25 Şubat 2014, Salı 13:38:18

HAVA İŞ'TE MİLYONLUK BORÇ ŞOKU!

Hava- İş Sendikası’nda önceki dönemden ne kadar borç devredildi? Atilay Ayçin giderken kasada ne kadar para vardı? İşte ayrıntılar...
  • Atilay aga dan hesap sorulsun.24 yıl Nerede kullanilmis paralarımiz
  • Allah korkusu olan dindarlar çalıyorsa, ateistlerin çalması gayet normaldir.
  • Adalet başlıklı adaletsiz... Görmüyormusun kuruşu kuruşuna söylüyor adamlar borçları... Senin gibi adamlar yüzünden bir yere varamıyoruz
  • Eywallah bu durum zaten bilmediğimiz bişey değildi de bunun için hukuki olarak ne yapıldığını açıklasın yeni yönetim. Aksi halde şov yapmaktan başka amaç yok bu açıklamada. Eğer siz hesap sormamakta ısrar ederseniz biz önce sizden sonra onlardan hesap sorarız. İŞÇİ ÖNDERLERİ
  • Atilay aga yurt dışına gitmiş bir duyuma göre. Bu borcun hesabını sorun artık.
  • bu felaket telları hemen ortaya çıktınız bu yazılanlar doğrumu acaba işveren taraftarı olan yeni yönetimin iftirasından başka birşey değil sefil herifler
  • Malİ isleri iyi idare edememek demek,hirsizliga,yolsuzluga goz yummak demektir.Hirsizliga kilif aramaktan vazgecin artik.
  • Türk - İş aidatlarına kadar borç takan yönetimi destekleyen ve cahilce peşlerinden sürüklenen cahiller utansın şimdi !!! Milletin gözünü boyayıp sözde hak hukuktan bahsedenler neredeee???
  • Yüzde 95'lik kesimin neden Greve katılmadığının ispatıdır bu tablo, çünkü bu adama ve yönetimine inanmadılar,samimiyetsiz buldular ve haklılıkları da ortaya çıktı sonunda. Burdan çalışma arkadaşlarına hakaret eden.yandaşlıkla suçlayan kimselerde işin farkına şimdi varmışlardır eminim.. Kimse hakkımız hukukumuz için Greve katıldık demesin çünkü herkes hakkını hukukuna sahip çıkardı ama baştaki adamın inandırıcılığı kalmamıştı ve maalesef ufak bir azınlığı teşkil eden arkadaşlarımız da olayı siyasi değerlendirip kör gibi bu adamın peşinden sürüklendiler.. Sanırım bir özür borçları var artık !!!
  • idealist geçinen tiplerden uzak durucan

Hava- İş Sendikası’nda önceki dönemden ne kadar borç devredildi? Atilay Ayçin giderken kasada ne kadar  para vardı? İşte ayrıntılar...

Hava- İş Sendikası’nda Aralık 2013’teki 27. Olağan Genel Kurul sonrası Atilay Ayçin’in 24 yıl  süren başkanlık dönemi kapanırken Ayçin dönemine ait mali bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

Türk Hava Yolları çalışanlarını temsil eden ve yaklaşık 16 bin civarında üyesi bulunan Hava- iş Sendikası, yeni yönetim tarafından yüklü miktarda borçla devralındı.

Atilay Ayçin yönetimi döneminde ödenmemiş borçlar toplamı 2.8 milyon TL'yi bulurken Türk-İş aidatlarının da ödenmediği ve sadece bu aidatların toplamının 409 bin TL’yi bulduğu kaydedildi.

Devredilen borçlar arasında 884 bin TL’lik vergi borcu da yer alırken 561 bin TL SGK borcu ve 342 bin TL de açık hesap borcu olduğu öğrenildi.

Bunların dışında 484 bin TL’lik çek ve 5 bin TL’lik senet borcu bulunurken Hava-İş yönetiminin değişmesiyle önceki yönetim için ödenen tazminat toplamı da 203 bin TL olarak borç hanesine yansıdı.

Atilay Ayçin’in yönetimi devrettiğinde ise kasada  sadece 13 bin TL bulunduğu bildirildi.

Ali Kemal Tatlıbal’ın başkanlığını yaptığı Hava-İş Sendikası, 2.8 milyon TL’lik borcu yapılandırarak uzun vadede kapatacağı öğrenildi.
 

HAVA İŞ'TE MİLYONLUK BORÇ ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atilay aga dan hesap sorulsun.24 yıl Nerede kullanilmis paralarımiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 10 yıl önce
Allah korkusu olan dindarlar çalıyorsa, ateistlerin çalması gayet normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adalet başlıklı adaletsiz... Görmüyormusun kuruşu kuruşuna söylüyor adamlar borçları... Senin gibi adamlar yüzünden bir yere varamıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞÇİ ÖNDERLERİ ~ 10 yıl önce
Eywallah bu durum zaten bilmediğimiz bişey değildi de bunun için hukuki olarak ne yapıldığını açıklasın yeni yönetim. Aksi halde şov yapmaktan başka amaç yok bu açıklamada. Eğer siz hesap sormamakta ısrar ederseniz biz önce sizden sonra onlardan hesap sorarız. İŞÇİ ÖNDERLERİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atilay aga yurt dışına gitmiş bir duyuma göre. Bu borcun hesabını sorun artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 10 yıl önce
bu felaket telları hemen ortaya çıktınız bu yazılanlar doğrumu acaba işveren taraftarı olan yeni yönetimin iftirasından başka birşey değil sefil herifler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Malİ isleri iyi idare edememek demek,hirsizliga,yolsuzluga goz yummak demektir.Hirsizliga kilif aramaktan vazgecin artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pala ~ 10 yıl önce
Türk - İş aidatlarına kadar borç takan yönetimi destekleyen ve cahilce peşlerinden sürüklenen cahiller utansın şimdi !!! Milletin gözünü boyayıp sözde hak hukuktan bahsedenler neredeee???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin ~ 10 yıl önce
Yüzde 95'lik kesimin neden Greve katılmadığının ispatıdır bu tablo, çünkü bu adama ve yönetimine inanmadılar,samimiyetsiz buldular ve haklılıkları da ortaya çıktı sonunda. Burdan çalışma arkadaşlarına hakaret eden.yandaşlıkla suçlayan kimselerde işin farkına şimdi varmışlardır eminim.. Kimse hakkımız hukukumuz için Greve katıldık demesin çünkü herkes hakkını hukukuna sahip çıkardı ama baştaki adamın inandırıcılığı kalmamıştı ve maalesef ufak bir azınlığı teşkil eden arkadaşlarımız da olayı siyasi değerlendirip kör gibi bu adamın peşinden sürüklendiler.. Sanırım bir özür borçları var artık !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İdealist ~ 10 yıl önce
idealist geçinen tiplerden uzak durucan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000