22 Temmuz 2014, Salı 15:45:33

‘12 DEV ADAM’ THY İLE UÇURMAYA DEVAM EDECEK

Türk Hava Yolları, erkeklerde Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nın ulaşım sponsorluğu konusunda Türkiye Basketbol Federasyonu ile olan sözleşmesini uzattı.
  • reklam reklam yakında de topçu yu yersin:)
  • Yönetici olmak doğuştan gelinir. Uygulamalar koymak, habersiz kaldırmak, güncel olmayan sisteminizle (Troya, Quickress gibi ) çalışanınızı ve yolcuyla baş başa bırakıp çalışanınızı hakaret varan sözlerle başbaşa bırakan sizsiniz. Zırt pırt tarife değişikliğinden dolayı yolcuya haber vermeyen sistemin alt yapısını kuramayan yolcunun tepkisini size değil çalışanınızı yoran sizsiniz. Kendiniz THY'de kaymağı (maaş, para ) götürüp şirketin bazı kollarını taşeronlaştırıp üniversite mezunlarını asgari ücrete çalıştıran sizsiniz! TGS'ye torpili olmayan üniversite mezunu insanları almayıp 18 li lise mezunlarını işe alan sizlersiniz. Ömer Faruk Öztürk gibi adamları İ.K. dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı yapan sizlersiniz. Hamdi Topçu gibi adamları sırf arkasında Başbakan var diye ''Vehbi Koç Bakkaldı, bende bakkallıktan havacılığa geldim.'' diyen bir insanı ''Yönetim Kurulu Başkanı'' yapıp insanların ekmeğiyle oynatan sizlersiniz. Yaş kıstası koyarak insanları ayrımcılığa süren yine sizsiniz
  • nerde reklam var orda temel bey var , medyayi kendi lehine cok iyi kullaniyor ,sessiz sakin aglarini ormeye devam ediyor , bravo...
  • herşeyin palavra !!!

Türk Hava Yolları (THY) ile Türkiye Basketbol Federasyonu, erkeklerde A Milli Basketbol Takımı’nın ulaşım sponsorluğu konusundaki sözleşmeyi uzattı. THY, 2016 yılının sonuna kadar ‘12 Dev Adam’ın ulaşım sponsoru olmaya devam edecek.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binası’nda düzenlenen imza törenine THY Genel Müdürü Temel Kotil, TBF Başkanı Turgay Demirel, Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ergin Ataman ve yardımcıları ile milli basketbolcular başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

İmza töreninde konuşan TBF Başkanı Turgay Demirel, Türk Hava Yolları’yla birlikte Türkiye’nin tanıtımı için yaptıkları işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türk Hava Yolları özellikle son 10 yıldır Türkiye’nin yaşadığı gelişmeleri en iyi yansıtan kurumlardandır. THY’nin partnerimiz olmasından büyük guru duyuyoruz. Bu yıl Mart ayında ülkemizde düzenlediğimiz FIBA Olağanüstü Kongresi’nde 198 değişik ülkeden federasyon başkanları ve genel sekreterleri ülkemize geldi. Bu misafirlerimizin tamamı THY’nin sağladığı imkanlarla geldi. Özellikle davetliler arasında THY ile ilk kez seyahat etme imkanı olanlar büyük memnuniyetlerini dile getirdi. THY’ye bugüne kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri destekler için teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil de mevcut sponsorluk sözleşmesini 2 yıl daha uzatıldığını hatırlatarak, “Milli takımımıza destek vermekten gurur duyuyoruz. Biz Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi olduk. İnşallah basketbol milli takımımız da bu başarıyı yakalayacak. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta arka arkaya 4. kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçildik. Bunun dışında Business Class’ta da dünyanın en iyisi, Ekonomi Class’ta da dünyanın en iyi ikincisi olduk. Amacımız aslında her konuda dünyada birinci olmak. Hedefiniz birinci olmak değilse, ikinci olma hedefi bile tutmayabiliyor. Allah’ın izniyle bu şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

"ALTINLARI TAŞIMAYA HAZIRIZ"

Her yıl yaklaşık yüzde 17’lik bir büyümeyle yola devam ettiklerini belirten Kotil, “Türkiye, sivil havacılık sektöründe ana oyuncu, oyun kurucu konumunda. Türkiye havacılık sektöründe sadece THY ile değil farklı alanlarda da büyüyor. Londra’daki Heathrow, Frankfurt ve Paris’teki Charles de Gaulle Havalimanı’nı içine alacak 3. Havalimanı’nın çalışmaları devam ediyor. Dolayısıyla Türkiye, sadece havada değil yerde de havacılığın oyun kurucusu oluyor. Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak yeni havalimanıyla birlikte diğer havayolu şirketleriyle bu 3 havalimanını da geçeceğiz. Tahminlerinize göre 2023’lerde İstanbul’un turist sayısı 30 milyon civarında olacak. İstanbul, böylece dünyanın en büyük havalimanına, dünyanın en büyük havayolu sahip olacak ve dünyanın en kolay ulaşılan şehri konumuna gelecek. Şuanda günlük günlük bin 200 sefer yapılıyor. O zaman 2 bin civarında sefer yapacağız. Diğer havayollarıyla birlikte günlük sefer sayının 4 binlere çıkmasını öngörüyoruz. Bu kadar çok sefer olursa fiyatlar da düşmüş olacak. Ama biz yine kar etmeye devam edeceğiz. Yolcuların kalbine girmek için en kolay yol spordan geçiyor. Biz sporu desteklemeyi sürdüreceğiz. Dolayısıyla federasyonumuzu destekliyor ve başarılar diliyoruz. Biz uçaklarımızı hazırlarız. Siz altın madalyaları kazanın biz altınları taşırız. Biz futbol ve basketbolun hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'YE SPONSORLUK GÜNDEMDE YOK

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Türkiye Basketbol Ligi isim sponsorluğunun gündemlerinde olmadıklarını ve henüz forma göğüs reklamı için sponsoru bulamayan Fenerbahçe ile Galatasaray’a sponsorluğu düşünmediklerini ifade etti. Kotil, bugün bazı basın kuruluşlarında Türk Hava Yolları’nın zarar ettiğine yönelik çıkan haberleri de yalanlayarak THY’nin zarar etmediğini söyledi.











©AirportHaber.com

‘12 DEV ADAM’ THY İLE UÇURMAYA DEVAM EDECEK

Yorumlar

devam:) ~ 10 yıl önce
reklam reklam yakında de topçu yu yersin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 10 yıl önce
Yönetici olmak doğuştan gelinir. Uygulamalar koymak, habersiz kaldırmak, güncel olmayan sisteminizle (Troya, Quickress gibi ) çalışanınızı ve yolcuyla baş başa bırakıp çalışanınızı hakaret varan sözlerle başbaşa bırakan sizsiniz. Zırt pırt tarife değişikliğinden dolayı yolcuya haber vermeyen sistemin alt yapısını kuramayan yolcunun tepkisini size değil çalışanınızı yoran sizsiniz. Kendiniz THY'de kaymağı (maaş, para ) götürüp şirketin bazı kollarını taşeronlaştırıp üniversite mezunlarını asgari ücrete çalıştıran sizsiniz! TGS'ye torpili olmayan üniversite mezunu insanları almayıp 18 li lise mezunlarını işe alan sizlersiniz. Ömer Faruk Öztürk gibi adamları İ.K. dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı yapan sizlersiniz. Hamdi Topçu gibi adamları sırf arkasında Başbakan var diye ''Vehbi Koç Bakkaldı, bende bakkallıktan havacılığa geldim.'' diyen bir insanı ''Yönetim Kurulu Başkanı'' yapıp insanların ekmeğiyle oynatan sizlersiniz. Yaş kıstası koyarak insanları ayrımcılığa süren yine sizsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reklam ~ 10 yıl önce
nerde reklam var orda temel bey var , medyayi kendi lehine cok iyi kullaniyor ,sessiz sakin aglarini ormeye devam ediyor , bravo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
herşeyin palavra !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000