06 Kasım 2014, Perşembe 19:52:08

HAVA İŞ MALİ TABLOYU AÇIKLADI: 2 MİLYON TL DÜŞÜŞ VAR

Hava İş Sendikası akşam saatlerinde resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada 9 aylık mali raporları açıkladı. Açıklamada önceki yönetim kurulu devir tesliminden sonra sendika borcunun da azaldığına dikkat çekildi.
  • Arkadaşlar genel kurul ibra edildi. Tamamen ibra edildi. Ben delegeyim. Bunu biliyorum. Genel kurul ibra edildikten sonra bu neyin derdi. Ayrıca Kemal Tatlıbal çok çok iyi bir insandır. Bunları onun yaptığına asla inanmıyorum. Delikanlının ta kendisidir. Bunlar sendikayı sadece yıpratan hareketlerdir . .Bu kadar basit.
  • Emekçinin alınterini iç eden ayçinden hukuk önünde hesap sorulmasını istiyoruz.
  • İşçinin alın terini ne güzel harcamış sosyal demokrat geçinen atilay ağa hakkım haram olsun.Yeni yönetim bunun hesabı sorulmazsa vebali uzerlerindedir .
  • Yeni yönetimi tebrik ediyorum.Bizim paralarımızı kuruşuna kadar korumuşlar.Geçmiş dört yıla tabloya bakıyorumda paralar güzel yenmiş.Hakkımı helal etmiyorum.
  • Bundan sonra kimse yeni yönetime bıdı etmesin bence. Budur. Eksiksiz kesintisiz verdik bu aidatları degil mi? Bir arkadas hesaplamış yazmis günde 780 lira cicek parası mi olur diye. Yeni yönetim helal olsun size. Böyle devam! Allah saklasın sizi.
  • ATILAY AYCIN SUREKLI YIGITLIK, AŞ ,İŞ ,EMEK DERDİ VE DURUSTLUK TASLARDI. İŞÇİNİN YANINDA OLMAKLA KENDİNİ PAZARLARDI. YAZIKLAR OLSUN SANA ATILAY AGA, BU NE BÖYLE!!!! HİÇ Mİ UTANMADIN, HİÇ GİTMEYECEK GİBİYDİN DEGİL Mİ, BU MALİ DURUM NEREDEN TUTSAN ELİNDE KALIR, NE YAPACAKSIN ŞİMDİ NASIL ACIKLAYACAKSIN BU HALİNİ... BU MU SOSYAL DEMOKRATLIGIN SENİN... ADAMLAR KİM OLURLARSA OLSUNLAR NAMUSLU VE VİCDANLI OLSUNLAR DAHA 1 YIL OLMADAN HESAP VERDİ SENİN ACEMİ VE PATRON SENDİKACISI DEDİKLERİN, NE DİYELİM BİZ SİMDİ BU ADAMLARA SEN HER TARAFI DAGIT, GREV GREV DİYE İŞÇİNİN DESTEGINI ALMADAN DÖK MİLLETİ SOKAKLARA, O MİNİBUSUN TEPESİNDE ELİNDE ORTACAGDAN KALMA MEGAFON İLE SOSYAL DEMOKRAT SENDİKACILIK OYNA ARKA PLANDA İSCININ PARASINI HAR VURUP HARMAN SAVUR OLUR MU AYCIN AGA KALIRMI BUNLAR YANINA... BU YÖNETİM MUTLAKA PEŞİNİ GETIRIP BU DURUMU ADLİ MAKAMLARA İLETMELİ VE BUNUN HESABI HUKUK ONUNDE SORULMALI BU DA BU YONETIMIN BOYNUNUN BORCUDUR ARTIK... TEKNIK AS HERGUN ANIYOR SENİ AYRICA SAYIN AYCIN...
  • YE ATİLAY YEEE....HARAM OLSUN DİYORUM.........
  • Atilay aycin ve yönetimi tabloda görüldüğü üzere utanmadan bizim paraları güzel harcamislar. Hakkım helal değil. Yeni ýonetime teşekkür ediyoruz.Sendika bizim sendikamız sahip çıkalım.
  • Yeni hava iş yönetimine teşekkür ediyorum,demekki sendika para biriktirebiliyormuş.Güzel yemişler,hakkımı helal etmiyorum eski yönetimi,burunlarından fitil,fitil çıksın inşallah.Hesap sorulsun eğer suçlularsa cezasını çeksinler.
  • Çok güzel olumlu tablo. 305 arkadasa verdiğiniz sözleri de tutun, başkan el atsın şu ise artık, hepsi başarılı bir şekilde uçuyor. Çektiği cezaları bitsin artık.

Hava İş Sendikası, resmi sitesinden yaptığı açıklamada 9 aylık mali tablosunu açıkladı. 

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası'nın yaptığı açıklamada 27. Olağan Genel Kurulunun ardından yönetimini devraldıktan sonra sendika borcunda yaklaşık 2 milyon TL'lik düşüş olduğu açıklandı.

HAVA İŞ'TEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE;

Değerli Üyelerimiz,

7-8 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen Hava-İş Sendikasının 27.Olağan Genel Kurulu sonrası 11 Aralık 2013 tarihinde sizlerin desteği ile yönetimi devralmış bulunmaktayız. Seçim sürecinde tüzük gereği basılan mali rapor kitapçıklarından sizler de en az bizler kadar sendikamızın, sendikal konularda olduğu gibi sorunlu ve sıkıntılı bir mali tablo içerisinde bulunduğunu bilmektesiniz. Aldığımız sorumluluk gereği birincil önceliğimiz sendikamızın geçmiş yönetimden devraldığı yüklü miktardaki borçlarını azaltmak ve giderlerimizi mümkün olduğunca düşürmek oldu.

27.Olağan Genel Kurul sonrasında devraldığımız borçlar toplamı 3.026.033,40 TL iken 31.10.2014 tarihi itibariyle borçlarımızın toplamı 1.024.603,29 TL’ye düşmüştür. Ekte sizlerle paylaştığımız özet mali durum tablomuzda da göreceğiniz üzere giderlerimizde de gözle görülen büyük farkta düşüş gerçekleştirilmiştir.

11 ay gibi kısa bir sürede Hava-İş Sendikamızın mali durumundaki somut iyileşmeleri ve daha önce sizlerle paylaşamadığımız devir teslim tutanakları ile 9 aylık mali tablolarımızı siz değerli üyelerimizle paylaşıyoruz.

Ekteki dosyalardan; 11.12.2013 tarihli devir teslim tutanaklarına, 01.01.2014 – 31.08.2014 tarihleri arası gelir hesabı, 01.01.2014 – 31.08.2014 tarihleri arası gider hesapları, 2013 – 2014 karşılaştırmalı bilanço ve karşılaştırmalı özet mali tablolarımıza ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz.

27. Olağan Genel Kurul esnasında geçmiş 4 yılın mali raporlarını ibra etmeyen delegelerimizin ve genel olarak tüm üyelerimizin beklentisi doğrultusunda yaptırdığımız mali denetleme sonuçlarını da gerekli süreçler tamamlandığında sizlerle paylaşacağımızı bilmenizi isteriz.

Sendikamızın, yönetimde şeffaflığı ilke edinen yeni yönetimi ve kurullarımızla, sizlerin menfaatlerini korumaya ve faaliyetlerimizle ilgili bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz.

HAVA-İŞ YÖNETİM KURULU

11.12.2013 Tarihli Devir Teslim Tutanakları (Tıklayın)

01.01.2014 – 31.08.2014 Tarihleri Arası Gelir Hesabı (Tıklayın)

01.01.2014 – 31.08.2014 Tarihleri Arası Gider Hesapları (Tıklayın)

2013 – 2014 Karşılaştırmalı Bilanço (Tıklayın)

Karşılaştırmalı Özet Mali Tablo

HAVA İŞ MALİ TABLOYU AÇIKLADI: 2 MİLYON TL DÜŞÜŞ VAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

ibra... ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar genel kurul ibra edildi. Tamamen ibra edildi. Ben delegeyim. Bunu biliyorum. Genel kurul ibra edildikten sonra bu neyin derdi. Ayrıca Kemal Tatlıbal çok çok iyi bir insandır. Bunları onun yaptığına asla inanmıyorum. Delikanlının ta kendisidir. Bunlar sendikayı sadece yıpratan hareketlerdir . .Bu kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin amiri ~ 9 yıl önce
Emekçinin alınterini iç eden ayçinden hukuk önünde hesap sorulmasını istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 9 yıl önce
İşçinin alın terini ne güzel harcamış sosyal demokrat geçinen atilay ağa hakkım haram olsun.Yeni yönetim bunun hesabı sorulmazsa vebali uzerlerindedir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 9 yıl önce
Yeni yönetimi tebrik ediyorum.Bizim paralarımızı kuruşuna kadar korumuşlar.Geçmiş dört yıla tabloya bakıyorumda paralar güzel yenmiş.Hakkımı helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bundan sonra kimse yeni yönetime bıdı etmesin bence. Budur. Eksiksiz kesintisiz verdik bu aidatları degil mi? Bir arkadas hesaplamış yazmis günde 780 lira cicek parası mi olur diye. Yeni yönetim helal olsun size. Böyle devam! Allah saklasın sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALINTERİ ~ 9 yıl önce
ATILAY AYCIN SUREKLI YIGITLIK, AŞ ,İŞ ,EMEK DERDİ VE DURUSTLUK TASLARDI. İŞÇİNİN YANINDA OLMAKLA KENDİNİ PAZARLARDI. YAZIKLAR OLSUN SANA ATILAY AGA, BU NE BÖYLE!!!! HİÇ Mİ UTANMADIN, HİÇ GİTMEYECEK GİBİYDİN DEGİL Mİ, BU MALİ DURUM NEREDEN TUTSAN ELİNDE KALIR, NE YAPACAKSIN ŞİMDİ NASIL ACIKLAYACAKSIN BU HALİNİ... BU MU SOSYAL DEMOKRATLIGIN SENİN... ADAMLAR KİM OLURLARSA OLSUNLAR NAMUSLU VE VİCDANLI OLSUNLAR DAHA 1 YIL OLMADAN HESAP VERDİ SENİN ACEMİ VE PATRON SENDİKACISI DEDİKLERİN, NE DİYELİM BİZ SİMDİ BU ADAMLARA SEN HER TARAFI DAGIT, GREV GREV DİYE İŞÇİNİN DESTEGINI ALMADAN DÖK MİLLETİ SOKAKLARA, O MİNİBUSUN TEPESİNDE ELİNDE ORTACAGDAN KALMA MEGAFON İLE SOSYAL DEMOKRAT SENDİKACILIK OYNA ARKA PLANDA İSCININ PARASINI HAR VURUP HARMAN SAVUR OLUR MU AYCIN AGA KALIRMI BUNLAR YANINA... BU YÖNETİM MUTLAKA PEŞİNİ GETIRIP BU DURUMU ADLİ MAKAMLARA İLETMELİ VE BUNUN HESABI HUKUK ONUNDE SORULMALI BU DA BU YONETIMIN BOYNUNUN BORCUDUR ARTIK... TEKNIK AS HERGUN ANIYOR SENİ AYRICA SAYIN AYCIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 9 yıl önce
YE ATİLAY YEEE....HARAM OLSUN DİYORUM.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Atilay aycin ve yönetimi tabloda görüldüğü üzere utanmadan bizim paraları güzel harcamislar. Hakkım helal değil. Yeni ýonetime teşekkür ediyoruz.Sendika bizim sendikamız sahip çıkalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 9 yıl önce
Yeni hava iş yönetimine teşekkür ediyorum,demekki sendika para biriktirebiliyormuş.Güzel yemişler,hakkımı helal etmiyorum eski yönetimi,burunlarından fitil,fitil çıksın inşallah.Hesap sorulsun eğer suçlularsa cezasını çeksinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bitsin bu ceza! ~ 9 yıl önce
Çok güzel olumlu tablo. 305 arkadasa verdiğiniz sözleri de tutun, başkan el atsın şu ise artık, hepsi başarılı bir şekilde uçuyor. Çektiği cezaları bitsin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000