28 Temmuz 2010, Çarşamba 13:17:20

100'den fazla cesede ulaşıldı

Pakistan'da meydana gelen uçak kazasında 100'den fazla kişinin cesedine ulaşıldığı bildirildi. Ülkede ulusal yas ilan edildi.
  • BOEING DE UCUYORUM. BOEING KADAR 737 LERE TRAKTÖR DİYORUZ. HALA KAFASI ÇALIŞMAYAN BİRİLERİ "IF IT IS NOT BOEING, WE ARE NOT GOEING" PARAROLARINA SARILIR. HADİ KARDEŞİM, DOLMUŞ ŞÖFÜRÜ GİBİ OLMA. AIRBUS 321 COK İYİ BİR UÇAKTIR. SENİN GİBİ ZİHNİYETLER DÜŞÜRÜR. SEN İYİ BİR PİLOTSAN TÜM UÇAKLAR DÜŞMEZ. GERİSİ Sİ LAF.......
  • Olenlere rahmet ailelerine bassagligi dilerim. Umarim bu yasanan son kaza olur. Bu arada bu yasanan acili olaya ragmen hala airbus boeing muhabbetini yapan arkadasida siddetle kiniyorum.
  • IF IT IS NOT BOEİNG WE ARE NOT GOING :)

 

Polis yetkilileri, şu ana kadar 100'ü aşkın kişinin cesedine ulaşıldığını, bununla birlikte kazadan 5 kişinin haricinde kurtulabilen olması ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi.

Bu arada Airblue havayolu sözcüsü Rahil Ahmed, firmalarında ilk kez böyle bir uçak kazası olduğunu, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Ahmed, kazanın neden meydana geldiği konusunda konuşmak içinse henüz erken olduğunu kaydetti.

Karaçi-İslamabad seferi yapan Airblue havayolu şirketine ait Airbus 321 tipi yolcu uçağı, kötü hava koşullarında iniş yapmadan hemen önce Margalla tepelerinde kayalıklara çarparak düşmüştü. Uçakta 150'den fazla kişi bulunuyordu.

Pakistan Başbakanlığından yapılan açıklamada, kaza nedeniyle ulusal yas ilan edildiği duyurulmuştu.

100'den fazla cesede ulaşıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
BOEING DE UCUYORUM. BOEING KADAR 737 LERE TRAKTÖR DİYORUZ. HALA KAFASI ÇALIŞMAYAN BİRİLERİ "IF IT IS NOT BOEING, WE ARE NOT GOEING" PARAROLARINA SARILIR. HADİ KARDEŞİM, DOLMUŞ ŞÖFÜRÜ GİBİ OLMA. AIRBUS 321 COK İYİ BİR UÇAKTIR. SENİN GİBİ ZİHNİYETLER DÜŞÜRÜR. SEN İYİ BİR PİLOTSAN TÜM UÇAKLAR DÜŞMEZ. GERİSİ Sİ LAF.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Olenlere rahmet ailelerine bassagligi dilerim. Umarim bu yasanan son kaza olur. Bu arada bu yasanan acili olaya ragmen hala airbus boeing muhabbetini yapan arkadasida siddetle kiniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
IF IT IS NOT BOEİNG WE ARE NOT GOING :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000