02 Ekim 2013, Çarşamba 17:47:29

HAVA İŞ SEÇİMLERİNDE ŞOK SONUÇLAR

Hava İş Sendikası'nın 23 Eylül'de başlayan delege seçimlerinde ilk sonuçlar sürpriz oldu.
  • Sendikalar işverenin arka bahçesidir derdi babam.. Hakli da aslinda ama aycin icin bu kesinlikle gecerlj degil.. 24 yildir kazanilmis haklariniza bakin bunu cok net anlayacaksiniz., Atilay aycin döneminde canı cok yanan 305den biri olarak ben bile herhangi baska bir yönetimin havais basına geçirilmesi intihar olur diye düşünüyorum! Hakkınızda hayırlısı ex kader arkadaslarım..
  • Toplantı yapıp kime oy verileceğini söyleyen bir kabin hizmetleri var THY'de tam bir rezalet. Reform hareketi gelince 3. Yıldızı bile göremiyeceksiniz. Çalışanın hakkını şirkete satan bir sendikanın kimseye faydası olmaz! Uyanın bu gaflet uykunuzdan. Kabin ve kokpit greve çıkmadınız bari sizi gerçekten düşünün ve koruyan sendikayı ayırt edebilin yoksa kurtaracak hiçbir hakkınız kalmayacak.
  • Havaiş ten Atilaydan daha dişli daha tecrübrli kimse olamaz hamdi topçu Atilay ı istemiyorsa zaten çalışan için Atilay ın iyi olduğu kesin ; çünkü bu adamlardan değilsen kötüsün gönderilmen lazım. Bu reformun reklamını da kendi istekleritle yaptırıolar su an
  • Arkadaşlarım kanmayın sakın bu reform hareketine.İşverenden sendikacı olmaz.Zaten işverenden taraflar nasıl olacak ta sizleri savunacaklar!Akıl var mantık var.Kanmayın yalanlarına,bilyorsunuzdur zaten, bunlar kazanmak için her yolu mübah gören insanlar. Umarın hakkınızda hayırlısı olur emekleriniz boşa gitmez.Saygılar.
  • Arkadaşlar Hükümet kontrol altına alamadığı Hava-iş Sendikasını içeriden fethetmeye çalışıyor.Bunun içinde Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın yeğeni Ömer Önder haberdar olağan genel kurul için Reform Hareketini kurdu. Ferorm Hareketinin başını çeken Ömer Önder Haberdar THY 'de uzman olarak çalışıyor.Aynı zamanda AKP'nin önde gelenlerinin kurucularından olduğu Birlik Vakfı Gençlik örgütlenmesi Genç Birlik'in uzun süredir Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor. Buna oy verirseniz varın gerisini siz düşünün!
  • Gökkuşağı da Emek meclisi de her hafta yönetimle görüşüp Reformcuların önünü kesmek için kendi yaptıklarını bu gençlerin üzerine atıyorlar.
  • 10 × Atilay Ayçin = 1adam 9 × Bahadır Altan = 1 adam 8 × Ali Gülçiçek = 1 adam 1 × Ömer Önder HABERDAR = 10 ADAM Hepsini topla bir Ömer etmez. Çünkü Ömer Önder HABERDAR Adam gibi adam.
  • Reform hareketini tebrik ediyorum. Başarılar. THY emekçisi sendikana sahip çık. Sırtındaki Atilay kamburunu at!
  • Hey millet...Bir bomba haber daha.. Reform Hareketinin arkasında Amerika varmış. İsrail ajanlarıymış bunlar. Arap baharını da bunlar planlamış... :) Hey gidi benim güzel halkım... Nasılda kanarsın her şeye...
  • Yorumlar evlere şenlik. Birisi Rönesans olmaz demiş. 24 yıldır bu soruyu niye sormadın. Reform Hareketine yönetimin adamları demekten başka bir tane eleştiri göremedim. Yönetimle kavgalı olmayacaklarını açıkladılar zaten. Kavgalı olanlar 305 kişinin atılmasından başka ne yaptılarki? Barışık olmak daha fazla hak getirir. Konut gibi projeler ancak uzlaşmayla hayat bulur. İşverenle aranın iyi olması işçiye yarar.

Taksim, Harbiye ve Adıyaman'da yapılan delege seçimlerinde Reform Hareketi en çok oyu alan grup oldu. Sadece Hava İş mevcut yönetiminin liste çıkardığı bu üç noktada Reform Hareketi ipi göğüsledi.

Taksim'den 2, Harbiye'den 3 ve Adıyaman'dan bir delege çıkarma hakkı kazanan Reform Hareketi, sendika seçimlerine hızlı bir giriş yapmış oldu.

Sözkonusu noktalarda Emek Meclisi ve Gökkuşağı Hareketi liste çıkarmamıştı.

Airporthaber.com

HAVA İŞ SEÇİMLERİNDE ŞOK SONUÇLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (100)

305!!! ~ 11 yıl önce
Sendikalar işverenin arka bahçesidir derdi babam.. Hakli da aslinda ama aycin icin bu kesinlikle gecerlj degil.. 24 yildir kazanilmis haklariniza bakin bunu cok net anlayacaksiniz., Atilay aycin döneminde canı cok yanan 305den biri olarak ben bile herhangi baska bir yönetimin havais basına geçirilmesi intihar olur diye düşünüyorum! Hakkınızda hayırlısı ex kader arkadaslarım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 11 yıl önce
Toplantı yapıp kime oy verileceğini söyleyen bir kabin hizmetleri var THY'de tam bir rezalet. Reform hareketi gelince 3. Yıldızı bile göremiyeceksiniz. Çalışanın hakkını şirkete satan bir sendikanın kimseye faydası olmaz! Uyanın bu gaflet uykunuzdan. Kabin ve kokpit greve çıkmadınız bari sizi gerçekten düşünün ve koruyan sendikayı ayırt edebilin yoksa kurtaracak hiçbir hakkınız kalmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaiş ~ 11 yıl önce
Havaiş ten Atilaydan daha dişli daha tecrübrli kimse olamaz hamdi topçu Atilay ı istemiyorsa zaten çalışan için Atilay ın iyi olduğu kesin ; çünkü bu adamlardan değilsen kötüsün gönderilmen lazım. Bu reformun reklamını da kendi istekleritle yaptırıolar su an

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OBJEKTİF ~ 11 yıl önce
Arkadaşlarım kanmayın sakın bu reform hareketine.İşverenden sendikacı olmaz.Zaten işverenden taraflar nasıl olacak ta sizleri savunacaklar!Akıl var mantık var.Kanmayın yalanlarına,bilyorsunuzdur zaten, bunlar kazanmak için her yolu mübah gören insanlar. Umarın hakkınızda hayırlısı olur emekleriniz boşa gitmez.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar Hükümet kontrol altına alamadığı Hava-iş Sendikasını içeriden fethetmeye çalışıyor.Bunun içinde Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın yeğeni Ömer Önder haberdar olağan genel kurul için Reform Hareketini kurdu. Ferorm Hareketinin başını çeken Ömer Önder Haberdar THY 'de uzman olarak çalışıyor.Aynı zamanda AKP'nin önde gelenlerinin kurucularından olduğu Birlik Vakfı Gençlik örgütlenmesi Genç Birlik'in uzun süredir Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor. Buna oy verirseniz varın gerisini siz düşünün!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gizli pazarlık ~ 11 yıl önce
Gökkuşağı da Emek meclisi de her hafta yönetimle görüşüp Reformcuların önünü kesmek için kendi yaptıklarını bu gençlerin üzerine atıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıyaslama ~ 11 yıl önce
10 × Atilay Ayçin = 1adam 9 × Bahadır Altan = 1 adam 8 × Ali Gülçiçek = 1 adam 1 × Ömer Önder HABERDAR = 10 ADAM Hepsini topla bir Ömer etmez. Çünkü Ömer Önder HABERDAR Adam gibi adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Reform hareketini tebrik ediyorum. Başarılar. THY emekçisi sendikana sahip çık. Sırtındaki Atilay kamburunu at!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk kokpit ~ 11 yıl önce
Hey millet...Bir bomba haber daha.. Reform Hareketinin arkasında Amerika varmış. İsrail ajanlarıymış bunlar. Arap baharını da bunlar planlamış... :) Hey gidi benim güzel halkım... Nasılda kanarsın her şeye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yorumlar evlere şenlik. Birisi Rönesans olmaz demiş. 24 yıldır bu soruyu niye sormadın. Reform Hareketine yönetimin adamları demekten başka bir tane eleştiri göremedim. Yönetimle kavgalı olmayacaklarını açıkladılar zaten. Kavgalı olanlar 305 kişinin atılmasından başka ne yaptılarki? Barışık olmak daha fazla hak getirir. Konut gibi projeler ancak uzlaşmayla hayat bulur. İşverenle aranın iyi olması işçiye yarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000