04 Eylül 2014, Perşembe 10:27:14

11 UÇAK ORTADAN KAYBOLDU!

Libya’nın Trablusgarp Uluslararası Havalimanı’nın geçen haftalarda radikal İslamcı militanlar tarafından ele geçirilmesinin arından devlet kontrolündeki iki havayolu şirketine ait 11 uçağın ortadan kayboldu.
  • IRAK a girmek için,11 eylül saldırılarını gerçekleştiren ABD,bakalım bu kez hangi ülkeyi işgal edecek.
  • Transponder var, radar var. Kaybolsa nereye kaybolacak acaba? Zaten en son bi haberde yarısı dağılmış bir A330 görmüştüm. Muhtemelen diğerleri de benzer akıbetlere uğramıştır.
  • Ucak ortadan nasil kaybolur.. anahtarlikmi bu
  • Peh... Bu habere inanan varmı hala??? El kaideymiş falan .... Yalan dolan ...
  • Türkiye'de çoğunluk müslüman olmasına karşın, radikal islamcılara destek verilmemeli diye düşünüyorum. IŞİD diye bir başbelası radikal islamcı kuruluşa menfaat için destek veren ve Suriye'deki Esad yönetimini devirmek isteyen ülkemizin düştüğü duruma bakıyorum. Musul Büyükelçiliği mensupları aylardır rehin durumda.

Libya’nın Trablusgarp Uluslararası Havalimanı’nın geçen haftalarda radikal İslamcı militanlar tarafından ele geçirilmesinin arından devlet kontrolündeki iki havayolu şirketine ait 11 uçağın ortadan kayboldu. Uçakların nerede olduğu bilinmiyor... Uçakların 11 Eylül’ün yıldönümünde benzer terör saldırılarının düzenlenmesinde kullanılmasından korkuluyor.

ABD’nin Cumhuriyetçi Parti’ye yakınlığı ile bilinen internet sitesi Washington Free Beacon, konuyla ilgili haberinde, ABD hükümetinin kayıp uçaklarla ilgili müttefiklerine uyarılarda bulunduğunu yazdı.

11 Eylül El Kaide’nin New York’daki İkiz Kuleler’e 2001 yılında düzenlediği intihar saldırısının yanı sıra, 2012’de Libya’nın Bingazi kentindeki ABD elçiliğine düzenlenen ve aralarında elçi Christopher Stevens’ın da bulunduğu 4 ABD vatandaşının ölümü ile sonuçlanan saldırının da yıldönümü. (Hürriyet)

11 UÇAK ORTADAN KAYBOLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
IRAK a girmek için,11 eylül saldırılarını gerçekleştiren ABD,bakalım bu kez hangi ülkeyi işgal edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Transponder var, radar var. Kaybolsa nereye kaybolacak acaba? Zaten en son bi haberde yarısı dağılmış bir A330 görmüştüm. Muhtemelen diğerleri de benzer akıbetlere uğramıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucak ortadan nasil kaybolur.. anahtarlikmi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Peh... Bu habere inanan varmı hala??? El kaideymiş falan .... Yalan dolan ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkiye'de çoğunluk müslüman olmasına karşın, radikal islamcılara destek verilmemeli diye düşünüyorum. IŞİD diye bir başbelası radikal islamcı kuruluşa menfaat için destek veren ve Suriye'deki Esad yönetimini devirmek isteyen ülkemizin düştüğü duruma bakıyorum. Musul Büyükelçiliği mensupları aylardır rehin durumda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000