11 Eylül 2010, Cumartesi 10:44:19

11 EYLÜL SALDIRILARININ ÜZERİNDEN 9 YIL GEÇTİ

New York'un siluetinin ikiz kuleleri, Dünya Ticaret Merkezi ile Amerikan Savunma Bakanlığı'na düzenlenen saldırıların üzerinden tam 9 yıl geçti.
  • ALLAH TAN DİLİYORUMKİ ŞU FILMLERİNDEKİ FELAKETLERİ İNŞALLAH YAŞARLAR BİR GÜN. ONUDA GÖRMEK NASİP OLUR BİZE.O KADAR MAZLUMUN GÖZYAŞI ALLAH KATINDA ELBETTE BİR KARŞILIĞI VARDIR. VE FATURASINI BATI ÖDEYECEKTİR ELBETTE. EMİN OLU BÜYÜK BİR ZEVKLE SEYREDECEĞİM.
  • YAHUDİLERİN YENİ PLANIYDI BU. İSLAM GÜZELLİĞİ BÜTÜN DÜNYAYI KAPLIYACAK,FAİZ SİSTEMİ ZULUM VE SÖMÜRÜ DÜZENİ KAÇINILMAZ BİTECEK. EN İYİ, İSLAMI VAHŞİ KATİL OLARAK TANITMAKTI. ÇOK ŞÜKÜR KÖPEKLER SALDIRDIKÇA İSLAM DAHA HIZLA YAYILIYOR. BU BATI ZULMU DEVRİ ARTIK TARİHE KARIŞIYOR. YENİ DÜZENDE İSLAM KONUŞACAK ARTIK.
  • KENDİLERİ YAPTILAR BÖYLECE ORTADOĞU İŞGAL EDİP TÜM MADENLERİ VE PETROLÜ ELE GEÇİRDİLER.ÖNÜMÜZDEKİ 1 ASIR BOYUNCA YETECEK MADEN VE PETROLLERİ VAR ARTIK.ZATEN KENDİ ARAŞTIRMACI GAZETECEİLERİ VE ESKİ AJANLAR KANITLARLA İSPAT ETTİLER SALDIRININ DÜZMECE OLDUGUNU İŞGAL İÇİN SEBEP YARATILDIGINI...
  • tek formülle: abd+israil işbirliği yavrucum senin sorunun cevabı. israil istedi, abd yaptı, el kaide üstlendi.
  • Tek bir soru soracam sizlere : 11 eylül de ikiz kulelere yapılan saldırıda çok farklı dinden, ırktan ve uyruktan binlerde insan hayatını kaybetti. Ancak yahudilerden bir tane bile ölen olmadı. Oysa NewYork ve ikiz kulelerde ve civarında yüzlerce binlerce yahudi çalışır ve yaşardı.. Hepsi o gün izindeymiş veya bir şekilde orada değillermiş acaba aynı zamanda binlerce yahudi nasıl oluyor da aynı saatte ve zamanda orada olmuyor. Cevap ikiz kulelere yapılan saldırıyı müslümanlar yapmış gibi gösterip saldırmak bu kadar nettir. Saldırıyı kim yaptı tabi ki yahudiler. Bu kadar planlı ir saldırıy araplar yapamaz o kadar akılları çalışmaz..
  • Aradinmiki? Alex jones'in belgeselleri var, baskalarin belgeselleri var ' loose change ' gibi. youtube dan bakabilirsin. orada 3 bina coktu. saat 09:45 /10:15 ve 17:00 da, ve o 17:00 deki coken binaya ne ucak carpti nede dusun binalar, yangin bile yoktu..... Hep medyanin dedigini ufurursen tabiki bilinmez kimin yaptigi.............
  • el kaide, amerikan CIA kuruluşunun müslüman simgesidir. hristiyanların oluşturduğu cia ne ise, amerika bağlı, amerika'dan emirleri alan müslümanların oluşturduğu el kaide de o'dur. tek fark cahil dünya toplumunun cia'nın amerikan kuruluşu olduğunu bilmesine rağmen, el kaide'nin emirleri amerika'dan aldığını bilmemesidir. el kaide, amerika'nın yasadışı terör örgütüdür.
  • Kimin yaptığı belli zaten biliniyor. Ama işin kötüsü bunu tüm müslüman alemine mal etmek nefret verici... Hitlerin başlattığı 2.dünya savaşında 55 milyon insan öldü. Hitler hiristiyan diye bunu tüm hiristiyanlara mal etmek acaba nasıl bir duygu ?
  • aradan tam 9 yıl gectı ama olayın detayları ve kımın yaptıgı bugun bıle hala tam ve net olarak bılınemıyor :(((

Bugün 11 Eylül… Uluslararası ilişkileri derinden etkileyen hatta çoğunun yeniden yazılmasına neden olan bir dizi olayın fitilinin ateşlendiği gün…

Amerika Birleşik Devletleri; dünyanın süper gücü; rüyalar ve özgürlükler ülkesiydi…

Amerikalıların "terör alarmı"yla uyandıkları, önce şok, sonra dehşetle sarsıldıkları sabah ise her şey değişti…

Bir Uçak Dünya Ticaret Merkezi Kulesine Çarptı

11 Eylül 2001, saat: 08:43… Bir uçak, New York’un simgesi Dünya Ticaret Merkezi’nin kuzey kulesine çarptı.

İlk şok… Pilot hatası ya da teknik arıza yüzünden talihsiz bir kaza olmalı. Herkes şaşkın.. Televizyonlar canlı yayında...

Gazeteciler, yardım ekipleri ve içeride yakını olanlar olay yerine koştu.

Saat: 09:03… İkinci bir uçak bu kez güney kuleye çarptı... Amerikalılar ve bütün dünya artık emin… Olanlar basit bir kazadan fazlası…

Florida’da bir okulu ziyaret eden Başkan George Bush, terörist bir eylemle karşı karşıya olunduğunu açıkladı.

Saat 09:45... Son dakika haberleri önce Pentagon’da yangın çıktığını, sonra Beyaz Saray’ın ve diğer hükümet binalarının boşaltıldığını duyurdu. New York’taki Birleşmiş Milletler binası da tahliye edildi.

Çok geçmeden yolcu uçaklarının kaçırıldığı haberleri yayılmaya başladı.

Pentagon da Hedefteydi

İrtibat kesilen üçüncü bir uçaktaki yolcu kocasını arayarak, Washington’a yöneldiklerini ve hedefin muhtemelen Beyaz Saray olduğunu söylemişti.

Ancak hedef askeri operasyonların merkezi Pentagon’du… Olay yerine sevkedilen 2 F-16 savaş uçağı varamadan, kaçırılan uçak Pentagon binasına saplandı. Ancak olay yerinde uçak enkazı olmaması bu saldırıya ilişkin soru işaretlerini hep beraberinde getirdi.

Ve çok geçmeden Washington yönünde dördüncü bir yolcu uçağının daha kaçırıldığı duyuldu. Ancak hava korsanları ve yolcular arasında çıkan kargaşada uçak asıl hedefine ulaşamadı.

Uçak, Pensilvanya yakınlarında boş araziye çakıldığında saatler 10:03’ü gösteriyordu.

Herkes son dakika bilgileri alıyor ve üzerinden dumanlar çıkan ikiz kuleleri canlı yayınlarda izliyor. Halk şaşkın, korkmuş, ne yapacağını bilemez halde. Kulelerden insanlar atlıyor... Aşağıdakiler ise çaresiz...

Dünya Hava Trafiğinin En Büyük Alarmı

Dünya hava trafiğinin en büyük alarmı verilirken, sağlamlığıyla bilinen ikiz kuleler, çıkan yangında çelik iskeletin erimesiyle kumdan kale gibi çöktü. Kuzey kule çarpmadan 1 saat 50 dakika sonra yıkıldı. Uçağın daha alt katlara çarptığı güney kule ise daha önce, çarpmadan sadece 49 dakika sonra göçtü. Alevler ise ancak 99 günde söndürülebildi.

Amerika, tarihinde ikinci kez, Pearl Harbour baskını sonrasında ilk kez kendi evinde, toprakları üzerinde saldırıya uğramıştı.

Başkan Bush’un Florida’dan Washington’a dönüşü engellendi. Başkanlık uçağı Air Force One, prosedür gereği Nebraska eyaletindeki nükleer hava üssüne indirdi.

3 Bin 25 Kişi Yaşamını Yitirdi

Uçan bombaya dönüşen yolcu uçakları 11 Eylül 2001’de Amerika Birleşik Devletleri’nde 3 bin 25 can aldı… Tabii bu sayıya, kurtarma çalışmaları sırasında ölen görevliler de dahil..

Karanlık korku bulutları gökyüzünü kapladı…

Başka saldırı ihtimaline karşı, Amerikan tarihinde ilk kez, tüm hava sahası uçuşlara kapatıldı. Yurtdışından gelen uçaklar Kanada’ya yönlendirildi.

Dünya genelinde de şok sürüyor. Pekçok uluslararası uçuş iptal edildi. Bir suçlu için aramalar başladı...

Zihinlerde ise tek cümle kaldı: hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…
 

11 EYLÜL SALDIRILARININ ÜZERİNDEN 9 YIL GEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
ALLAH TAN DİLİYORUMKİ ŞU FILMLERİNDEKİ FELAKETLERİ İNŞALLAH YAŞARLAR BİR GÜN. ONUDA GÖRMEK NASİP OLUR BİZE.O KADAR MAZLUMUN GÖZYAŞI ALLAH KATINDA ELBETTE BİR KARŞILIĞI VARDIR. VE FATURASINI BATI ÖDEYECEKTİR ELBETTE. EMİN OLU BÜYÜK BİR ZEVKLE SEYREDECEĞİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YAHUDİLERİN YENİ PLANIYDI BU. İSLAM GÜZELLİĞİ BÜTÜN DÜNYAYI KAPLIYACAK,FAİZ SİSTEMİ ZULUM VE SÖMÜRÜ DÜZENİ KAÇINILMAZ BİTECEK. EN İYİ, İSLAMI VAHŞİ KATİL OLARAK TANITMAKTI. ÇOK ŞÜKÜR KÖPEKLER SALDIRDIKÇA İSLAM DAHA HIZLA YAYILIYOR. BU BATI ZULMU DEVRİ ARTIK TARİHE KARIŞIYOR. YENİ DÜZENDE İSLAM KONUŞACAK ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KENDİLERİ YAPTILAR BÖYLECE ORTADOĞU İŞGAL EDİP TÜM MADENLERİ VE PETROLÜ ELE GEÇİRDİLER.ÖNÜMÜZDEKİ 1 ASIR BOYUNCA YETECEK MADEN VE PETROLLERİ VAR ARTIK.ZATEN KENDİ ARAŞTIRMACI GAZETECEİLERİ VE ESKİ AJANLAR KANITLARLA İSPAT ETTİLER SALDIRININ DÜZMECE OLDUGUNU İŞGAL İÇİN SEBEP YARATILDIGINI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tek formülle: abd+israil işbirliği yavrucum senin sorunun cevabı. israil istedi, abd yaptı, el kaide üstlendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tek bir soru soracam sizlere : 11 eylül de ikiz kulelere yapılan saldırıda çok farklı dinden, ırktan ve uyruktan binlerde insan hayatını kaybetti. Ancak yahudilerden bir tane bile ölen olmadı. Oysa NewYork ve ikiz kulelerde ve civarında yüzlerce binlerce yahudi çalışır ve yaşardı.. Hepsi o gün izindeymiş veya bir şekilde orada değillermiş acaba aynı zamanda binlerce yahudi nasıl oluyor da aynı saatte ve zamanda orada olmuyor. Cevap ikiz kulelere yapılan saldırıyı müslümanlar yapmış gibi gösterip saldırmak bu kadar nettir. Saldırıyı kim yaptı tabi ki yahudiler. Bu kadar planlı ir saldırıy araplar yapamaz o kadar akılları çalışmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aradinmiki? Alex jones'in belgeselleri var, baskalarin belgeselleri var ' loose change ' gibi. youtube dan bakabilirsin. orada 3 bina coktu. saat 09:45 /10:15 ve 17:00 da, ve o 17:00 deki coken binaya ne ucak carpti nede dusun binalar, yangin bile yoktu..... Hep medyanin dedigini ufurursen tabiki bilinmez kimin yaptigi.............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
el kaide, amerikan CIA kuruluşunun müslüman simgesidir. hristiyanların oluşturduğu cia ne ise, amerika bağlı, amerika'dan emirleri alan müslümanların oluşturduğu el kaide de o'dur. tek fark cahil dünya toplumunun cia'nın amerikan kuruluşu olduğunu bilmesine rağmen, el kaide'nin emirleri amerika'dan aldığını bilmemesidir. el kaide, amerika'nın yasadışı terör örgütüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimin yaptığı belli zaten biliniyor. Ama işin kötüsü bunu tüm müslüman alemine mal etmek nefret verici... Hitlerin başlattığı 2.dünya savaşında 55 milyon insan öldü. Hitler hiristiyan diye bunu tüm hiristiyanlara mal etmek acaba nasıl bir duygu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aradan tam 9 yıl gectı ama olayın detayları ve kımın yaptıgı bugun bıle hala tam ve net olarak bılınemıyor :(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000