17 Mart 2017, Cuma 12:45:02

10 uçan şef hukuk savaşını kazandı

Türk Hava Yolları’nın ikram şirketi Do&Co’da işten çıkarılan 10 şef daha işe iade davasını kazandı.
  • Siz derdinize yanin ozan ev aldi karisida sun ex hostes oldu,
  • Peki bu durumda protokol imzalayarak ayrilanlar enayi sinifina girmis kandirilanlar mi oldu?
  • ŞU MİLLETE CAHİL DEYIPTE KENDINI BI HALT SANANLAR SIZE SOYLUYORUM.BİZ HAREKETİN NE ANLAMA GELDİGI COK IYI BILIYORUZ BAK SENIN KADAR BILGILIZ BIZDE AMA NE OLURSA OLSUN TERÖRİST HAREKETİ BU
  • Burdan şimdiye kadar işten çıkarılmış arkadaşlarımızın hakkında konuşan şeflere sesleniyorum, ayıp değil mi? Biz hep beraber bir yola baş koyduk, hep beraber kazandık, kazandırdık, herkesin emeği olan bir işti yaptığımız, neden bu dedikodu? Arkasından konuşuyorsunuz arkadaşlarınızın, bunu hep yaptınız, Hiç mi korkmuyorsunuz bu arkadaşlar haklarını helâl etmez diye?
  • Aklima birden banghkok otel baskin mafya .......gerisini siz tamamlayin 7 bilinmeyenli denklem
  • Şuna çok eminim ki oradaki 120 arkadaşın en az 100 tanesi hala şokta ve bu kişilere inandıkları için bin pişman. Bırakın sağda solda atıp tutmayı, nasıl bir yükün altına girdiniz, nasıl uyku giriyor gözlerinize ondan bahsedin.
  • 100 küsur yorum yapılmış, herkes birbirini yiyor belli neden bu hallerde olunduğu
  • Sorması ayıp normal asgari ücretle çalışan isci cikarildimi hic bir hak alamıyoda bu hakim ve savcı bu davayi nasilda 4 ay sonra karara bagliyo çelişkili bi durum isci adamin davasi 1 bucuk senedir karara baglanmamıs .
  • Fotograftaki seflerden biriyle iki kez ucmustum isini cok duzgun yapan dedikoduyla alakasi olmayan cok profesyonel biridir, fotografta onu gordugume cok uzuldum. Boyle arkadaslarimizla artik beraber ucamayacak olmak cok uzucu. Yollari acik olsun
  • Peki oyleyse yilbAsinda niye 300 e yakin kisi cikti sizden ,,, bence sizdede sorun var tek gidenler degil biz km hava is sendikasina bagliyix sendika istediniz diye cikarilmaniz etik degil ,, birde o malum sefinizle uctum cok simarik ve isini yapamiyor sirtini su ugur.... denilen simarik ,,,, dayamis son derece berbat hareketleri var ,,

Türk Hava Yolları’nın kapasite düşürmesi sonrası küçülme kararı alan Turkish Do&CO’nun Kasım ayında işten çıkardığı 120 şefin hukuk süreci devam ediyor.

İşe iade davası devam eden çalışanların bugün Bakırköy 16. İş Mahkemesi’nde görülen davasında şeflerin lehine karar verildi. Mahkeme, 4 aylık maaşları ile birlikte şeflerin işe iade edilmesine karar verdi. Şu ana kadar yaklaşık 10 şefin işe iade davasını kazandığı öğrenildi.

Öte yandan, çalışanları ile 4857 sayılı İş Kanunu’na uygun olarak sözleşme imzalayan Turkish Do&Co, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren Borçlar Kanunu’na göre sözleşme yapmaya başladı ve kıdem ücretlerini ise yeniden düzenledi.

©AirportHaber


 

10 uçan şef hukuk savaşını kazandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (141)

Fsc ~ 7 yıl önce
Siz derdinize yanin ozan ev aldi karisida sun ex hostes oldu,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unitedbilir ~ 7 yıl önce
Karakterin belli koçum yüzün yok mu ozanla konuşmaya nedir gocunduğun
Protokolculer ~ 7 yıl önce
Peki bu durumda protokol imzalayarak ayrilanlar enayi sinifina girmis kandirilanlar mi oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malesef ~ 7 yıl önce
Hiç bir hak iddia edemezler.
DESTEKÎSYEN ~ 7 yıl önce
ŞU MİLLETE CAHİL DEYIPTE KENDINI BI HALT SANANLAR SIZE SOYLUYORUM.BİZ HAREKETİN NE ANLAMA GELDİGI COK IYI BILIYORUZ BAK SENIN KADAR BILGILIZ BIZDE AMA NE OLURSA OLSUN TERÖRİST HAREKETİ BU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
Ya hadi hadi bir yürü ya sen. Cahilliğine cahillik katıyorsun halen sus otur ne bu iç yaran gocunman?
Sus ~ 7 yıl önce
Bir kapa ceneni cahil
Beynini kullan ~ 7 yıl önce
Ya arkadaşım ✌
Yaziklar olsun ~ 7 yıl önce
Burdan şimdiye kadar işten çıkarılmış arkadaşlarımızın hakkında konuşan şeflere sesleniyorum, ayıp değil mi? Biz hep beraber bir yola baş koyduk, hep beraber kazandık, kazandırdık, herkesin emeği olan bir işti yaptığımız, neden bu dedikodu? Arkasından konuşuyorsunuz arkadaşlarınızın, bunu hep yaptınız, Hiç mi korkmuyorsunuz bu arkadaşlar haklarını helâl etmez diye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruyalarda bulusuruz ~ 7 yıl önce
Aklima birden banghkok otel baskin mafya .......gerisini siz tamamlayin 7 bilinmeyenli denklem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Olayı merak ettim. Anlatır mısın?
Gerçek ~ 7 yıl önce
Şuna çok eminim ki oradaki 120 arkadaşın en az 100 tanesi hala şokta ve bu kişilere inandıkları için bin pişman. Bırakın sağda solda atıp tutmayı, nasıl bir yükün altına girdiniz, nasıl uyku giriyor gözlerinize ondan bahsedin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vonakry ~ 7 yıl önce
100 küsur yorum yapılmış, herkes birbirini yiyor belli neden bu hallerde olunduğu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bjkli ~ 7 yıl önce
Sorması ayıp normal asgari ücretle çalışan isci cikarildimi hic bir hak alamıyoda bu hakim ve savcı bu davayi nasilda 4 ay sonra karara bagliyo çelişkili bi durum isci adamin davasi 1 bucuk senedir karara baglanmamıs .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MSef ~ 7 yıl önce
Fotograftaki seflerden biriyle iki kez ucmustum isini cok duzgun yapan dedikoduyla alakasi olmayan cok profesyonel biridir, fotografta onu gordugume cok uzuldum. Boyle arkadaslarimizla artik beraber ucamayacak olmak cok uzucu. Yollari acik olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Peki oyleyse yilbAsinda niye 300 e yakin kisi cikti sizden ,,, bence sizdede sorun var tek gidenler degil biz km hava is sendikasina bagliyix sendika istediniz diye cikarilmaniz etik degil ,, birde o malum sefinizle uctum cok simarik ve isini yapamiyor sirtini su ugur.... denilen simarik ,,,, dayamis son derece berbat hareketleri var ,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000