30 Ocak 2014, Perşembe 14:56:41

HAVA İŞ ÜYE SAYISINI AÇIKLADI

Hava İş Sendikası üye sayısını açıkladı.
  • “İnsanları idare etmeyi üzerine alan bir kimse, kendini ve ailesini düşündüğü gibi yönettiği kimseleri düşünmedikçe kıyamet gününde cennetin kokusunu bile alamaz." buyurulmaktadır. (Buharî, Ahkâm 8)
  • arkadaşlar THY' de hiçbirşey gerçekleşmeden olup olmayacağına inanmayın. Birisi ortaya bir laf atar dönüp dolaşır mutasyon geçirir önüne gelir. Sonuç olaraksa dillendirmeye gerek yok olacagı warsa zaten herhalukarda olur. onun için teknik olacak felan olacak fistan olacak pek takmayin bu tür şeylere...
  • evet, bunu yapmazsanız " THY' YE ÖZEL SENDİKA " olarak kalacaksınız. Sektörün diğer şirketlerinin çalışanları o kadar kötü durumdalarki. Fazla yorulmazsınız.
  • THpilimY HABOM da tarafsız arabulucu süreci basladı
  • Bugün sendika yönetimi ile Teknik A.Ş yönetimi toplantı yaptı. AO'nun istediği bünyesinde bulunan bakım faaliyetlerini tek bir şirket altında birleştirmekmiş. Bunun için de HABOM için iş kolu değişikliği bakanın imzasını bekliyormuş.
  • izmir ve kocaeli typ grupları ( yaklaşık 200kişi ) 6 aydır iş başı bekliyo insanların sabrı tükenmek üzere belirli bir zamanda vermiyorlar şu zaman bu zaman diye.ne zaman alıncağımıza dair bilgi edinmeye çalıştığımızda ise şirket karışık yönetim kurulu toplanmadı gibi kelimeler söyleniyor madem böyle karışıklık var 20 gün önce sivil havacılık mezunları iş başı yaptı o zaman karışıklık yokmuydu hakkımzı arayamıyoruz karşımızda muhattap bulamıyoruz. bu durum nereye gidecek bilemiyoruz
  • 305 alınan duyuma göre yarın protokol imzalanır. Bizlerde pazartesi çağrılan başlarız. Sendikamiza güveniyoruz.
  • Atilay'ın üyelik başvurularını bile kabul etmediği sadece kabinden üye kabulü yapılan 2000 civarı adam var. Başarılı bir kampanya yapılmış gibi lanse etmenize gerek yok. Eğer samimi iseniz söz verdiğiniz gibi ilk etapta TGS-HABOM-MNG Teknik personelini üye yapın da o zaman görelim. Tabi diğer havayolu şirketlerine girmeye cesaret etmenizi bile alkışlarız. Aksi halde her zaman hesap sorarız.
  • Sabirli olmak her zaman kazandirir sağ duyulu olmak ise daha da kazandirir sonuç olarak inşallah her kes isteğine kavuşur ve yüzler guler
  • Tüm havayolları şirketlerinde de örgütlenme yapılması gerekir.Sendikaya yeni gelen üyelerimiz hayırlı olsun.

Yapılan açıklamda:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca her Ocak ve Temmuz aylarında yayımlanan iş kolları çalışan sayısı ve sendika üyelerini gösteren iş kolları ocak ayı istatistikleri 29 Ocak tarihinde yayımlandı.

Temmuz 2013’te 13593 (%1,96) olan üye sayımız Ocak 2014'te 16517 (2,34)'ye ulaştı.

8 Aralık 2013’te göreve gelen yeni yönetim kurulumuz işyerlerimizde sendikasız olan çalışanlarımıza üye olmaları için başlattığı kampanya ile üye sayımız 2924 kişi artarak 16517'ye ulaşmış, iş kolumuzdaki çalışanların %2,34'üne ulaşarak taşımacılık iş kolunda en büyük sendika konumuna gelmiştir.

Hedefimiz yeni dönemde havacılık sektöründe tüm çalışanları teşkilatlandırarak sendikamız üyesi yapmak olacaktır.

HAVA İŞ ÜYE SAYISINI AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

................ ~ 10 yıl önce
“İnsanları idare etmeyi üzerine alan bir kimse, kendini ve ailesini düşündüğü gibi yönettiği kimseleri düşünmedikçe kıyamet gününde cennetin kokusunu bile alamaz." buyurulmaktadır. (Buharî, Ahkâm 8)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomcuyuz.biz ~ 10 yıl önce
arkadaşlar THY' de hiçbirşey gerçekleşmeden olup olmayacağına inanmayın. Birisi ortaya bir laf atar dönüp dolaşır mutasyon geçirir önüne gelir. Sonuç olaraksa dillendirmeye gerek yok olacagı warsa zaten herhalukarda olur. onun için teknik olacak felan olacak fistan olacak pek takmayin bu tür şeylere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVET-EVET ~ 10 yıl önce
evet, bunu yapmazsanız " THY' YE ÖZEL SENDİKA " olarak kalacaksınız. Sektörün diğer şirketlerinin çalışanları o kadar kötü durumdalarki. Fazla yorulmazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Civan ~ 10 yıl önce
THpilimY HABOM da tarafsız arabulucu süreci basladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom ~ 10 yıl önce
Bugün sendika yönetimi ile Teknik A.Ş yönetimi toplantı yaptı. AO'nun istediği bünyesinde bulunan bakım faaliyetlerini tek bir şirket altında birleştirmekmiş. Bunun için de HABOM için iş kolu değişikliği bakanın imzasını bekliyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomm ~ 10 yıl önce
arkadaşlar bu gerçek bir bilgidir.inanmak gelmesede içimizden az daha sabır.
habomm ~ 10 yıl önce
hepimiz için hayırlısı olur inşallah bekledemedeyiz
sceptic54 ~ 10 yıl önce
izmir ve kocaeli typ grupları ( yaklaşık 200kişi ) 6 aydır iş başı bekliyo insanların sabrı tükenmek üzere belirli bir zamanda vermiyorlar şu zaman bu zaman diye.ne zaman alıncağımıza dair bilgi edinmeye çalıştığımızda ise şirket karışık yönetim kurulu toplanmadı gibi kelimeler söyleniyor madem böyle karışıklık var 20 gün önce sivil havacılık mezunları iş başı yaptı o zaman karışıklık yokmuydu hakkımzı arayamıyoruz karşımızda muhattap bulamıyoruz. bu durum nereye gidecek bilemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivil havacılık ~ 10 yıl önce
Kimsenin mağdur olmasını istemem fakat bizler sivil havacılık mezunları olarak iş bulmakta zorlanıyoruz 5 senemizi verdiğimiz halde. hakkını kim arayabiliyor ki bu memlekette? keşke kurslara başlamadan önce araştırmanızı yapsaydınız.
cdk ~ 10 yıl önce
ya arkadaşım, sen biliyor musun ki, o sivil havacılık mezunları okullarına girebilmek için bir yıl boyunca ders çalıştılar, herşeylerinden kısıp össye hazırlandılar, aldıkları yüksek puanla girdiler o okula. daha sonra 5 senelerini ailelerinden uzak geçirdiler, az parayla geçinmeye çalıştılar. AYRICA, bizde temmuzdan beri bekliyoruz. neyin derdindesiniz ya? aynı olaydan dolayı mağduruz evet, nedir bu tavır? havacılık bizim sektörümüz, kusura bakmayın. suçu lütfen sizi o eğitime alırken gözünüzü boyayanlarda arayın. zira işe başladıktan sonra her gün lanet edeceksiniz girdiğinize. malesef durum bu hayal kurmaya gerek yok.
bekle kardeşş ~ 10 yıl önce
dostum zamanında biz havaişin toplus sozlesmesı ıse ılk gırıs ucretlerı ıcın 8 ay bekledık sızde su anda tahmınımce celıkıs ın sozlesmesını habom tk bırlesmını beklıyorsunuz bı ıkı ay daha beklersınız gıbı duruyor alınan duyumlara gore
sceptic 54 ~ 10 yıl önce
cdk güzel kardeşim öyle bir konuşuyosunki sanki biz hiç öss ye girmedik biz hiç üniveriste okumadık biz hiç emek vermedik armut piş ağzıma düş yaptık bende lisns mezunuyum bende ailemden 1200 km uzakta üniversite okudum ve benim gibi birsürüde arkadaşım var..ben senin demek istediklerini anlıyorum ama ben işin o boyutunda değilim burda sivil havacılık mezunlarıyla typ lerin bilgi birikimini kıyaslarsam allah taş eder adamı. bizde kendi çabamızda ekmeğimizin peşine düşmeye çalışıyoruz.ayrıca mesleğe girdiğimizde lanet ederim yada etmem orası seni hiç ilgilendirmez.
ea ~ 10 yıl önce
yarın yüzyüze bakacaksınız beraber belki yıllar yılı aynı masada oturup yemek yiyeceksiniz. o mağdur bu mağdur ben de mağdurum. ama eleştiri ve yorumlarda birbirinizi kırmayınız. empati yapınız. hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz. hepimiz emek verdik. az ya da çok.. senin emeğin haketmişliğin fazla ise bu sektörün has adamıysan umarım bizim (typ) aramızdan sıyrılır bilgi birikiminle svrilirsin hak ettiğin yere gelirsin. typ de de lise çıkşlılar olduğu gibi yüksek lisans yapmakta olanlar var. umarım herkes hak ettiğini bulur sonunda...
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
305 alınan duyuma göre yarın protokol imzalanır. Bizlerde pazartesi çağrılan başlarız. Sendikamiza güveniyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
İŞÇİ ÖNDERLERİ ~ 10 yıl önce
Atilay'ın üyelik başvurularını bile kabul etmediği sadece kabinden üye kabulü yapılan 2000 civarı adam var. Başarılı bir kampanya yapılmış gibi lanse etmenize gerek yok. Eğer samimi iseniz söz verdiğiniz gibi ilk etapta TGS-HABOM-MNG Teknik personelini üye yapın da o zaman görelim. Tabi diğer havayolu şirketlerine girmeye cesaret etmenizi bile alkışlarız. Aksi halde her zaman hesap sorarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sabirli olmak her zaman kazandirir sağ duyulu olmak ise daha da kazandirir sonuç olarak inşallah her kes isteğine kavuşur ve yüzler guler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tüm havayolları şirketlerinde de örgütlenme yapılması gerekir.Sendikaya yeni gelen üyelerimiz hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000