07 Kasım 2010, Pazar 08:34:59

102 AIRBUS İÇİN ANLAŞMA İMZALANDI

Fransızlar, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin Çin lideri Hu Cintao'yu krallara layık törenle ağırlamasına isyan etti.
  • tören günü orly deydim.gerçekten çok büyük bir törendi.Sarkoyu da yakında görmüş oldum,soğuktan burnu kıpkırmızı olmuştu:)Başkan Çin havayollarına ait Boeing 744 ile geldi.Gerçekten çok ihtişamlı askeri geçit töreni düzenlendi..
  • thy'de a 380 almak için karar aşamasında..
  • 21. yüzyılda demokrasi bu şekilde olmuyormu. İleride askerleri ölünce ses çıkaramayacaklar. Demokrasini beşiğine bakın. Kaddafi gelir çadır kurar Cintao gelir kral olur. Aramızda para toplayıp bizde Yollayalım kendi devlet büyüklerimizi. Kameralar karşısında sarkozinin bi şafağını alsalar. Lakin şu aralar hepsini hararet bastı şafak sıkıştırıyor. :)
Çin Cumhurbaşkanı Hu’yu, havaalanında Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy karşıladı.

İki ülke arasında 102 Airbus model uçak satışı da dahil 16 milyar euro’luk ticari anlaşmalar imzalanırken, Fransız basını, Sarkozy’yi ekonomik çıkar uğruna Çin yönetiminin insan hakları ihalleri konusunda suskun kalmakla suçladı. Liberation gazetesi, “İnsan haklarının bedeli 16 milyar euro” başlıklı haberinde Sarkozy’yi eleştirdi.

Le Figaro gazetesi de Sarkozy’nin, Çin’i kızdırmamak için, 2010 Nobel Barış Ödülü verilen, hapisteki muhalif Çinli politikacı Liu Şiaobo’yu kutlamadığını ve Liu’nun tahliye edilmesi için çağrı yapmadığını yazdı.


102 AIRBUS İÇİN ANLAŞMA İMZALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
tören günü orly deydim.gerçekten çok büyük bir törendi.Sarkoyu da yakında görmüş oldum,soğuktan burnu kıpkırmızı olmuştu:)Başkan Çin havayollarına ait Boeing 744 ile geldi.Gerçekten çok ihtişamlı askeri geçit töreni düzenlendi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy'de a 380 almak için karar aşamasında..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
21. yüzyılda demokrasi bu şekilde olmuyormu. İleride askerleri ölünce ses çıkaramayacaklar. Demokrasini beşiğine bakın. Kaddafi gelir çadır kurar Cintao gelir kral olur. Aramızda para toplayıp bizde Yollayalım kendi devlet büyüklerimizi. Kameralar karşısında sarkozinin bi şafağını alsalar. Lakin şu aralar hepsini hararet bastı şafak sıkıştırıyor. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000