20 Temmuz 2013, Cumartesi 13:20:25

THY’DE İKİ YÖNETİCİ GÖREVDEN ALINDI

Türk Hava Yolları’nda Kabin Hizmetleri Başkanlığı'nda iki önemli görev değişikliği oldu.
  • fişkiyeyi kirdiklari için görevden alinmiş olabilirler
  • Ayşen hanımın ayrılması KHB ve tüm kabin ekipleri için kayıptır,kendisi çok düzgün,doğru yoldan şaşmayan,kimsenin kuklası olmayan,işini profesyonelce ve objektif yapan herşeyden önemlisi koltuk sevdağlısı olmayan biridir.Ayrıca eğitimdende kendi isteğiyle ayrılmasından öte THY ilk yardım bölümünü kuran iki kişiden biridir,oradaki emeği tartışılmaz...Tıpkı eski idari müdürümüz Sera hn. gibi kendilerini tehlike gören ve göreve geldikleri ilk günden beri yukarıya kendilerini başarısız göstermek için elinden geleni yapan,305 ve diğerlerinin arkasından üzülmeyen,sadece kendini ve yandaşlarını düşünen,taraf olan ,adil olamayan başkanımızın tutumları ne kadar THY ETİK kurallarına uyuyor?
  • Pas Bilet ile ilgili Emine lim hanımın basın açıklamasını tekrar oku istersen. Asla THY yönetmeliğine ve tüzüğüne AYKIRI bir durum yoktur. Varsa neden Savcılığa başvurmuyorsun? İşiniz gücünüz insan karalamak. Önünüze bakın ve Utanın. Meyve veren ağacı THY asla sizlere yedirmez ! Emine lim hanım 2014 de genel müdür olduğunda bakalım ne diyeceksiniz. Yaratıcı olun biraz.RAMİZ DAYI..
  • Sera kiygin da simdilerde ucmak neymis ogreniyor 1 yildir hic bu kadar uctu mu acaba,ucun ucun ogrenin ucmanin dertlerini,oyle oturdugu yerden ekiplere ceza vermekle olmuyor bu isler,yengec yengec arasina katilin ceza verdiginiz ekiplerin arasina
  • Darısı Tansel kaptana ve Emine lime inşallah. Etme bulma dünyası insanları işinden ettiniz üzerinede kutlama yaptınız. Bizde kutlama yapıcaz tez zamanda
  • Artıklarımla idare edebilirsin. R
  • Sağlık sektörünün ağır işçisi seni çok seviyoruz Seçilen adaylar çok doğru seçimde . R
  • Sy asaf bora demissiniz atamalari yapan md leri bulup cikaran. Thy grevde iken karambole kizinida THY bunyesine atayiverdi hemen. Uzman olarak alinan junior bora hanimefendi acaba bu kadroya gelirken mulakaata tabi oldumu? Yada onla yarisan adaylar varmiydi? Yada onlardan (varsa yarisan tabi) ustun yonleri nelerdi? Oruc tutup hak huk yemekle olmaz bu isler. Biri cikipta aciklasa! Atamalardan sorumlu sy Bora varmi bir cevap? Kiziniz hangi birimde? Nezaman girdi? Sinav tarihi nedir? Kimlerle yaristi? Cevap verirmisiniz? Yoksa sizdemi isini bilenlerdensiniz?
  • Benim adımı kullanıp yorum yapanlara sesleniyorum. meyve veren ağaç taşlanır. .Emine Hanım'ı tanımadan bilmeden ATMAYIN. ! Ne kadar özverili çalıştığını ve yaşamında neleri feda ettiğini bilseniz BAKALIM SİZ O KOLTUĞU İSTERMİSİNİZ. ! Lütfen kendinize gelin ve İTAAT etmeyi öğrenin. Herkez işini yapsın.. kabin Emine hanımı çok sevmekte. THY üst yönetimi çapraz birçok kez şekilde araştırmasını yağdı. . Herbirindede 70 % üzerinde kabin sevgisi çıktı. Haberi olmayanlara duyurulur.. 2014 ün GENEL MÜDÜR ü. Yazın. Bu Bilgiyi Bir Kenara... RAMİZ A .
  • tebrikler... sonunda uçuş tarafındaki asıl sorunun kaynağını bulmuşsunuz. 24 saat dinlenme, eksik ekip, herkes her uçakta uçsun mantığı, tecrübeye değer vermemek hep onun eseri.Asaf kaptan bugün şirkette grev olmasını sağlayan kişidir. kaptanların ondan nefret ettiğini ve kaptanlardan katılımın çok olacağını kendiside çok iyi biliyordu. talpaya müdahele ile işi son anda değiştirdi, hiçbir şey olmamış gibi ortalıkta dolanıyor,Özkurt kaptan, Basoglu kaptan gibi karakterli biri yakışır oraya.

Kabin Hizmetleri Başkanlığı’nda Kabin Ürün Müdürü olarak görev yapan Yıldız Aykaç Giray ile Kabin Operasyon Müdürü Ayşen Pakpınar ani bir kararla görevinden alındı. Pakpınar’ın yerine Aslı Karaşahin atandı.

Geçen yıl Mayıs ayında yeni görevlerine getirilen Giray ve Pakpınar’ın neden görevden alındıkları konusunda bilgi edinilemezken kararın grevle ilgili olabileceği kaydedildi.

THY’de  123. dönem kabin memuru Giray’ın geçen yıl Kabin Ürün Müdürü olarak atanması tartışmalara neden olmuştu.

15 Mayıs’ta başlayan grev sonrası kabin ekiplerini göreve çağırdığı ve grev kırıcılığı yaptığı iddiasıyla Hava İş Sendikası, aralarında Yıldız Aykaç Giray’ın da bulunduğu bazı yöneticiler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

THY’DE İKİ YÖNETİCİ GÖREVDEN ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

fışkiyeyikimkirdi? ~ 11 yıl önce
fişkiyeyi kirdiklari için görevden alinmiş olabilirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 Gizli Gerçekler ~ 11 yıl önce
Ayşen hanımın ayrılması KHB ve tüm kabin ekipleri için kayıptır,kendisi çok düzgün,doğru yoldan şaşmayan,kimsenin kuklası olmayan,işini profesyonelce ve objektif yapan herşeyden önemlisi koltuk sevdağlısı olmayan biridir.Ayrıca eğitimdende kendi isteğiyle ayrılmasından öte THY ilk yardım bölümünü kuran iki kişiden biridir,oradaki emeği tartışılmaz...Tıpkı eski idari müdürümüz Sera hn. gibi kendilerini tehlike gören ve göreve geldikleri ilk günden beri yukarıya kendilerini başarısız göstermek için elinden geleni yapan,305 ve diğerlerinin arkasından üzülmeyen,sadece kendini ve yandaşlarını düşünen,taraf olan ,adil olamayan başkanımızın tutumları ne kadar THY ETİK kurallarına uyuyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komşuya Cevap ~ 11 yıl önce
Pas Bilet ile ilgili Emine lim hanımın basın açıklamasını tekrar oku istersen. Asla THY yönetmeliğine ve tüzüğüne AYKIRI bir durum yoktur. Varsa neden Savcılığa başvurmuyorsun? İşiniz gücünüz insan karalamak. Önünüze bakın ve Utanın. Meyve veren ağacı THY asla sizlere yedirmez ! Emine lim hanım 2014 de genel müdür olduğunda bakalım ne diyeceksiniz. Yaratıcı olun biraz.RAMİZ DAYI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seradan sonra ~ 11 yıl önce
Sera kiygin da simdilerde ucmak neymis ogreniyor 1 yildir hic bu kadar uctu mu acaba,ucun ucun ogrenin ucmanin dertlerini,oyle oturdugu yerden ekiplere ceza vermekle olmuyor bu isler,yengec yengec arasina katilin ceza verdiginiz ekiplerin arasina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaziniza Saglik ~ 11 yıl önce
Tanzanya da bronzlasip goreve dôndû diye bile ceza veren Allaha havale edilecek bir insan, bu saatten sonra bir verim olmaz ondan sera seraya yatsin emeklilige kadar
Ka ~ 11 yıl önce
Darısı Tansel kaptana ve Emine lime inşallah. Etme bulma dünyası insanları işinden ettiniz üzerinede kutlama yaptınız. Bizde kutlama yapıcaz tez zamanda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M ~ 11 yıl önce
Artıklarımla idare edebilirsin. R

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M ~ 11 yıl önce
Sağlık sektörünün ağır işçisi seni çok seviyoruz Seçilen adaylar çok doğru seçimde . R

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isini bilir ~ 11 yıl önce
Sy asaf bora demissiniz atamalari yapan md leri bulup cikaran. Thy grevde iken karambole kizinida THY bunyesine atayiverdi hemen. Uzman olarak alinan junior bora hanimefendi acaba bu kadroya gelirken mulakaata tabi oldumu? Yada onla yarisan adaylar varmiydi? Yada onlardan (varsa yarisan tabi) ustun yonleri nelerdi? Oruc tutup hak huk yemekle olmaz bu isler. Biri cikipta aciklasa! Atamalardan sorumlu sy Bora varmi bir cevap? Kiziniz hangi birimde? Nezaman girdi? Sinav tarihi nedir? Kimlerle yaristi? Cevap verirmisiniz? Yoksa sizdemi isini bilenlerdensiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıtır kız Elif ~ 11 yıl önce
henüz bir kaç aydır şirketteyim. Kur. İlt.Bşk. dayım. Ve merak edenlere duyurulur herkes gibi girdim şirkete.
Ramiz A. ~ 11 yıl önce
Benim adımı kullanıp yorum yapanlara sesleniyorum. meyve veren ağaç taşlanır. .Emine Hanım'ı tanımadan bilmeden ATMAYIN. ! Ne kadar özverili çalıştığını ve yaşamında neleri feda ettiğini bilseniz BAKALIM SİZ O KOLTUĞU İSTERMİSİNİZ. ! Lütfen kendinize gelin ve İTAAT etmeyi öğrenin. Herkez işini yapsın.. kabin Emine hanımı çok sevmekte. THY üst yönetimi çapraz birçok kez şekilde araştırmasını yağdı. . Herbirindede 70 % üzerinde kabin sevgisi çıktı. Haberi olmayanlara duyurulur.. 2014 ün GENEL MÜDÜR ü. Yazın. Bu Bilgiyi Bir Kenara... RAMİZ A .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komşu ~ 11 yıl önce
ramiz dayı sen önce pas bilet yolsuzluğunu basına kimin verdiğini itiraf et :)
BİNGO!!! ~ 11 yıl önce
tebrikler... sonunda uçuş tarafındaki asıl sorunun kaynağını bulmuşsunuz. 24 saat dinlenme, eksik ekip, herkes her uçakta uçsun mantığı, tecrübeye değer vermemek hep onun eseri.Asaf kaptan bugün şirkette grev olmasını sağlayan kişidir. kaptanların ondan nefret ettiğini ve kaptanlardan katılımın çok olacağını kendiside çok iyi biliyordu. talpaya müdahele ile işi son anda değiştirdi, hiçbir şey olmamış gibi ortalıkta dolanıyor,Özkurt kaptan, Basoglu kaptan gibi karakterli biri yakışır oraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000