12 Şubat 2010, Cuma 07:53:19

11 Eylül'ün gizli fotoğrafları ortaya çıkıyor

ABD "11 Eylül" travmasını atlatamıyor. Olayın havadan çekilmiş yeni fotoğrafları ortaya çıktı. 3 bine yakın fotoğraf yakında sergilenecek.
  • Ikız kulelere carpan 2 ucakta kargo ucagıydı ve pencereleri yoktu bunu arastırın fotograflardada belli ve zaten herkez biliyor neyin ne oldugunuda kral cıplak diyecek biri yok.Ikız kulelere Carptıgı soylenen Gercek yolcu ucaklarına ne oldu onu merak ediyorum
  • amerika terörden ağzımız yandı haberlerini ne zaman servis etse, bir yerlere saldıracak demektir. parlamento sistemi gereği kamuoyunun desteğini alması şart. bunu da medya aracılığıyla, mağduru oynayarak, korku salarak ve sinemada kahramanlık öğeleriyle elde ediyor. madem ki bu resimler sergilenecek, amerikanın iranla olası bir çatışmasına hazır olmak lazım..
  • adamlar insanları istedikleri yöne gütmek için medya destekli gaz veriyorlar neyle ilgili işleri düşse hemen travmaları hortluyor madem hortluyor bu işin arkasında kim varmış araştırsınlar gerçekte varmı usame bin ladin diye biri yada hayatta mı bu olaydan kim karlı çıktı ona bakın bagdat taki savaşa neden olan nükleer bombalar yakmıştır belki kuleleri...... yapan belli usame bin bush...

11 Eylül saldırılarının üzerinden 9 yıl geçti. Ancak Amerikan toplumu olayın yol açtığı travmayı hala tam olarak atlatabilmiş değil.

Son olarak polis helikopterinden saldırı anında çekilen ve yıllar boyu saklanan fotoğraflar 11 Eylül’ü yine gündeme taşıdı.

11 Eylül’de New York’taki Dünya Ticaret Merkezi’ni hedef alan terör eylemi günümüz dünyasını şekillendirdi ve tarihe bir dönüm noktası olarak geçti.

Saldırıya ilişkin olarak havadan çekilmiş yeni fotoğraflar Amerikan halkını yine o dehşet anına taşıdı.

Fotoğraflarda binaların çöküş anı çok daha net görünüyor.

Dramatik fotoğrafları, saldırının gerçekleştiği gün görev başında olan eski polis helikopteri pilotu Gregory Semendinger çekti.

Semendinger olay anını şöyle anlatıyor:

"Bu ilk uçağın Kuzey Kuleye girişi. Gördüğünüz gibi henüz ikinci uçak çarpmamış. O anda bunun bir kaza olduğunu düşündük, terör eylemine ihtimal vermedik. Ancak ikinci uçak da Güney Kule’ye çarpınca bunun bir terörist saldırı olduğunu anladık."

Dünya Ticaret Merkezi’nden insanları kurtarmaya çalıştıklarını ancak başaramadıklarını anlatan Semendinger hala pişmanlık yaşıyor.

Semendinger, "Dumanların arasında kimse var mı diye tespit etmeye çalıştık. İnsanlar pencereleri kırmış. Bu küçük siyah noktaları bilgisayarda büyüttüğünüzde hepsinin insan olduğunu görüyorsunuz. Pencerelerden hava almaya çalışıyorlar" dedi.

Yakında açılacak 11 Eylül müzesinde olay günü çekilmiş 3 bine yakın fotoğraf da sergilenecek.

11 Eylül'ün gizli fotoğrafları ortaya çıkıyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ikız kulelere carpan 2 ucakta kargo ucagıydı ve pencereleri yoktu bunu arastırın fotograflardada belli ve zaten herkez biliyor neyin ne oldugunuda kral cıplak diyecek biri yok.Ikız kulelere Carptıgı soylenen Gercek yolcu ucaklarına ne oldu onu merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
amerika terörden ağzımız yandı haberlerini ne zaman servis etse, bir yerlere saldıracak demektir. parlamento sistemi gereği kamuoyunun desteğini alması şart. bunu da medya aracılığıyla, mağduru oynayarak, korku salarak ve sinemada kahramanlık öğeleriyle elde ediyor. madem ki bu resimler sergilenecek, amerikanın iranla olası bir çatışmasına hazır olmak lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adamlar insanları istedikleri yöne gütmek için medya destekli gaz veriyorlar neyle ilgili işleri düşse hemen travmaları hortluyor madem hortluyor bu işin arkasında kim varmış araştırsınlar gerçekte varmı usame bin ladin diye biri yada hayatta mı bu olaydan kim karlı çıktı ona bakın bagdat taki savaşa neden olan nükleer bombalar yakmıştır belki kuleleri...... yapan belli usame bin bush...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000