09 Şubat 2019, Cumartesi 23:00:32

1 masadan bin masala Corendon…

KLM’den 1 milyon Euro’ya satın aldıkları Boeing 747 tipi uçağı, Hollanda’nın en büyük otelinin bahçesine koymak için gerçekleştirilen karadan taşıma işlemi nedeniyle Japonya’dan Kanada’ya kadar tüm dünyada haber olan Corendon grubunun ortakları bugün basının karşısına çıktı. İşte detaylar…
  • Tebrikler corendon ailesine.
  • Calissin bazilari da OFISTE Kumar oynasin kumar bassin Yatsin uyusun Kim ne yapsin ucagi
  • Büyükelçi'nin kardeşi feto'dan tutuklu değil mi ? Bu nasıl fetoyla mücadele anlayan var mı?
  • Bizim yapamadigimizi yaptiniz helal
  • Vanli isadami Fettah Tamince de halicilik yapiyordu sonra duyduk otel yapmis. Sonra baktik ki Reis bile bunun Riksos otelinde tatil yapiyor. Boyle basarilar tesaduf olmuyor, cok calismak lazim cook. Anlayan anladi
  • tamam yaa anladıkk
  • Biraz fazla abartmiyorsunuz bu haberi devamli gündemde tutmaya
  • bizde havalimanı yaptık yol yaptık kopru yaptık

Corendon Grubu tarafından KLM Havayolları’ndan alınan Boeing 747 tipi uçağın, Hollanda ve Benelüks ülkelerinde en büyük otel olma özelliğini taşıyan Corendon Village Hotel’in bahçesine taşınması Hollanda ve dünya medyasındaki yerini korurken, şirketin ortakları bugün basın mensupları ile bir araya geldi.

Boeing 747 tipi uçağın yerleştirileceği otelde gerçekleşen basın toplantısında; şirketin 1997 yılında Amsterdam’da küçük bir ofiste bir masa ile başlayan kuruluş hikayesinden, bugün gelinen noktada 1 milyar Euro’ya ulaşan ciro, 3000 personel, 24 uçak ve 10 oteli bulunan bir şirket haline getirildiği ifade edildi.

İki arkadaş Yıldıray Karaer ve Atilay Uslu tarafından 1997 yılında kurulan Corendon Travel’den sonra 2005 yılında Corendon Havayolları’nın kurulduğu kaydedildi. 2011 yılında Corendon Dutch Airlines’ın kurulduğunun anlatıldığı basın toplantısında sırasıyla 2014 yılında IATA üyeliği, 2015 yılında Amsterdam’da otel yatırımlarına başlandığı, 2016 yılında İbiza’da ilk defa açılan her şey dahil otelinin, 2017 yılında Corendon Airlines Europe’nin kurulduğu ve aynı yıl Karayip adalarında ilk Türk otelinin açıldığı, 2018 yılında Türkiye’de ilk Boeing 737 Max alındığı ve aynı yıl Amsterdam’da Benelüks ülkelerindeki en büyük oteli açtıkları belirtildi.

Başta Hollanda ve Türkiye’de olmak kaydı ile tüm dünyada ilgi uyandıran karadan uçak taşıma ile  gündem yaratan Karaer ve Uslu ortaklığındaki Corendon grubunun Boeing 747 tipi bir uçağı özel tekniklerle taşınma işlemi Fatih Sultan Mehmet’in gemileri karadan yürütmesine benzetildi.

Öte yandan uçağın taşınma işlemi bu gece yarısı itibari ile yeniden başlayacak ve sabah saatlerine doğru otelin bahçesine yerleştirilmiş olacak. Uçağın taşınmasına şahitlik etmek isteyen Hollandalıların yanı sıra Amerika’dan da meraklıların geldiği görüldü. Bu gece daha fazla meraklının otelin çevresine gelerek bu önemli dakikaları izleyeceği kaydediliyor.

Bir masada başlayan iş serüvenin masallardaki gibi büyümesi hem yurt içinde hem de yurtdışında ülkemizin en iyi şekilde tanıtılmasına destek oluyor.

İşte bu durumu önemseyen Türkiye’nin Amsterdam Büyükelçisi Şaban Dişli’de Boeing 747’nin taşınmasına şahitlik etmek üzere işadamları Atilay Uslu ile Yıldıray Karaer’i yalnız bırakmadı.

©AirportHaber









1 masadan bin masala Corendon…

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Tebrikler ~ 5 yıl önce
Tebrikler corendon ailesine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler mi ~ 5 yıl önce
Hoppala
Patronlar ~ 5 yıl önce
Calissin bazilari da OFISTE Kumar oynasin kumar bassin Yatsin uyusun Kim ne yapsin ucagi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahirrrr ~ 5 yıl önce
kaşınmaaa
Tebrikler ~ 5 yıl önce
Tum emekcilerini ve corendonu kutluyorum.
Bravo ~ 5 yıl önce
Tebrikler corendon
Bravo ~ 5 yıl önce
Yalakalara
Emekçi mi ~ 5 yıl önce
Yatakci mi
Trajikomedi ~ 5 yıl önce
Büyükelçi'nin kardeşi feto'dan tutuklu değil mi ? Bu nasıl fetoyla mücadele anlayan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece o mu ? ~ 5 yıl önce
Bakan Pakdemirli'nin kardeşi de feto'dan içerde tıpkı büyükelçi'nin kardeşi gibi. Fetoyla mücadele ediyoruz olayı koskoca bir yalan. Thy'de de hala fetocular cirit atıyor. Tıpkı diğer kurumlarda olduğu gibi. Hepsinin cv'leri, geçmişleri, torpilleri belli ama birileri nasılsa ve niyeyse bunları koruyor.
Kk ~ 5 yıl önce
Bizim yapamadigimizi yaptiniz helal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kk ~ 5 yıl önce
Aynısının lacivertisin başka bir şey degil
Tamince ~ 5 yıl önce
Vanli isadami Fettah Tamince de halicilik yapiyordu sonra duyduk otel yapmis. Sonra baktik ki Reis bile bunun Riksos otelinde tatil yapiyor. Boyle basarilar tesaduf olmuyor, cok calismak lazim cook. Anlayan anladi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 5 yıl önce
Tamince ilk 5 yıldızlı otelini 2000 yılında antalyada açtı. Bilmediğiniz konularda günaha girmeyin. O dönem ortada AKP yoktu.
Tesadüf olmuyorsa ~ 5 yıl önce
seni belgelerle ispat etmeye davet ediyorum. ne çirkef adamlarsınız ya!
offf ~ 5 yıl önce
tamam yaa anladıkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Biraz fazla abartmiyorsunuz bu haberi devamli gündemde tutmaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz mi ~ 5 yıl önce
O kadar uçak taşındı bu kadar abartilmadi bu kadar abartilmadi inan yani gormemisin 747 olmuş tutmuş flabini koparmış
rte ~ 5 yıl önce
bizde havalimanı yaptık yol yaptık kopru yaptık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bırakın ~ 5 yıl önce
Şu tüm dünya konuşuyor laflarını iki gün önce uçaklar geciktiginde de gecikmeleri kapamak için de yok uçak bulamıyoruz yolcumuz çok diyip duruordunuz geçin bu palavralari

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000