah sayılabilicek veya buna yönelik bir takım teknik teknolojik ekipmanlar ele geçirildi."
180 KİŞİLİK UÇAKTA 30 KİŞİ?

Yorumlar

uçak a cevap ~ 12 yıl önce
180 yolcu yerine uçağın taşıma kapasitesini silahla doldurmuşlar demek istiyor sn Arınç. Bunu havacılar bilir. Uçağın kalkış ağırlığı B737 için 74 ton civarındadır. Eğer fazla yükünüz varsa yolcuyu az alırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucak ~ 12 yıl önce
Ucagin kapasitesi ile ucaktaki yolcu sayisi arasinda baglanti kurmak cok mantiksiz. Suriye cok unlu bir turistik ulke mi de ucak full olmak zorunda. Ic Savasin oldugu bi yere ucak dolusu insan zor gider biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prometheus ~ 12 yıl önce
ergenokan davası en son kanada da hahamlık (yahudi din adamı) yapan birinin açıklamaları ile başlamış, ardından gizli tanık olarak geçen ve hala da kim oldukları belli olmayan kişilerin ifadeleri doğrultusunda,hem terör örgütü ile mücadelede hemde vatan savunmasında görev alan ordu mensupları silivriye tutsak edildi. benzer bir gizli tanık istihbaratı sayesinde ulusal güvenlik bilgilerinin saklandığı kozmik odaya girildi (arınç öldürülecekti, müslüman yalanı olduğu ortaya çıktı) şimdi de yine kaynağı belli olamayan bir zevatın açıklamaları ile suriye uçağı indiriliyor, rusya, iran, suriye kıskacına ülke sokuluyor. vizyonunuza .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arsiz ~ 12 yıl önce
Allah sizi bildigi gibi yapsin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000