02 Kasım 2015, Pazartesi 07:45:17

126 cenaze Rusya'ya götürüldü

Mısır'da Sina Yarımadası'nda düşen Rus yolcu uçağında hayatını kaybedenlerden 126'sının cenazesi St. Petersburg şehrine getirildi.
  • Hayat işte, bir taraftan uçakla sağ sağlim kalkıyosun, diğer tarafa yine uçakla cenazen gidiyor.Allah ailelerine sabır versin.
  • allah rahmet eylesin. allah ölenlerin günahlarını affetsin.

Düşen uçakta hayatını kaybedenlerden 126'sının naaşını taşıyan Rusya Acil Durumlar Bakanlığına bağlı uçak, sabah saatlerinde St. Petersburg'daki Pulkova Havalimanına indi.

Petersburg’da morga kaldırılan naaşlar, yakınları tarafından teşhis edilecek.

Rus Hava Yolu Şirketi Kolavia'ya (Metrojet) ait Şarm El Şeyh-St. Petersburg seferini gerçekleştiren Airbus-A 321 tipi uçak, havalandıktan kısa bir süre sonra 17'si çocuk, 217 yolcu ve 7 mürettebatla birlikte Mısır'ın Sina Yarımadası yakınlarında düşmüştü.

Uçak kazasında hayatını kaybeden yolculardan 132'sinin Petersburglu, 46'sının Leningrad Eyaleti'nden, 34'ünün Rusya'nın diğer şehirlerinden olduğu belirtildi. Uçakta, 4 Ukrayna ve 1 Belarus vatandaşı bulunduğu da ifade edildi. 

126 cenaze Rusya'ya götürüldü

Yorumlar

Durgun ~ 8 yıl önce
Hayat işte, bir taraftan uçakla sağ sağlim kalkıyosun, diğer tarafa yine uçakla cenazen gidiyor.Allah ailelerine sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
allah rahmet eylesin. allah ölenlerin günahlarını affetsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantık hatası ~ 8 yıl önce
Sayın editör yorumumu neden yayınlamadınız? Ne tür bir hata vardı anlayamadım?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000