07 Haziran 2010, Pazartesi 14:54:54

"SÖZLEŞMEDE ALDATMACA VAR"

Cuma akşamlarının beğenilen tartışma progeramlarından olan Fikir Fırtınası, bu hafta da yine gündemi belirledi.
  • ankara sindel de de ucuslar bakım yetkisi jar 145 askıya alındıgı için yapılamıyor. gecen persenbe denetlemeye gelen shgm 15 gün süre verdi ve yer dersi yetkiside eksikler giderilmezse askya alınabilir. okulda 3 ucuş kagıt ustünde de 3 yer dersi hocası var . 2 ucus hocası 1 hafta içinde gidiyor (istifa ediyor).1 ucus hocası ve 2 yer dersi hocası kalacak 80 öğrenci endişeli bekliyor personel de maaslarını alamıyor .lütfen bu durumuda göz önüne serin.alper'bey'satılacak ne sattı okulun içi boşş
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bahadır yazı yazdığı haber sitesinde 'ÖZÜR'diledi Yalan açıklamalar ve yorumlar haber sanılan karalamar kaldırıldı..Bir bakın.Sefa ve Ali bey siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?HAVA İŞ SENDİKASI TÜM ÖĞE VE UNSURLARI TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR.20 yıldır söylerim yine söylüyorum.Cumhurbaşkanı Bir AYÇİN,Başbakan Bir AYÇİN,Meclis Başkanı bir AYÇİN,Yargı Başına bir AYÇİN.
  • Sefa beyin haklı olduğu tek bir konu var o da THY'den işten atılmasaydı 65 yaşına kadar çalışmak istemesi. Eyyy başka ne yapacaktı yani Devleti Kendisine memur ederek devlet memurluğu yapmak tam ona ve onun akıl danışmanlarına mahsus. Ancak devlet adamın kolundan tuttuğu gibi sırtından atar.
  • Kendi kendine yorum atmaktan vazgeçmelisin. Sen THY sözleşmesini nasıl bileceksin.Yaşadınmı,bu konuda tecrüben varmı.Bırakda bu işin içinde olanlar o günleri yaşayanlar konussun boş konuşma sen.
  • Programda Oktay beyin sözünü ettiği Sefacılar, Cefacılar ve Tetikçilerin kimler olduğu enterasan bir tartışma konusu olur. Herkesin tahmin ettiği bu zat-ı muhteremler acaba kendilerini biliyorlarmı çok merak ediyorum.
  • Oktay abinin son bir kaç programdır gündeme getirdiği ançak sözünün sık sık kesilmesi nedeniyle tam anlatamadığı " ÇAKMA HAVACILAR" konusunun programda daha geniş bir şekilde tartışılması yararlı olacaktır
  • 22 dönem toplu iş sözleşmesi konusunda Oktay beğin değerlendirmeleri çok gerçekci; 1- Sayın hamdi Topçu ile birlikte ezberler bozuldu, 2- Sayın Atilla Ayçin ve sendikası seçimde kroki olmuştu hala kendisinde değil 3- Unutmamak lazımki resmi enflasyon rakamları yüzde onun altında. 4- minibüs üstünde bağırmak çağırmakla sendikacılık yapılma devri kapanmıştır. Oktay beyin değerlendirmelerine aynen katılıyorum.
  • İstanbul İlimiz Hava Sahasında Bir Yolcu Uçağı Sabiha Gökçen Yerine Bakırköy İlçemiz sınırlarına doğru dalışa geçmişdir.Bölgede bulunan tüm çalışan insanlar ve yakınları ayrıca çalışmayanlarda Lütfen Hava İş Sendikasına gidiniz.Orası Yiğitlerin ocağıdır.En kralı gelse vermez kimseyi ellere.Bahadır büyük bir travma yaşıyor gerçekten.Bu dediği maddeyi Türkiye de DİSK VE KESK de dahil biri onn gibi yorumlasın.Ne isterseniz ben sizinle yapmaya hazırım.Bu maddeyı aklabilmek için TEKEL işçileri 78 gün dayak yedi aç kaldışdondu.Şerefi ve haysiyeti olan unu araştırmadan kullanmasın.Her yer izim gelin gidelim.Hava İŞ THY çalışanlarıyla.Bahadır sen KİMLERLESİN.Kim oYurtsever İşçi Birliği ve diğerleri Bize zarar veriyor olamayacaksın.Çık THY Gölgesnde
  • yıne bos konusmus..yazık...tek sendıkalı oldugunu unutuyor,ayrılsana hava ısten hadı gorelım senı bahadır
Airport TV ekranlarında her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşan, Sefa İnan, Ali Kıdık, Murat Herdem ve Oktay Erdağı'nın hazırladığı program bu hafta da gündemi belirledi.

Türk Hava Yolları ile Hava-İş Sendikası arasında imzalanan 22. Toplu İş Sözleşmesi'nin irdelendiği sırada programa telefonla katılan Gökküşağı Hareketi Sözcüsü Bahadır Altan, maddeler arasında aldatmacanın olduğunu ve sözleşmenin işçilerin kaybıyla bittiğini belirtti.

Fikir Fırtınası'nda konuşulan diğer konu başlıkları ise şunlardı;

*Sivil Havacılık Akademisi ve HAVAK’ın toplantılarında neler konuşuldu?

*Gazipaşa Havaalanı’na uçuşlar ne zaman başlayacak?

*Uçuş okullarında sıkıntılar bitmiyor. Sindel’in İstanbul’daki yetkisi neden alındı?

İŞTE TÜM SORULARIN CEVAPLARI;















"SÖZLEŞMEDE ALDATMACA VAR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
ankara sindel de de ucuslar bakım yetkisi jar 145 askıya alındıgı için yapılamıyor. gecen persenbe denetlemeye gelen shgm 15 gün süre verdi ve yer dersi yetkiside eksikler giderilmezse askya alınabilir. okulda 3 ucuş kagıt ustünde de 3 yer dersi hocası var . 2 ucus hocası 1 hafta içinde gidiyor (istifa ediyor).1 ucus hocası ve 2 yer dersi hocası kalacak 80 öğrenci endişeli bekliyor personel de maaslarını alamıyor .lütfen bu durumuda göz önüne serin.alper'bey'satılacak ne sattı okulun içi boşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bahadır yazı yazdığı haber sitesinde 'ÖZÜR'diledi Yalan açıklamalar ve yorumlar haber sanılan karalamar kaldırıldı..Bir bakın.Sefa ve Ali bey siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?HAVA İŞ SENDİKASI TÜM ÖĞE VE UNSURLARI TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR.20 yıldır söylerim yine söylüyorum.Cumhurbaşkanı Bir AYÇİN,Başbakan Bir AYÇİN,Meclis Başkanı bir AYÇİN,Yargı Başına bir AYÇİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sefa beyin haklı olduğu tek bir konu var o da THY'den işten atılmasaydı 65 yaşına kadar çalışmak istemesi. Eyyy başka ne yapacaktı yani Devleti Kendisine memur ederek devlet memurluğu yapmak tam ona ve onun akıl danışmanlarına mahsus. Ancak devlet adamın kolundan tuttuğu gibi sırtından atar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kendi kendine yorum atmaktan vazgeçmelisin. Sen THY sözleşmesini nasıl bileceksin.Yaşadınmı,bu konuda tecrüben varmı.Bırakda bu işin içinde olanlar o günleri yaşayanlar konussun boş konuşma sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Programda Oktay beyin sözünü ettiği Sefacılar, Cefacılar ve Tetikçilerin kimler olduğu enterasan bir tartışma konusu olur. Herkesin tahmin ettiği bu zat-ı muhteremler acaba kendilerini biliyorlarmı çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oktay abinin son bir kaç programdır gündeme getirdiği ançak sözünün sık sık kesilmesi nedeniyle tam anlatamadığı " ÇAKMA HAVACILAR" konusunun programda daha geniş bir şekilde tartışılması yararlı olacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
22 dönem toplu iş sözleşmesi konusunda Oktay beğin değerlendirmeleri çok gerçekci; 1- Sayın hamdi Topçu ile birlikte ezberler bozuldu, 2- Sayın Atilla Ayçin ve sendikası seçimde kroki olmuştu hala kendisinde değil 3- Unutmamak lazımki resmi enflasyon rakamları yüzde onun altında. 4- minibüs üstünde bağırmak çağırmakla sendikacılık yapılma devri kapanmıştır. Oktay beyin değerlendirmelerine aynen katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İstanbul İlimiz Hava Sahasında Bir Yolcu Uçağı Sabiha Gökçen Yerine Bakırköy İlçemiz sınırlarına doğru dalışa geçmişdir.Bölgede bulunan tüm çalışan insanlar ve yakınları ayrıca çalışmayanlarda Lütfen Hava İş Sendikasına gidiniz.Orası Yiğitlerin ocağıdır.En kralı gelse vermez kimseyi ellere.Bahadır büyük bir travma yaşıyor gerçekten.Bu dediği maddeyi Türkiye de DİSK VE KESK de dahil biri onn gibi yorumlasın.Ne isterseniz ben sizinle yapmaya hazırım.Bu maddeyı aklabilmek için TEKEL işçileri 78 gün dayak yedi aç kaldışdondu.Şerefi ve haysiyeti olan unu araştırmadan kullanmasın.Her yer izim gelin gidelim.Hava İŞ THY çalışanlarıyla.Bahadır sen KİMLERLESİN.Kim oYurtsever İşçi Birliği ve diğerleri Bize zarar veriyor olamayacaksın.Çık THY Gölgesnde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yıne bos konusmus..yazık...tek sendıkalı oldugunu unutuyor,ayrılsana hava ısten hadı gorelım senı bahadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000