30 Temmuz 2008, Çarşamba 07:51:52

1,5 milyar dolarlık uçak teklifi

Amerikan yönetimi, Irak'a 1,5 milyar dolarlık C-130J kargo tipi uçak satma önerisinde bulundu.
  • Daha modern uçaklar üretecek ve elinde çağın gerisinde kalmış ürürnleri başka toplumlara satma zamanı gelmiştir. İşgal et arzu ettiğin gibi yönet ve modern bir şekilde sçmür..
  • e tabi artık savaş bitti şimdi satış zamanı...

Amerikan Savunma Güvenlik İşbirliği Ajansı (DSCA), 6 uçak ve uçaklarla ilgili teknik aksamı kapsayan teklifi Kongre'ye iletti.  
 
 
DSCA, Irak'ın C-130J kargo tipi uçak ve ekipmanı, Rolls-Royce Grubu tarafından üretilmiş 24 adet AE 210 D3 motoru, füze uyarı sistemi ve karşı tedbir fırlatma sistemi talep ettiğini aktardı. Bu talebin aynı zamanda servis hizmetleri, konfigürasyon güncellemeleri, personel eğitimi ve ekipmanı da kapsadığı vurgulandı.

Irak, C-130J uçaklarını yer birliklerine yardım etmede ve insani yardımlarda kullanıyor. DSCA'nın teklif hakkında yaptığı bildirimde ayrıca Irak'a 206 milyon dolar değerinde muhtemel zırhlı güvenlik araçları ve ekipmanı satışının gerçekleşebileceğini de bildirdiği kaydedildi.
 

 

1,5 milyar dolarlık uçak teklifi

Yorumlar

kendini yenile ~ 16 yıl önce
Daha modern uçaklar üretecek ve elinde çağın gerisinde kalmış ürürnleri başka toplumlara satma zamanı gelmiştir. İşgal et arzu ettiğin gibi yönet ve modern bir şekilde sçmür..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
e tabi artık savaş bitti şimdi satış zamanı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000