26 Haziran 2009, Cuma 08:33:44

162 uçağın 37'si Antalya'ya gelecek!

Almanya’da eyaletlere göre değişen okul tatillerinin başlamasıyla birlikte yurtdışına çıkışlar hızlandı. Eski doğu Almanya’nın merkezi olan Leipzig Havaalanı yetkilileri, eyalette tatilin başlayacağı ilk gün, yurtdışına havalanacak 162 uçağın 37’sinin Antalya’ya gideceğini bildirdi.
  • Gazipaşa da yolda....
  • kocum antalya kim tutar seni :)

Almanya’da eyaletlere göre değişen okul tatillerinin başlamasıyla birlikte yurtdışına çıkışlar hızlandı. Havaalanları da tatil ile birlikte artacak yolcu trafiğine göre hazırlıklarını tamamladı.

Bu arada eski Doğu Almanya’nın merkezi havalimanı olan Leipzig Havaalanı'ndan 1 Temmuz’da Antalya’ya 37 uçak seferinin bulunduğu bildirildi.
Havaalanı yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Leipzig kentinin bulunduğu eyaletteki tatilin ilk gününde havaalanından yurtdışına sefer yapacak 162 uçağın 37’si Antalya’ya uçacak.

Leipzig Havaalanı’ndan 1 Temmuz’da yapılacak seferlerin ülkelere göre dağılımında Antalya ilk sırayı alırken, onu 30 uçakla İspanya’nın tatil beldesi Mayorka izliyor.

Daha sonra 12 uçak ile üçüncü sırada Bulgaristan’ın Burgaz bölgesi gelirken, sırasıyla; Monastır (Tunus), Varna (Bulgaristan), Hurghada (Mısır) ve Heraklion (Yunanistan) sıralamada yer buluyor. Korfu (Yunanistan), Fuertoventura (İspanya) Malta ve Ibiza ise son sıraları alıyorlar.

Leipzig Havalimanı'nın 26 Haziran–24 Ekim 2009 arası geçerli olan yaz planında, kimi haftalarda 57 ayrı destinasyona 257 uçuş gerçekleşecek. Bu rakamlara göre, Leipzig Havalimanı, Almanya’nın doğusunda, Berlin’den sonraki en işlek havalimanı konumunda.

162 uçağın 37'si Antalya'ya gelecek!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Gazipaşa da yolda....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kocum antalya kim tutar seni :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000