12 Ekim 2009, Pazartesi 17:23:37

YER İŞLETME'DE KİM KAÇ OY ALDI?

Hava-İş Sendikası delege seçimlerinde bugün Yer İşletme'de oy verme işlemi yapıldı.
  • sevgili arkadaşım haldun (teknik temsilcisi) orhan abinin atılmasının ardından yapılan basın açıklamasında niye eşinin fotarafını çıkarttırdın niye ayçin yönetimine delege yazdırmadın
  • HAVA-İŞ RESMİ İNTERNET SİTESİNDE GÖKKUŞAĞI HAREKETİNİN KAZANDIĞINA DAİR BİR HABER VERİLMEMİŞ.NEDEN ACABA?TEKNİKTEKİ SONUCU VERMİŞLER.UZLAŞMA VE DİALOG SORUNU OLAN BİR SENDİKA GÜRUHUNDAN NE BEKLENİR Kİ.
  • Solculuk bitti demedim ki , pos biyik solculuk bitti dedim. Ulkenin su anda gercek anlamda bir sol muhalefete ihtiyaci var ama mevcut "sol"culara bakin .. kimi militarist olmus kimisi hala posbiyik solcusu.. oysa degisen cok sey var. solculuk haric.. Bahadir Kaptani onun icin onemsiyorum.. RTE ilk ciktiginda il baskaniydi sonra belediye baskani oldu sonra sonra ... Kimbilir belki sendika baskanligi da B.A. ya bir yol acar.. Onun icin degisik konusan bu adama dikkat .. kodlari iyi cozer ve rafine bir endustriden geldigini unutmazsa standartlari yukseltebilir..
  • yeter artık agalık yanında da çanakcıları zamanınız doldu gidin artık.
  • Sendika yonetimi ve baskanini yipratirsaniz , buyuk hata yapar gelecek yillarinizda birakin THY AO da calismayi tasaronda bile isbulamazsiniz , aklinizi basiniza alacak cok kisa sureniz kaldi, var olma veya eriyip gitme sinavindasiniz , !!!
  • bu tür saçma işlerle ugrasmayın artık yaa.... shgmden bahsedelım lutfen...gelişimler devam edıyor...
  • Sag ve sol kavramlari Turkiye icin ters yuz olmus,sagcilar solcu solcular sagci tavirlar sergiliyor,dolayisi ile bu kavramlarin hepsi yalan.Ikincisi artik militarist sendikacilik devrini kapatmis,bilgi ve akilcilik one gecmistir.Bahadir Altan'i tanimam ancak o da agresif yapidaysa eger yine calisan kaybedecektir.20 yildir agresif davrandik yine isverenin dedigine eyvallah ettik.At gozlugu ile militarist yaklasimlar artik avrupa ortacaginin kalintilaridir.Uzerinden uc cag gecmis olmasina ragmen bagirip cagirmayi kendine metod olarak secmek bilgi caginin en buyuk gericiligi ve yobazligidir.
  • TÜRKİYE SOL GÜNLERİ ÖZLEDİ NEDİR BU SAĞ BIKTIK ARTIK DEĞİŞİM ŞART NERDESİN SOL,UM GEL ARTIK İŞ GETİR AŞ GETİR İNSANLIK GÖRSÜN VATANDAŞ BIKTIK ARTIK SAĞ,DAN GINA GELDİ ALMANYADA ,Kİ SEÇİMLERİDE SAĞ PARTİ MERKEL KAZANDI AMA BU AKP,NİN İŞİNE GELMEDİ NEDENMİ ÇÜNKÜ SAĞ PARTİ ,DEN HAYIR GELMEZ !!! ALMANYADAKİ SOSYAL DEMOKRATLARI ARAR OLDULAR AKP BİLE BİZ NASIL ARAMAYALIM SOLU VE SOSYAL DEMOKRATI SÖYLERMİSİNİZ ????
  • arkadaşlar çok bişe değişmedi, sadece artık o da bir ihtimal yiyenler değişti; belkide değişmeyecek olan gene thy çalışanlarına olacak satılan personel, iş bilmeyen amir, kar odaklı yönetim, trilyonluk rant sahibi sendikacı,şimdide intikam hırsıyla dolu yeni bir sendikacı ALLAH bize yardım etsin..eee balık baştan kokar biz kendimizi düzeltmedikçe makus kaderimiz değişmeyecek hadi sağlıcakla hayırlı olsun
  • NUMARADAN ORUÇ TUTUP SONRADA HER TÜRLÜ PİSLİĞİ ÇEVİRMEYE UTANMIYOMUSUNUZ BİDE KALKMIŞ NERDE RAMAZANDA İFTAR YEMEĞİ DİYORLAR ORUÇ TUTAN NAMAZ KILAN ÇOK DÜRÜSTMÜ SİZCE BİR NUMARALI AYRIMCILIK YAPIYOLAR ÇOK CAHİL ADAMLAR VAR ŞU THY,DE TEMİZLİK ŞART İNŞALLAH TGS,DE TEMİZLİK YAPILICAK AKLI BAŞINDA DÜZGÜN PERSONELLER GELİCEK
Sandığın yeri konusunda Atilay Ayçin yönetimindeki Hava-İş Sendikası ile Gökkuşağı hareketinin tartışma yaşadığı Yer İşletme seçimleri tamamlandı.

Seçimlerde Gökkuşağı hareketi 420 oy alırken Ayçin 319 oyda kaldı.

24 delegenin sahibi Gökkuşağı Hareketi oldu.

YER İŞLETME'DE KİM KAÇ OY ALDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 15 yıl önce
sevgili arkadaşım haldun (teknik temsilcisi) orhan abinin atılmasının ardından yapılan basın açıklamasında niye eşinin fotarafını çıkarttırdın niye ayçin yönetimine delege yazdırmadın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HAVA-İŞ RESMİ İNTERNET SİTESİNDE GÖKKUŞAĞI HAREKETİNİN KAZANDIĞINA DAİR BİR HABER VERİLMEMİŞ.NEDEN ACABA?TEKNİKTEKİ SONUCU VERMİŞLER.UZLAŞMA VE DİALOG SORUNU OLAN BİR SENDİKA GÜRUHUNDAN NE BEKLENİR Kİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Solculuk bitti demedim ki , pos biyik solculuk bitti dedim. Ulkenin su anda gercek anlamda bir sol muhalefete ihtiyaci var ama mevcut "sol"culara bakin .. kimi militarist olmus kimisi hala posbiyik solcusu.. oysa degisen cok sey var. solculuk haric.. Bahadir Kaptani onun icin onemsiyorum.. RTE ilk ciktiginda il baskaniydi sonra belediye baskani oldu sonra sonra ... Kimbilir belki sendika baskanligi da B.A. ya bir yol acar.. Onun icin degisik konusan bu adama dikkat .. kodlari iyi cozer ve rafine bir endustriden geldigini unutmazsa standartlari yukseltebilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yeter artık agalık yanında da çanakcıları zamanınız doldu gidin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sendika yonetimi ve baskanini yipratirsaniz , buyuk hata yapar gelecek yillarinizda birakin THY AO da calismayi tasaronda bile isbulamazsiniz , aklinizi basiniza alacak cok kisa sureniz kaldi, var olma veya eriyip gitme sinavindasiniz , !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu tür saçma işlerle ugrasmayın artık yaa.... shgmden bahsedelım lutfen...gelişimler devam edıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sag ve sol kavramlari Turkiye icin ters yuz olmus,sagcilar solcu solcular sagci tavirlar sergiliyor,dolayisi ile bu kavramlarin hepsi yalan.Ikincisi artik militarist sendikacilik devrini kapatmis,bilgi ve akilcilik one gecmistir.Bahadir Altan'i tanimam ancak o da agresif yapidaysa eger yine calisan kaybedecektir.20 yildir agresif davrandik yine isverenin dedigine eyvallah ettik.At gozlugu ile militarist yaklasimlar artik avrupa ortacaginin kalintilaridir.Uzerinden uc cag gecmis olmasina ragmen bagirip cagirmayi kendine metod olarak secmek bilgi caginin en buyuk gericiligi ve yobazligidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TÜRKİYE SOL GÜNLERİ ÖZLEDİ NEDİR BU SAĞ BIKTIK ARTIK DEĞİŞİM ŞART NERDESİN SOL,UM GEL ARTIK İŞ GETİR AŞ GETİR İNSANLIK GÖRSÜN VATANDAŞ BIKTIK ARTIK SAĞ,DAN GINA GELDİ ALMANYADA ,Kİ SEÇİMLERİDE SAĞ PARTİ MERKEL KAZANDI AMA BU AKP,NİN İŞİNE GELMEDİ NEDENMİ ÇÜNKÜ SAĞ PARTİ ,DEN HAYIR GELMEZ !!! ALMANYADAKİ SOSYAL DEMOKRATLARI ARAR OLDULAR AKP BİLE BİZ NASIL ARAMAYALIM SOLU VE SOSYAL DEMOKRATI SÖYLERMİSİNİZ ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar çok bişe değişmedi, sadece artık o da bir ihtimal yiyenler değişti; belkide değişmeyecek olan gene thy çalışanlarına olacak satılan personel, iş bilmeyen amir, kar odaklı yönetim, trilyonluk rant sahibi sendikacı,şimdide intikam hırsıyla dolu yeni bir sendikacı ALLAH bize yardım etsin..eee balık baştan kokar biz kendimizi düzeltmedikçe makus kaderimiz değişmeyecek hadi sağlıcakla hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
NUMARADAN ORUÇ TUTUP SONRADA HER TÜRLÜ PİSLİĞİ ÇEVİRMEYE UTANMIYOMUSUNUZ BİDE KALKMIŞ NERDE RAMAZANDA İFTAR YEMEĞİ DİYORLAR ORUÇ TUTAN NAMAZ KILAN ÇOK DÜRÜSTMÜ SİZCE BİR NUMARALI AYRIMCILIK YAPIYOLAR ÇOK CAHİL ADAMLAR VAR ŞU THY,DE TEMİZLİK ŞART İNŞALLAH TGS,DE TEMİZLİK YAPILICAK AKLI BAŞINDA DÜZGÜN PERSONELLER GELİCEK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000