02 Haziran 2012, Cumartesi 21:21:57

GREV YASASINA JET ONAY

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havacılık sektörüne grev ve lokavt yasağı getiren yasayı onayladı....
  • Kerata sen bugune kadar kac kisiye kalp masaji yaptin? Kac emergency tahliye de kac hayat kurtardin.? Bir de soy bakalim kac kisiye cay kahve dagittin. Kendine gel artik. Ayaklarin yete bassin, yaptigin isten utanip, hayali kahraman rollerine girme. Bu arada anasini alip da gidenler ortada. Yakinda sen de alip gidicen anani...
  • ISTIFA ET 03 Haziran 2012, Pazar 23:34:16 ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET
  • arkadasım adamın hamdi olmadıgı belli.ama sen kayamısın atilaymı?asıl sendika ve siz aklınızı basınıza devsirdeydinizde 300 arkadasımızın ekmegıyle oynamasaydınız.sacmalıyor olabılır ama sız bızden sanslısınız sadece sacmalama duyuyorsunuz.sayenızde bız o sacmalıgı yasadık ve ıssız kalan arkadaslarımızı gorduk.sımdı asıl sen sacmalamada akplılerı her fırsatta sucladıgınız rte bıatcılıgının aynısı atlay biatcılıgı seklınde yapmayı bırakın
  • bana yazan arkadas.bir kere hadimizi asmayalım.ben haddimi bildigim icin kİrız yonetimi kurulsun dedim.NE SENDİKADAN NE SENDİKACILIKTAN BİR BEKLENTİM YOK ZATEN ANLAMAM DA.AMA BILDIGIM BISEY VARKI SENDIKALAR ASIL GUCUNU ISCIDEN ALIR.HELEKI BU DONEMDE YASALAR HEP IKTIDAR YANLIS ISVERENE YARIYORSA,bende biliyorum dere gecilirken at degismez.AMA FARKINDAYSAN O AT DEREDE BOGULDU GECME SANSI YOK.CUNKI ARKASINDAKI ISCI DESTEGINI KAYBETTI.YA HEP BERABER ATLA BOGULUP GIDICEZ. YADA BI SEKILDE KIYIYA VARICAZ.NACIZANE FIKRIMI BELIRTTIM SANA SACMALIK GELEBILIR AMA ORTADA SENDIKA YONETIMI ILE ILGILI ISPATLANMIS VE BIRCOK ARKADISIMIZIN SAHIT OLDUGU BUKADAR OLAY VARKEN ISCI DESTEGINI ARKASINA ALMA IMKANIDA ZATEN YOK.YENI KAN ETRAFINDA TOPLANILACAK YENI BI ADAM DEDIM FENAMI DEDIM.
  • Kesinlikle yıllardır işcinin emegini sömürüp hic bir iş yapmayan faydadan cok zarar getiren bu sendika yönetimi ve şehirlerdeki temsilcileri istifa ettirilip yeni yönetimle yola devam edilmeli..bu sendikaya artık güvenip de bakkala bile gitmem ben..
  • İyimisin sen arkadaşım? Yoksaaaa Hamdi sen misin :)
  • Dere geçerken at değiştirilmez arkadaşım.Aklını başına devşir!!Gel sen önderlik et,projelerini koy ortaya da bi bakalım nelermiş.Çözüm üretmeden öneri getirmeden saçmalamak ne kolay.Ne yapmayı düşünüyorsun kurduğun kurulla acaba? Te Allahım daha ne saçmalıklar duyacağız acaba?
  • tum tk lılara 03 Haziran 2012, Pazar 00:36:18 Arkadaslar bılıyorsunuz yasadıgımız gergin gunlerin ardından bizi o veya bu sekilde bekleyen bir TİS süreci var.yasa şuanda onaylamıs oldugundan dolayı bu donem cok zor gececek ve hatta kazanılmıs haklarımızın buyuk bır bolumunu kaybedecegız.Malumunuz isveren eline buyuk bir koz gecirdi ve bu kozu yıllardır kendısıne sılah olarak kulanan meydanlarda turlu hakaretler eden yıllardır kavgalı oldugu bu sendıka yonetımıne karsı kullanacak olması asıkar.Bu durumda cagrımı tekrarlıyorum acilen sendıkada yonetımı uzaklastırılıp yenı bır krız yonetımı kurmak zorundayız.bunun icin ne yapmamız gerekıyorsa bırılerının bize on ayak olması lazım.lutfen konu hakkında goruz bıldırın.
  • dün bir sıçrama oldu tamam işçi hareketi hava yolunda başlıyacak derken bakıyorum. thy işçisi hemen süngülerini indirdi. ve çankaya noteri imzıya haftsonu bile demeden attı. evet. dün esnek çalışma dedik yok yapmazlar dediniz,telekom dedik satmazlar dediniz, tekel dedik, yok dediniz, simdi de grev hakkınız gidiyor. hadi hayırlı ugurlu olsun size. herkez hak ettiğini yaşar demekten başka birşey gelmiyor içimden. ben vicdanen rahatım gece en azından rahat uyuyorum. ya siz kafasını kuma gömenler yatak odanıza kadar girdiler. daha ne zaman ayaga kalkacaksınız. rahimine kadar müdahale ediyorlar. aman ha sakın kafanızı kumdan kaldırmayın. ama yılan size de dokunuyor farkında değilsiniz. yazık..
  • NOTER................. NOTER............................ NOTER.................................... AKP HÜKUMETİNİN NOTERİ GÖREVİNİ YAPMIŞ ABARTILACAK BİRŞEY YOK

'Hava iş kolunda grev ve lokavt yasağı'nın da aralarında olduğu 4 yasaya Köşk'ten onay geldi.

AK Partili İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün imzasını taşıyan tasarı, TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmelerin ardından Perşembe günü yasalaşarak Cumhurbaşkanı Gül'ün onayına sunulmuştu.

THY çalışanlarının grev yapmasına neden olan 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun' Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandı.

Gül, yasayı yayımlanmak üzere Başbakanlık'a gönderdi. Yasa Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girecek. (NTV)

GREV YASASINA JET ONAY

Yorumlar Tüm Yorumlar (113)

Cevap to: yonetim ananini da al git ~ 12 yıl önce
Kerata sen bugune kadar kac kisiye kalp masaji yaptin? Kac emergency tahliye de kac hayat kurtardin.? Bir de soy bakalim kac kisiye cay kahve dagittin. Kendine gel artik. Ayaklarin yete bassin, yaptigin isten utanip, hayali kahraman rollerine girme. Bu arada anasini alip da gidenler ortada. Yakinda sen de alip gidicen anani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atilat ~ 12 yıl önce
ISTIFA ET 03 Haziran 2012, Pazar 23:34:16 ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET ISTIFA ET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tum tklılara cevap yazana ~ 12 yıl önce
arkadasım adamın hamdi olmadıgı belli.ama sen kayamısın atilaymı?asıl sendika ve siz aklınızı basınıza devsirdeydinizde 300 arkadasımızın ekmegıyle oynamasaydınız.sacmalıyor olabılır ama sız bızden sanslısınız sadece sacmalama duyuyorsunuz.sayenızde bız o sacmalıgı yasadık ve ıssız kalan arkadaslarımızı gorduk.sımdı asıl sen sacmalamada akplılerı her fırsatta sucladıgınız rte bıatcılıgının aynısı atlay biatcılıgı seklınde yapmayı bırakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tum tk lılara ~ 12 yıl önce
bana yazan arkadas.bir kere hadimizi asmayalım.ben haddimi bildigim icin kİrız yonetimi kurulsun dedim.NE SENDİKADAN NE SENDİKACILIKTAN BİR BEKLENTİM YOK ZATEN ANLAMAM DA.AMA BILDIGIM BISEY VARKI SENDIKALAR ASIL GUCUNU ISCIDEN ALIR.HELEKI BU DONEMDE YASALAR HEP IKTIDAR YANLIS ISVERENE YARIYORSA,bende biliyorum dere gecilirken at degismez.AMA FARKINDAYSAN O AT DEREDE BOGULDU GECME SANSI YOK.CUNKI ARKASINDAKI ISCI DESTEGINI KAYBETTI.YA HEP BERABER ATLA BOGULUP GIDICEZ. YADA BI SEKILDE KIYIYA VARICAZ.NACIZANE FIKRIMI BELIRTTIM SANA SACMALIK GELEBILIR AMA ORTADA SENDIKA YONETIMI ILE ILGILI ISPATLANMIS VE BIRCOK ARKADISIMIZIN SAHIT OLDUGU BUKADAR OLAY VARKEN ISCI DESTEGINI ARKASINA ALMA IMKANIDA ZATEN YOK.YENI KAN ETRAFINDA TOPLANILACAK YENI BI ADAM DEDIM FENAMI DEDIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne var la ne varrrrr ~ 12 yıl önce
Kesinlikle yıllardır işcinin emegini sömürüp hic bir iş yapmayan faydadan cok zarar getiren bu sendika yönetimi ve şehirlerdeki temsilcileri istifa ettirilip yeni yönetimle yola devam edilmeli..bu sendikaya artık güvenip de bakkala bile gitmem ben..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüm tk'lılara ~ 12 yıl önce
İyimisin sen arkadaşım? Yoksaaaa Hamdi sen misin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüm tk'lılara ~ 12 yıl önce
Dere geçerken at değiştirilmez arkadaşım.Aklını başına devşir!!Gel sen önderlik et,projelerini koy ortaya da bi bakalım nelermiş.Çözüm üretmeden öneri getirmeden saçmalamak ne kolay.Ne yapmayı düşünüyorsun kurduğun kurulla acaba? Te Allahım daha ne saçmalıklar duyacağız acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tum tklılar ~ 12 yıl önce
tum tk lılara 03 Haziran 2012, Pazar 00:36:18 Arkadaslar bılıyorsunuz yasadıgımız gergin gunlerin ardından bizi o veya bu sekilde bekleyen bir TİS süreci var.yasa şuanda onaylamıs oldugundan dolayı bu donem cok zor gececek ve hatta kazanılmıs haklarımızın buyuk bır bolumunu kaybedecegız.Malumunuz isveren eline buyuk bir koz gecirdi ve bu kozu yıllardır kendısıne sılah olarak kulanan meydanlarda turlu hakaretler eden yıllardır kavgalı oldugu bu sendıka yonetımıne karsı kullanacak olması asıkar.Bu durumda cagrımı tekrarlıyorum acilen sendıkada yonetımı uzaklastırılıp yenı bır krız yonetımı kurmak zorundayız.bunun icin ne yapmamız gerekıyorsa bırılerının bize on ayak olması lazım.lutfen konu hakkında goruz bıldırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 12 yıl önce
dün bir sıçrama oldu tamam işçi hareketi hava yolunda başlıyacak derken bakıyorum. thy işçisi hemen süngülerini indirdi. ve çankaya noteri imzıya haftsonu bile demeden attı. evet. dün esnek çalışma dedik yok yapmazlar dediniz,telekom dedik satmazlar dediniz, tekel dedik, yok dediniz, simdi de grev hakkınız gidiyor. hadi hayırlı ugurlu olsun size. herkez hak ettiğini yaşar demekten başka birşey gelmiyor içimden. ben vicdanen rahatım gece en azından rahat uyuyorum. ya siz kafasını kuma gömenler yatak odanıza kadar girdiler. daha ne zaman ayaga kalkacaksınız. rahimine kadar müdahale ediyorlar. aman ha sakın kafanızı kumdan kaldırmayın. ama yılan size de dokunuyor farkında değilsiniz. yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NOTER ~ 12 yıl önce
NOTER................. NOTER............................ NOTER.................................... AKP HÜKUMETİNİN NOTERİ GÖREVİNİ YAPMIŞ ABARTILACAK BİRŞEY YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000