02 Ekim 2008, Perşembe 12:49:25

138 yolcuyla korkutan iniş!

İniş takımları açılmayan Boeing 737-300 tipi uçak Rusya’da gövde üzerine iniş yaptı. Korkuya neden olan olayda kimsenin burnu dahi kanamadı.
  • işte olay budur o kaptan kaptandır.gerçekler bunlardır
  • Yorumunuz...ben hadiseleri kucumsemiyorum ki ben cpl sahibi dispatcher im olagan seyler dedim sadece hepsinin acil durum proseduru var uygularsın gerekeni is biter ;);)
  • Hocam Atlasjet ile ne alaksi var olayin,ruyanizda atlasjet ucagini mi kacirdiniz ne oldu?Eger Antalya'daki kacirma eylemi sonrasi pilotlarin ucaktan kacmalarini soyluyorsaniz o worldfocus'un ekibi ve ucagiydi,Atlasjet bence isini iyi yapan temiz bir firma,bizim bilmedigimiz birseyler olmussa soyleyin biz de bilelim,yoksa sirketlerin adini kotulemeyelim,ayiptir
  • sevgili dispatch rumuzlu zavall arkadas...sen nasıl bir hayat yasadın bugüne kadar cok merak ediyrm artık.sen ne değisik bir insansın?hayata karşı butepkin negatifliğin neden acaba...umarım bu küçümsediğin tüm olaylar birgün başına gelmez!Tanrı seni korusun çocuk...
  • Atlasjet'le olayın bağlantısı nedir çözemedim? Bilen bilmeyen herkes birşeyler yazıyor. Pilota tebrikler olayda can kaybı ya da yaralanmaya sebep olmamasından ötürü. sulo denen meçzup arkadaş Allah senin de yardımcın olsun.
  • Pilota helal osun vallahi büyük iş başarmış, bize de böyle piloylar lazım, atlasjet'e duyrulur
  • Yorumunuz...olağan seyler

KD AirlinesKD Avia Havayolları’na ait Barselona (İspanya) -Kaliningrad (Rusya) seferini yapan Boeing 737-300 uçağı iniş takımları açılmayınca gövde üzerine iniş  yaptı.

İçinde 138 yolcu ve 6  mürettebat bulunan KD794 sefer sayılı uçak, Rusya’daki Kaliningrad Havaalanı’na geldiğinde iniş takımlarında arıza sinyali verdi. Uçağın pilotu iniş takımlarının açılmadığı bilgisini kuleye iletti. İniş takımlarının açılmadığından emin olan pilot, uçağı gövde üstüne indirme kararı verdi. Uçağın ineceği meydan köpüklendi, itfaiye ve ambulanslar hazır durumda bekletildi. Uçak yakıtını boşalttıktan sonra gövde üzerine inmek için havaalanına yaklaştı. Uçak başarılı şekilde inişini gerçekleştirdi. Yolcular iniş sırasında büyük korku ve panik yaşadı. Kimsenin burnunun dahi kanamadığı başarılı gövde üzeri inişte uçakta maddi hasar meydana geldi.

138 yolcuyla korkutan iniş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ca ~ 15 yıl önce
işte olay budur o kaptan kaptandır.gerçekler bunlardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dispatch ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...ben hadiseleri kucumsemiyorum ki ben cpl sahibi dispatcher im olagan seyler dedim sadece hepsinin acil durum proseduru var uygularsın gerekeni is biter ;);)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat culcu ~ 15 yıl önce
Hocam Atlasjet ile ne alaksi var olayin,ruyanizda atlasjet ucagini mi kacirdiniz ne oldu?Eger Antalya'daki kacirma eylemi sonrasi pilotlarin ucaktan kacmalarini soyluyorsaniz o worldfocus'un ekibi ve ucagiydi,Atlasjet bence isini iyi yapan temiz bir firma,bizim bilmedigimiz birseyler olmussa soyleyin biz de bilelim,yoksa sirketlerin adini kotulemeyelim,ayiptir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
sevgili dispatch rumuzlu zavall arkadas...sen nasıl bir hayat yasadın bugüne kadar cok merak ediyrm artık.sen ne değisik bir insansın?hayata karşı butepkin negatifliğin neden acaba...umarım bu küçümsediğin tüm olaylar birgün başına gelmez!Tanrı seni korusun çocuk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toro ~ 15 yıl önce
Atlasjet'le olayın bağlantısı nedir çözemedim? Bilen bilmeyen herkes birşeyler yazıyor. Pilota tebrikler olayda can kaybı ya da yaralanmaya sebep olmamasından ötürü. sulo denen meçzup arkadaş Allah senin de yardımcın olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sulo ~ 15 yıl önce
Pilota helal osun vallahi büyük iş başarmış, bize de böyle piloylar lazım, atlasjet'e duyrulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dispatch ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...olağan seyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000