13 Eylül 2017, Çarşamba 18:17:53

Hava İş Mavi delege listesini açıkladı

Hava İş mevcut yönetimi 28. olağan genel kurul için bu gece uçuş işletmede yapılacak seçimlere ilişkin delege listesini açıkladı.
  • Gulay gulger tam bir.. allah bin beter olsun
  • Gülay Gülger listede olmasına rağmen kazanmış...
  • Bu Mavi Listenin Kazanamamasının sebebi bu listede olan Birazdan anlatacağım tarz kişidir.Anlattığım zaman bu kişi- kişilerin kim olduğunu okuyanlar hemen anlayacaktır.Bu kişi örneğinden gidersek Öğretmenliği Approach kaç çeşittir sorusundan ibaret bu kişinin Hürkuş havayolundaki geçmişini isteyenler araştırabilir,internette ufak bir araştırma yapabilir.Sim aralarında ben bir namaz kılayim diye reklam yapan bu zatın ne kadar dinle alakalı olduğu devreleri ve Hürkuş havayolundaki muhatapları ile kolayca sorgulanarak bulunabilir. Simlerde haksız uygulamalar içerisinde olduğu kanıtlarla sabit olup konu Hukuka ve Üst Yönetime intikal etmiştir.En büyük kankası bir Kaptanın dava etmesi sonucu Examinerliği alınan ve sonrasında Level Bust yapan zat olup türlü taktiklerle kimleri kumpasa getirdikleri yakından bilinmekte ve takip edilmektedir.Bu Haklar onların yanına kar kalmayacaktır,daha ileri giderlerse bu zatlar ifşa edilecektir ve bu Hakların maddi ve manevi karşılığı bu zatlardan tazmin edilecektir.Ancak acı verici olan bu tür kişilerin bu listeye koyulup listedeki diğer pırlanta kişilerin Hakkının yenmesidir ve listenin kaybetmesidir. Sendika yönetiminin bu konuda ileride daha dikkatli seçim yapması dileğiyle..
  • Olayın içinde olup muhalefet yerine iktidara yön vermek için bu listede olanlara başarılar; ancak Aycin dönemi delegesi olan ; haydi herkes greve diyip sonrada gerisin geri kaçanlar da var ; yalakalıgı meslek edinmişler daha güçlü olacaktır ; bozuk zihniyete sağlam karakter ne kadar dayanır ? Bu tip meseleleri efendilikle kim cözebilmis ? En iyi dünya karması da olsa hayal görmeyin ; iyi insanları da bıktıracaklar. Adam gibi diyeceginiz kisi sayisi gene de cok az. En azından denensin tabii, sadece kişi bazinda destekliyorum.
  • kabin delege aday listesi efsane. kaç tane uçtuğum insan var içlerinde, hepsi birbirinden harika insanlar. zaten büyük ihtimal yine seçilecek bu sendika, bari içlerinde onlar olsun.
  • Öncelikle kendinize sormanız gereken şu andaki yönetimden memnunmuyum haklarımda bir kayıp varmı ve çalışma şartlarım dahamı iyiye gitti ??? Sadece kokpit zeytindalına veriyor ben onların verdiklerine vermem yada mevcut yönetimin içerisinde çok yakın arkadaşlarım var sevdiklerim onlara ayıp olur zihniyeti ile oy kullanırsanız size tek bir şey söylemek istiyorum başımıza ne gelecekse en başından hak etmişiz ve herkes layığını bulurmuş. İyi düşünün iyi karar verin geleceğiniz için.
  • butun haklarimizi kaybettiren sendikaya hala alkis tutan insanlar goruyorum, siz ucucu degilsiniz galiba ? oyleysenizde basinctan beyniniz sulanmis hala su iki listeden umut bekliyosunuz, sonra aglanmayi biliyosunuz orda burda, saksakcilar
  • Uçakta okadar çok ağlayığ sendika böyle sendika şöyle diyenler şimdi listelerde boy boy fotoğrafları var ? Mesela V mesela Ö mesela F gibi...
  • Merhabalar, Öncelikle seçimlerin hangi maksat ile yapıldığının çok iyi anlaşılması gerekiyor. Seçilmek istenen insanların kendilerini toplum içinde bir noktaya koymak mı yoksa onların üyelerine destek çıkmak mı ? Eğer 1.seçenek ön plandaysa zaten bu işleri kimsenin yapmasına gerek yok. Ama 2.seçenek var ise misyonlarında ozaman herkesin emeğinin karşılığı olan zam farklarını neden kimse dillendirmiyor ? Neden bütün çalışanlar iş yokken durum kötüyken acaba benmi çıkarılacağım diye düşünüp hatta psikolojisi bozulan insanlar varken neden şimdi okadar çok yoğun uykusuz çalıştırılyorlar ? Herkesin bir çıkarı olabilir mi ?
  • Listede tarkan yucel kaptan ve suat kaptan varsa gozum kapali oyum sizlere.Kokpitte adam gibi adamlar kendileri.Hele diger listede bir kaptan var ki akillara zarar G.V sen crmden yoksun zavalli birisin seni gormek yaptigin terbiyesizlikleri tekrar hatirlatiyor.

Hava İş mevcut yönetimi 28. olağan genel kurul için bu gece uçuş işletmede yapılacak seçimlere ilişkin mavi delege listesini açıkladı.

Kokpit ve kabin camiasının tanınan ve sevilen isimlerinin yer aldığı, güçlü kadrodan oluşan liste ile seçime girecek olan Ali Kemal Tatlıbal'ın listesindeki isimler yayınlandı

İşte o liste;





Hava İş Mavi delege listesini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (93)

Thy ~ 3 yıl önce
Gulay gulger tam bir.. allah bin beter olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğer liste ~ 7 yıl önce
Gülay Gülger listede olmasına rağmen kazanmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübe ~ 7 yıl önce
Bu Mavi Listenin Kazanamamasının sebebi bu listede olan Birazdan anlatacağım tarz kişidir.Anlattığım zaman bu kişi- kişilerin kim olduğunu okuyanlar hemen anlayacaktır.Bu kişi örneğinden gidersek Öğretmenliği Approach kaç çeşittir sorusundan ibaret bu kişinin Hürkuş havayolundaki geçmişini isteyenler araştırabilir,internette ufak bir araştırma yapabilir.Sim aralarında ben bir namaz kılayim diye reklam yapan bu zatın ne kadar dinle alakalı olduğu devreleri ve Hürkuş havayolundaki muhatapları ile kolayca sorgulanarak bulunabilir. Simlerde haksız uygulamalar içerisinde olduğu kanıtlarla sabit olup konu Hukuka ve Üst Yönetime intikal etmiştir.En büyük kankası bir Kaptanın dava etmesi sonucu Examinerliği alınan ve sonrasında Level Bust yapan zat olup türlü taktiklerle kimleri kumpasa getirdikleri yakından bilinmekte ve takip edilmektedir.Bu Haklar onların yanına kar kalmayacaktır,daha ileri giderlerse bu zatlar ifşa edilecektir ve bu Hakların maddi ve manevi karşılığı bu zatlardan tazmin edilecektir.Ancak acı verici olan bu tür kişilerin bu listeye koyulup listedeki diğer pırlanta kişilerin Hakkının yenmesidir ve listenin kaybetmesidir. Sendika yönetiminin bu konuda ileride daha dikkatli seçim yapması dileğiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karma ~ 7 yıl önce
Olayın içinde olup muhalefet yerine iktidara yön vermek için bu listede olanlara başarılar; ancak Aycin dönemi delegesi olan ; haydi herkes greve diyip sonrada gerisin geri kaçanlar da var ; yalakalıgı meslek edinmişler daha güçlü olacaktır ; bozuk zihniyete sağlam karakter ne kadar dayanır ? Bu tip meseleleri efendilikle kim cözebilmis ? En iyi dünya karması da olsa hayal görmeyin ; iyi insanları da bıktıracaklar. Adam gibi diyeceginiz kisi sayisi gene de cok az. En azından denensin tabii, sadece kişi bazinda destekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 7 yıl önce
kabin delege aday listesi efsane. kaç tane uçtuğum insan var içlerinde, hepsi birbirinden harika insanlar. zaten büyük ihtimal yine seçilecek bu sendika, bari içlerinde onlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
Öncelikle kendinize sormanız gereken şu andaki yönetimden memnunmuyum haklarımda bir kayıp varmı ve çalışma şartlarım dahamı iyiye gitti ??? Sadece kokpit zeytindalına veriyor ben onların verdiklerine vermem yada mevcut yönetimin içerisinde çok yakın arkadaşlarım var sevdiklerim onlara ayıp olur zihniyeti ile oy kullanırsanız size tek bir şey söylemek istiyorum başımıza ne gelecekse en başından hak etmişiz ve herkes layığını bulurmuş. İyi düşünün iyi karar verin geleceğiniz için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kayip ~ 7 yıl önce
butun haklarimizi kaybettiren sendikaya hala alkis tutan insanlar goruyorum, siz ucucu degilsiniz galiba ? oyleysenizde basinctan beyniniz sulanmis hala su iki listeden umut bekliyosunuz, sonra aglanmayi biliyosunuz orda burda, saksakcilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delegeler ~ 7 yıl önce
Uçakta okadar çok ağlayığ sendika böyle sendika şöyle diyenler şimdi listelerde boy boy fotoğrafları var ? Mesela V mesela Ö mesela F gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT/Seçimler ~ 7 yıl önce
Merhabalar, Öncelikle seçimlerin hangi maksat ile yapıldığının çok iyi anlaşılması gerekiyor. Seçilmek istenen insanların kendilerini toplum içinde bir noktaya koymak mı yoksa onların üyelerine destek çıkmak mı ? Eğer 1.seçenek ön plandaysa zaten bu işleri kimsenin yapmasına gerek yok. Ama 2.seçenek var ise misyonlarında ozaman herkesin emeğinin karşılığı olan zam farklarını neden kimse dillendirmiyor ? Neden bütün çalışanlar iş yokken durum kötüyken acaba benmi çıkarılacağım diye düşünüp hatta psikolojisi bozulan insanlar varken neden şimdi okadar çok yoğun uykusuz çalıştırılyorlar ? Herkesin bir çıkarı olabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TARKAN YUCEL KAPT ~ 7 yıl önce
Listede tarkan yucel kaptan ve suat kaptan varsa gozum kapali oyum sizlere.Kokpitte adam gibi adamlar kendileri.Hele diger listede bir kaptan var ki akillara zarar G.V sen crmden yoksun zavalli birisin seni gormek yaptigin terbiyesizlikleri tekrar hatirlatiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
Aynen dostum ben de bugün evden gidip oyumu bu listeye kullanacağım. Bu listede Tarkan ve Tayfun gibi süper insanlar varken gidip de insanlıktan nasibini almamış, kokpitte küfür eden, sinirli, asabi, fo ve kabine bağıran tiplere karşı tabi ki oyumu kullanacam. Uçmaması gereken tiplerin bir de yöneticiliğe aday olması şaka gibi olmuş.
hahaha ~ 7 yıl önce
TROLL bu kadar mi dustunuz yahu ? Adami gorseniz tanimazsiniz bile. peki sizin listedekin M.A isimli kaptanin CRM ini arastiran varmi ? Hani su golgesiyle bile kavga eden Kaptan ?
no subject ~ 7 yıl önce
Sendikanın paralı asker troll'ü, farklı bir yorumla yine karşımızda sayın seyirciler. Bu yorumda kendisini, uçağın güvenli bir şekilde uçmasını sağlayan CRM'in, hiçbir alakası olmayan sendika yöneticiliğinde de işe yarayacağı tezini ortaya attığını görüyoruz. Demek ki NASA, CRM'i ortaya çıkarırken, sendikada da işe yarayacağını düşünmüş, takdire şayan. Olmamış otur, sıfır.
troll 2 ~ 7 yıl önce
Hala mavi liste diyor :))
kpt ~ 7 yıl önce
evet gercekten en sevilen tipler ozellikle MA herkes hastası. Ilk fırsat gectıgınde koynuna sokucak sevgıden ınsanlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000