26 Şubat 2012, Pazar 16:13:32

1.6 MİLYAR DOLARLIK ANLAŞMA...

İsrail, 1.6 milyar dolarlık anlaşma kapsamında Azerbaycan'a insansız uçak, uçaksavar ve füze savunma sistemi satacak...
  • Kime karsı aldınız,Ermenistan,peki İsrail Ermenistan'ın vurulmasına musade eder mi?hayir,yazilimlar ve kilitleme sistemi israilde olacak.petrol ve dogal gaz inanilmaz boyutlarda en basit silahi dahi yapamiyorlar.Yazik bosa giden onca kaynak.Uluderenin istihbarati nerden alindi dersiniz?bence israil-abd,sevmem AMA akp yi zora sokmakti amac.
  • azarbaycanda bir şey olsaydı hocalı katlimanı ermeniler yapamazdı azarbaycanın nesi var askeri mi ordusu mu neyi var ki.. gelelim israile israil Türkiye ile arası bozuk olduğu için diğer alternatif ülkeler ile arayı iyileştirip genişletiyor amacı tamamen iranı sıkıştırmak, yok etmek, geriletmek açıkcası vurmak ama. azarbaycana insansız uçak vs. satıyor parası ile hem ekonomisine sıcak para girecek hem de azarbaycanla dostluk ilerletecek belki azarbaycan da radar sistemi veya askeri üsse yerleşir kıbrıs rum kesiminde olduğu gibi birden yakınlaşmaya başladı neden Türkiyeye karşı akdenizi kontrol edebilmek için
  • Arge ye para yatirmak mi? Onlarda bizim gibi"corrupt" bir cumhuriyet. Bizim bir minyaturumuz. Paralari kim yiyecek Arge yaparsa?
  • alsan ne olur ? almasan ne olur ? yazılımlar kodlar kimlerde belli ? kendin yap kendin..! okdr parayı arge'ye yatırsan mislisini alırsın.. yapacak yetenekte bilgide adamın yoksa ithal et..
İsrail ile Azerbaycan, 1 milyar 600 milyon dolar tutarında bir silah anlaşmasına imza attı.
 
İsrail savunma yetkilileri, anlaşma uyarınca Azerbaycan'a insansız uçak, uçaksavar ve füze savunma sistemi satılacağını açıkladı. İsrailli yetkililer, anlaşmayla ilgili daha detaylı bilgi vermektense kaçındı.
 
Bu satışla, İsrail'in ileri teknolojisi, Tel Aviv'in İran'ı vurabileceği yönündeki spekülasyonların tırmandığı bir dönemde, Tahran'ın çok yakınına gelmiş olacak.
 
Son haftalarda İran ile Azerbaycan arasındaki ilişkiler de gerilmiş durumda. Nedeni Azeri yönetiminin, topraklarındaki İsrail hedeflerine yönelik saldırı planlayan bir hücreyi ortaya çıkarıldığını açıklaması. (İnternetHaber)
1.6 MİLYAR DOLARLIK ANLAŞMA...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Kime karsı aldınız,Ermenistan,peki İsrail Ermenistan'ın vurulmasına musade eder mi?hayir,yazilimlar ve kilitleme sistemi israilde olacak.petrol ve dogal gaz inanilmaz boyutlarda en basit silahi dahi yapamiyorlar.Yazik bosa giden onca kaynak.Uluderenin istihbarati nerden alindi dersiniz?bence israil-abd,sevmem AMA akp yi zora sokmakti amac.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
azarbaycanda bir şey olsaydı hocalı katlimanı ermeniler yapamazdı azarbaycanın nesi var askeri mi ordusu mu neyi var ki.. gelelim israile israil Türkiye ile arası bozuk olduğu için diğer alternatif ülkeler ile arayı iyileştirip genişletiyor amacı tamamen iranı sıkıştırmak, yok etmek, geriletmek açıkcası vurmak ama. azarbaycana insansız uçak vs. satıyor parası ile hem ekonomisine sıcak para girecek hem de azarbaycanla dostluk ilerletecek belki azarbaycan da radar sistemi veya askeri üsse yerleşir kıbrıs rum kesiminde olduğu gibi birden yakınlaşmaya başladı neden Türkiyeye karşı akdenizi kontrol edebilmek için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arge ye para yatirmak mi? Onlarda bizim gibi"corrupt" bir cumhuriyet. Bizim bir minyaturumuz. Paralari kim yiyecek Arge yaparsa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
alsan ne olur ? almasan ne olur ? yazılımlar kodlar kimlerde belli ? kendin yap kendin..! okdr parayı arge'ye yatırsan mislisini alırsın.. yapacak yetenekte bilgide adamın yoksa ithal et..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000