18 Eylül 2017, Pazartesi 19:11:12

Habom ve Halkalı'daki delege seçimlerini Tatlıbal kazandı

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava İş) genel merkez delege seçimlerinde 2 iş yerinde daha seçimler tamamlandı.
  • Seçimden çıkan sonuç:En çok ğyeye sahip olduğu Uçucular mevcut sendikayı İSTEMİYOR.Geri kalan kamyoncu ve yer çalışanlarının sendikası olsun mevcut yönetim...
  • Bugün yapılan delege seçimleri kimseye haber vermeden (mail gelmedi, sendika sitesinde de yok) 8:00'den 7:00'ye alarak, 6:30'dan beri binada olan Çarkçı Kaptan ve Zeytin Dalı Hareketi'nin 10 kişilik delege listesini seçime sokmama korkaklığını gösteren sendikaya daha ne denir, bilemedim. Karşılarına liste çıkmasın diye Cuma mesai bitiminden sonra duyuru yapıp pazartesi sabah seçime giden sendika yönetimi, seçim pazartesiye denk getirilemiyor ve karşılarına liste çıktığında da saati kimseye haber vermeden geri çekerek aslında muhalefetten ve dürüst yarışmaktan ne kadar korktuğunu açıkça gösteriyor. Yazıklar olsun böyle sendikaya!!!
  • Tatlıbal açık ara kazanacak ve bunu hiçbir güç değiştiremez..Dik dur eğilme bu personel seninle Tatlıbal..
  • olm sizin gecen gun Carkci kaptan kazandiginda neredeydiniz ? o kadar yazdik biriniz cikmadi ya. :) Fazla şaaapmayin uzmeyin kendinizi. Bu sene biraz zor. Bye bye tatlibal.
  • Neymiş efendim tüm istasyonları alsalar bile muhalifler önde imiş başkan liga soyunan bir kişinin bu söylemlerden bulunması nekadar acı iş sadece uçağı ucurmakla bitmiyor hatırlatmak istedim yer çalışanların selamı var.
  • Yorumlar komik. Beğeniler gerçek seçim sonuçlarını gösteriyor
  • Şirketi oluşturan yani şirketin bel kemiği olan şirketin var oluşunu oluşturan pilot hostes teknisyen den oy alamayan tatlıbal gelse ne olur?
  • Her zaferin bir sonu vardir ...........
  • Pilot ve hosteslerin kimi desteklediği ortada.15000 kişi ÇARKÇI diyor. Zavallı sizler ne karşılığı mevcut sendika diye haber yapıyorsunuz. Çok gülünçsünüz ya. Artık uçucular sizi siliyor. Sonucu göreceksiniz. Gerçek habercilik ve etik haber peşinde değilsen yok olursun. Yemez ama yayınla şunu da biraz onur varmış diyelim.
  • Ya ne komiksiniz ve zavallı

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası'nın (Hava İş) Kasım ayında gerçekleştireceği 28'inci Olağan Genel Kurulu öncesi iki iş yerinde daha delege seçimleri tamamlandı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Florya Habom ve Halkalı BT binasında gerçekleştirilen delege seçimlerinde Hava İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal ve ekibi, bu iş yerlerinde 4'er delege çıkardı.

Yarın Harbiye ve Taksim satış, Kargo ve İstasyonda yapılacak seçimlerin ardından delege seçimleri tamamlanmış olacak.

Habom ve Halkalı'daki delege seçimlerini Tatlıbal kazandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Uçuş işletme ~ 7 yıl önce
Seçimden çıkan sonuç:En çok ğyeye sahip olduğu Uçucular mevcut sendikayı İSTEMİYOR.Geri kalan kamyoncu ve yer çalışanlarının sendikası olsun mevcut yönetim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ford ~ 6 yıl önce
Kamyoncu kelime tercihin için teşekkürler. Başka bir kelimede kullanabilirdin...
İstasyon ~ 7 yıl önce
Bugün yapılan delege seçimleri kimseye haber vermeden (mail gelmedi, sendika sitesinde de yok) 8:00'den 7:00'ye alarak, 6:30'dan beri binada olan Çarkçı Kaptan ve Zeytin Dalı Hareketi'nin 10 kişilik delege listesini seçime sokmama korkaklığını gösteren sendikaya daha ne denir, bilemedim. Karşılarına liste çıkmasın diye Cuma mesai bitiminden sonra duyuru yapıp pazartesi sabah seçime giden sendika yönetimi, seçim pazartesiye denk getirilemiyor ve karşılarına liste çıktığında da saati kimseye haber vermeden geri çekerek aslında muhalefetten ve dürüst yarışmaktan ne kadar korktuğunu açıkça gösteriyor. Yazıklar olsun böyle sendikaya!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatlıbal ~ 7 yıl önce
Tatlıbal açık ara kazanacak ve bunu hiçbir güç değiştiremez..Dik dur eğilme bu personel seninle Tatlıbal..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TROLLER ~ 7 yıl önce
olm sizin gecen gun Carkci kaptan kazandiginda neredeydiniz ? o kadar yazdik biriniz cikmadi ya. :) Fazla şaaapmayin uzmeyin kendinizi. Bu sene biraz zor. Bye bye tatlibal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çava reş ~ 7 yıl önce
Çarkçı kazandı uçuş işletmeyi öyle akşam evine gitti sabah yine kaptan yine kaptan o sadece onun için boş bir rüyaydı dostum
JASON STATHAM ~ 7 yıl önce
Neymiş efendim tüm istasyonları alsalar bile muhalifler önde imiş başkan liga soyunan bir kişinin bu söylemlerden bulunması nekadar acı iş sadece uçağı ucurmakla bitmiyor hatırlatmak istedim yer çalışanların selamı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 7 yıl önce
sen git havayi ayir hel oglum hadi
Ceysın ~ 7 yıl önce
Nikimi çalma gardaş
Sadece uçağı uçurmak ~ 7 yıl önce
Sadece uçağı uçurmak dediğin senin hayatın boyunca almadığın sorumluluğu her seferinde almak demek. Haddini bileceksin
Hava-iş ~ 7 yıl önce
Yorumlar komik. Beğeniler gerçek seçim sonuçlarını gösteriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucucu ~ 7 yıl önce
Şirketi oluşturan yani şirketin bel kemiği olan şirketin var oluşunu oluşturan pilot hostes teknisyen den oy alamayan tatlıbal gelse ne olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin i kaybetti hazimet ~ 7 yıl önce
Her zaferin bir sonu vardir ...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya bu ne kafası ~ 7 yıl önce
Pilot ve hosteslerin kimi desteklediği ortada.15000 kişi ÇARKÇI diyor. Zavallı sizler ne karşılığı mevcut sendika diye haber yapıyorsunuz. Çok gülünçsünüz ya. Artık uçucular sizi siliyor. Sonucu göreceksiniz. Gerçek habercilik ve etik haber peşinde değilsen yok olursun. Yemez ama yayınla şunu da biraz onur varmış diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşletmede ? ~ 7 yıl önce
Ya ne komiksiniz ve zavallı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000