25 Mayıs 2011, Çarşamba 08:27:12

1 YAŞINDAKİ BEBEK HAVAYOLU ŞİRKETİNE DAVA AÇTI

Avustralya'da bir yaşında bebek, uçak yemeğinden zehirlendiği iddiasıyla havayolu şirketi Virgin Airlines aleyhine tazminat davası açtı.
  • Virgin Blue, Virgin Australia adini aldi gecenlerde.
  • O zaman bizimkiler salak. bizimkilerden en zehirlenenler oldu kimbilir. bizde açsan bu davayı defol git ya manyakmısın der hakim :=)
  • Resimdeki ucak Ingiliz Virgin Atlantic, olayda bahsi gecen sirket ise filosunda sadece kucuk ucaklar bulunan ayni guruba ait, Avustralya merkezli Virgin Blue.
Avustralya'da bir yaşında bebek havayolu şirketi Virgin Airlines aleyhine tazminat davası açtı.

Anne Renee Cherry, hamileyken uçakta yediği bozuk tavuğun doğmamış bebeğinin sağlığına zarar verdiği iddiasıyla bir yaşına gelen oğlu Zayd Fokeera adına tazminat davası açtı.

Cherry, avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada, hamileyken listeria (bir bakteri türü) zehirlenmesi geçirdiğini öğrenmesinin kendisi için son derece endişe verici olduğunu belirterek, "Bu her annenin en kötü kabusudur" dedi.

Avustralya Yüksek Mahkemesi'nde açılan davanın detayları şöyle: Renee Cherry, 23 Mayıs 2009'da önce Townsville'den Brisbane'a daha sonra da Melbourne'e uçak yolculuğu yaptı. Uçuş sırasında tavuk istedi ve daha sonra gıda zehirlenmesi geçirdi.

Dava dilekçesinde "Tavuk bozulmuştu, tüketime uygun değildi ve listeria bakterisi taşıyordu" denilerek, bu bakterinin davacının kanının zehirlenmesine ve sağlığının tehlikeye girmesine yol açtığı kaydedildi.

Zayd uçuştan iki ay sonra dünyaya geldi. Sonuç olarak, bir yaşındaki Zayd, havayolu şirketinden tıbbi masraflar, olası gelir ve yetişkinken para kazanma kapasitesi kaybının yanı sıra diğer zararlar için tazminat talep ediyor.

Virgin'den bir sözcü kendilerine henüz tebligatta bulunulmadığını belirterek, açıklama yapamayacağını kaydetti.

(Gazeteport)
1 YAŞINDAKİ BEBEK HAVAYOLU ŞİRKETİNE DAVA AÇTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Virgin Blue, Virgin Australia adini aldi gecenlerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O zaman bizimkiler salak. bizimkilerden en zehirlenenler oldu kimbilir. bizde açsan bu davayı defol git ya manyakmısın der hakim :=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Resimdeki ucak Ingiliz Virgin Atlantic, olayda bahsi gecen sirket ise filosunda sadece kucuk ucaklar bulunan ayni guruba ait, Avustralya merkezli Virgin Blue.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000