19 Mart 2011, Cumartesi 08:19:36

10 BİN METRE YÜKSEKTE CANLI KONSER KEYFİ

Rus havacılık şirketi Avia Nova, uçak yolculuğu sırasında canlı konser uygulamasını başlatarak rakiplerinin önüne geçmeye çalışıyor.
  • Havada konser vereceğine bence döküntü uçakları yenilese daha güzel bir hizmet olur kanısındayım :)

İngilizce yayın yapan "Russia Today" televizyonu, Avia Nova hava yollarına ait uçuşlarda yolculara ne yemek ikram edildiği ne de film oynatıldığını ancak yolcuların bunun yerine 10 bin metre yüksekte canlı konser izleme şansına sahip olduğunu belirtti.

Havayolları şirketinin geçen ay uçuşlarında yolcularına 20 canlı konser performansı sergilediği belirtilen haberde, yaklaşık 250 müzik grubunun şirkete ait uçuşlarda sahne almak için başvurduğu ifade edildi.

Rus şarkıcı Tanya Şaymanina, Russia Today'e yaptığı açıklamada, "Uçakta şarkı söylemek istiyorum çünkü bu gerçekten de bir macera. Ben daha önce yeryüzünden 10 bin metre yüksekte şarkı söylememiştim. Bu son derece sıradışı ve ben gerçekten böyle bir yükseklikte nasıl hissedeceğimi merak ediyorum" dedi.

Avia Nova, yolcuların uçuşta canlı konser olup olmadığını önceden bilmediğini belirterek, yolcuların önceden bilgisi olmadığı için de tepki gösterebilecekleri gerekçesiyle "Heavy metal" ve "punk rock" konserlerine izin verilmediği kaydedildi.

Şirketin üst düzey yöneticisi Andrew Pyne, konser fikrinin vergi giderini düşürmek için uçakta koltuk sayısını 170'in altına düşürmek için bazı koltukları sökmeleri üzerine ortaya çıktığını belirterek, "Koltuk sayısı 170'den fazla olunca vergi dilimi artıyordu. Bu sayının altına inmek için bazı koltukları sökünce canlı müzik performansının yapılabileceği bir alan ortaya çıktı. Bunu da yolculuğa eğlence katmak için bir fırsat olarak gördük. Palyaçolara, yüz boyama sanatçılarına, hokkabazlara bakıyoruz şimdi. Güvenli, eğlenceli ve şirketimizin imajına uygun olduğu sürece bu tip eğlenceleri düzenlemekten mutluyuz" dedi.

10 BİN METRE YÜKSEKTE CANLI KONSER KEYFİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Havada konser vereceğine bence döküntü uçakları yenilese daha güzel bir hizmet olur kanısındayım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000