22 Aralık 2011, Perşembe 15:30:41

100 MİLYON POUND!

İngilizlerin Milli havayolu British Airways yeni first class uygulamasını tanıttı...
  • THY NIN yeni nesil business kabinleri BA nin first kabininden daha iyi ve daha genis hacimli gozukuyor. bu first kabin TK nin eski b777 deki balik sirti business kabini ile ayni.
British Airways'ten yapılan açıklamada:

British Airways, 100 milyon pound değerindeki yatırımıyla, First Class rahatlığını eşsiz bir uçuş deneyimine dönüştürüyor
 
British Airways, First Class rahatlığını klasik tasarımla ve abartısız lüks anlayışı ile birleştiriyor. İngiliz otomobillerinden ilham alınarak tasarlanan First Class kabinlerde ağırlıklı krem rengi kullanılırken, geliştirilmiş “akıllı koltuk” sistemiyle de uçuş keyfine keyif katılıyor.  
 
Seyahatlerinde sıklıkla British Airways ile uçan ünlü aktris Rachel Weisz da “British Airways tarzıyla ve lüks anlayışı ile, herkesin kendisini yıldız gibi hissetmesini sağlıyor. Şunu söyleyebilirim ki, British Airways’in yeni First Class kabinlerinden daha iyisi olamaz” diyerek bu konuda British Airways’e olan hayranlığını dile getirdi.  
British Airways’in, müşteri odaklı yaklaşımından yola çıkılarak yeniden tasarladığı First Class kabinler, müşterilerin kendilerini evlerindeki gibi rahat hissetmelerini sağlayan To Fly. To Serve (Uçmak ve hizmet etmek) anlayışının bir ürünüdür.

100 MİLYON POUND!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
THY NIN yeni nesil business kabinleri BA nin first kabininden daha iyi ve daha genis hacimli gozukuyor. bu first kabin TK nin eski b777 deki balik sirti business kabini ile ayni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000