10 Ekim 2017, Salı 17:28:32

Hava İş İzmir'de kazanan belli oldu

Hava İş Sendikası'nın Kasım ayında yapacağı Olağan Genel Kurulu'nda oy kullanacak delege seçimlerinin sonuncusu olan İzmir seçimleri sona erdi.
  • Sayın Çarkçı Kaptan bugün'e kadar bir türlü açıklayamadığı büyük projesini İzmir'de açıklamış.Eğer Başkan olursa üyelerinin haklarını koruyacakmış.Gerçekten de müthiş bir proje
  • Carkci seni her yerde sandiga gomduler.Sen git emekliliginde evinde cicek sularsin.Bu isler sana gore degil.
  • Kaptandan sendika baskani olmaz Hatem baskan hayirli olsun
  • KAPTANLARA GUVEN OLMAZ.BIZ 305 BUNU YASADIK.SAKIN HA GUVENIP ARKASINDAN GITMEYIN.BUNLARIN ISI ADAM SATMAK.BIZDEN SÖYLEMESİ
  • Hava is ten ayrılan tis de kazanilan haklari kaybeder.Isteyen ayrilsin.Sendikamiza sahip cikalim
  • Ucucular olarak bizim Başkanımız değilsin bundan boyle. Seçim kazanmak için yaptığın usulsüzlükleri de gördük bize kaybettirdiklerini de.. başka bir arkadaşın da dediği gibi biz uçucu ekip artık yokuz. Aranızda takılın bundan sonra..
  • Burasi Izmir ZEYTIN DALINI sandiga gomerler. Hatem ertosun hayirli olsin
  • 5-10 tane pilotun egosu tavan yapmış bütün uçucular sendikadan ayrilicaz diyor. Yahu siz ne zamandir birlik olmayı öğrendiniz, en ufak olayda bile kabin memurlarını satan, 30 dolarlık yemeği hesap makinesi ile 9 a bölüp cent'ine kadar ekipten para toplayan, kendisini iş veren sanan ama tüm usulsüz tebliğleri kabul eden, greve katılanlarin ve 305 in arkasından söylenmedik laf bırakmayan pilotların peşinden kim gider sanıyorsunuz siz? Kabinin iradesi yokmuş gibi atıp tutamazsiniz. PİLOTLARLA BIRLIK OLMAYACAĞIZ. BU GUVENSIZLIK OLGUSUNU SIZ YARATTINIZ.
  • Bir türkü tutturmuşsunuz 305 diye, ne yaptı bu sendika 305 için?. Neyi başardı? Hangi hakkını savundu? Alayınız fasonsunuz piyonsunuz. Uçucu ekiplerin toplam oyunun tüm Türkiye’de kullanılanla bir karşılaştır. Sendikadan çıktıklarında da olabilecekleri senin “Reis”in açıklasın. O zaman da bu kadar konuşabilecek misiniz görücez. Ben çıktım sendikadan. Daha başında çıkmak gerekirmiş de bilemedik. Hadi Allah ıslah etsin şimdi sizi!..
  • Çarkci noldu aydin dan getirdigin kaptanlar ay kizini kurtaramadi sandiga gömdüler.Iskender burasi izmir akilli ol.
Adnan Menderes Havalimanı TAV Airport Otel'de gerçekleştirilen olağan İzmir Şube genel kurulunda oy verme işlemi sona erdi ve kazanan isim belli oldu.

Hava İş genel merkezinin desteklediği Hatem Ertosun ve muhalif Zeytindalı Hareketi'nin adayı Ayşen Çorumlu'nun yarıştığı seçimden, merkezin adayı Hatem Ertosun galip çıktı. Sandıktan Çorumlu için 33 blok oy ile toplam 46 oy çıkarken, Hatem Ertosun için ise 90 blok oy ile birlikte toplamda 109 oy kullanıldı.

Böylece İzmir, Ankara, İstanbul Anadolu ve Antalya olmak üzere 4 şubede de merkez yönetimin desteklediği adaylar ipi göğüsledi. İzmir olağan genel kurulunun ardından Ali Kemal Tatlıbal'ın adayı Hatem Ertosun'un 3 kişilik delegesi Kasım ayındaki Genel Kurula gitme hakkı elde etti. etti.

Şu ana kadar yapılan seçimlerde Zeytindalı Hareketi sadece Uçuş İşletmede kazanabilmişti.

Hatem Ertosun'un seçimi kazanmasının ardından Ertosun'u destekleyenler İzmir Marşı'nı söyleyerek kutlama yaptı.





Hava İş İzmir'de kazanan belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

Proje ~ 6 yıl önce
Sayın Çarkçı Kaptan bugün'e kadar bir türlü açıklayamadığı büyük projesini İzmir'de açıklamış.Eğer Başkan olursa üyelerinin haklarını koruyacakmış.Gerçekten de müthiş bir proje

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Carkci seni her yerde sandiga gomduler.Sen git emekliliginde evinde cicek sularsin.Bu isler sana gore degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 6 yıl önce
Kaptandan sendika baskani olmaz Hatem baskan hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 6 yıl önce
KAPTANLARA GUVEN OLMAZ.BIZ 305 BUNU YASADIK.SAKIN HA GUVENIP ARKASINDAN GITMEYIN.BUNLARIN ISI ADAM SATMAK.BIZDEN SÖYLEMESİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 6 yıl önce
Hava is ten ayrılan tis de kazanilan haklari kaybeder.Isteyen ayrilsin.Sendikamiza sahip cikalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yiğit ~ 6 yıl önce
Ucucular olarak bizim Başkanımız değilsin bundan boyle. Seçim kazanmak için yaptığın usulsüzlükleri de gördük bize kaybettirdiklerini de.. başka bir arkadaşın da dediği gibi biz uçucu ekip artık yokuz. Aranızda takılın bundan sonra..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yz ~ 6 yıl önce
Hava iş senden önce vardı. Senden sonrada var olacak inş. Üye olabileceğin başka sendikalar var. Seni tutanda yok. İstediğin zaman gidebilirsin
Serkan ~ 6 yıl önce
Burasi Izmir ZEYTIN DALINI sandiga gomerler. Hatem ertosun hayirli olsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi ~ 6 yıl önce
Kamyoncu ve beleşçilerle...
Ziyaaaa! ~ 6 yıl önce
5-10 tane pilotun egosu tavan yapmış bütün uçucular sendikadan ayrilicaz diyor. Yahu siz ne zamandir birlik olmayı öğrendiniz, en ufak olayda bile kabin memurlarını satan, 30 dolarlık yemeği hesap makinesi ile 9 a bölüp cent'ine kadar ekipten para toplayan, kendisini iş veren sanan ama tüm usulsüz tebliğleri kabul eden, greve katılanlarin ve 305 in arkasından söylenmedik laf bırakmayan pilotların peşinden kim gider sanıyorsunuz siz? Kabinin iradesi yokmuş gibi atıp tutamazsiniz. PİLOTLARLA BIRLIK OLMAYACAĞIZ. BU GUVENSIZLIK OLGUSUNU SIZ YARATTINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Hadi len balta
Bunney? ~ 6 yıl önce
Sen birlik olma kardeşim sonra eskiden daha iyiydi diye ağlama ama bütün uçuş boyunca Yediğin yemeğide kaptana ödetme be adam. ev kiranı da ödesinler mi? Ne ilginç insanlarla uçuyoruz
Gerçek ~ 6 yıl önce
Sen gerçek değilsin Yoksa uçağın önününde arkasınında aynı yere gittiğini bilirsin
Yahu ~ 6 yıl önce
Bir türkü tutturmuşsunuz 305 diye, ne yaptı bu sendika 305 için?. Neyi başardı? Hangi hakkını savundu? Alayınız fasonsunuz piyonsunuz. Uçucu ekiplerin toplam oyunun tüm Türkiye’de kullanılanla bir karşılaştır. Sendikadan çıktıklarında da olabilecekleri senin “Reis”in açıklasın. O zaman da bu kadar konuşabilecek misiniz görücez. Ben çıktım sendikadan. Daha başında çıkmak gerekirmiş de bilemedik. Hadi Allah ıslah etsin şimdi sizi!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 6 yıl önce
İşe geri dondurdu namkorsunuz .
Hadi ya ~ 6 yıl önce
Emin misin, hepsini mi?..
Hatem hayirki olsun ~ 6 yıl önce
Çarkci noldu aydin dan getirdigin kaptanlar ay kizini kurtaramadi sandiga gömdüler.Iskender burasi izmir akilli ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP ~ 6 yıl önce
SİZİN SERVİS ŞOFÖRLERİ KURTARDI..AFERİN SİZE
Türkçe ~ 6 yıl önce
hayırlı diyecektin değil mi?Ay oğlan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000