14 Aralık 2009, Pazartesi 16:24:12

GÖKKUŞAĞI KARARI VERDİ

Dün yapılan Hava-İş Başkanlık Gökkuşağı Hareketi seçim sonuçlarına itiraz dilekçesi verdi…
  • gelelim altan kaptana. o zaten başlı başına bir artis. ukala kendini beğenmişin biri. fazlada bir şey söylemeye gerek yok.
  • gelelim gökkuşağı hareketinin başkan adayı olan arzu hanıma. allahını seven söylesin bundan başkan olurmu. bundan olsa olsa.............
  • gelelim engin barutçuya. yazık oldu valla aslında iyi bir arkadaştı ama nedense fazla ihtirasa kapıldı. ve sonu oldu
  • ankara şube başkanını kınıyorsun ama senin desteklediğin ali gülçicek beyefendiyi dinlemediniz galiba . ada kürsüden açık açık solcu olduğunu ilan etti. ona kınama yokmu. ( gerçi öyle solcu falanda olunmaz ama )
  • Sendikamızın genel kuruluna katılan misafir konfederasyon ve sendika başkanları devrimcilik, demokratlık,sınıf sendikacılığı konusunda kendilerini şahin sendikacılar olarak nitelerken Ayçin'i de kendi yanlarına alarak Türk-İş içindeki en demokrat ve işçi haklarını en iyi ilan ederek desteklerini sunmuşlardı. Keşke genel kurulumuzu sonuna dek izleyip destekledikleri ''örnek yöneticinin''İşçilerin yönetime katılma talepleri olan işçi meclisi kurulması talebini,mali şeffaflık talebini ve benzer ileri kararları nasıl engellediğini görselerdi. ama her zaman söylediğim gibi korkunun ecele faydası yok,hepiniz için sonun başlangıcı olan gökkuşağı hareketi tüm Türkiye işçileri için yola çıktı ve iktidara geliyor.YAŞASIN SINIF KARDEŞLİĞİ
  • Bu genel kurulda dikkatimi en çok çeken ben MHP liyim diyen ANKARA başkanı idi kınıyorum.YAŞASIN GÖKKUŞAGI
  • Atilay Ayçin'nin listesinde Eylem Ateş'in adını göremedim. Uçuşta sendika adına çalışan ve bize kuralları öğretmek için çaba harcayan arkadaşımızın adı neden yok? Hava -iş ten açıklama bekliyoruz.
  • belli ki mevcut yönetimden rahatsızlıklar dorukta. bu kadar kısa zamanda, kısıtlı imkanlarla bir muhalefet çıkmış ortaya, örgütlenmiş ve değişiklik talebinde bulunmuş ve 1 eksik 1 fazla önemli değil sonuç ortada, biraz onur ve izanı varsa mevcut yönetimin, bunu doğru okuyup gereğini yapması beklenir. ama ne oluyor savunmaya ya da saldırıya geçmeyi yeğliyor. bunca yıl olumlu olan şeyleri de silip süpürüyor bu tavır. YAZIK!
  • ya gokkusagi kaybetti arkadaslar..bu isin gonul kazanani olmaz!!thy yi isverene karsi yine atilay temsil edecek..sendikaniza sahip cikin.sizi atilay aga savunacak yine..gokkusagi bitti artik,ruya sona erdi..hayalperest olmayin.
  • Gökkuşağı Hareketi göreve başladığında makam arabasını satacaklarını belirtmişler. Acaba şubelerdekileride satacaklarmı?

Bakırköy Adliyesi’nde bulunan ilçe seçim kuruluna itiraz eden Gökkuşağı Hareketi eş başkanları ‘seçimi biz kazandık peşini bırakmayacağız” dedi.

Eş başkanlardan Engin Barutçu, Ayşe Şahin Ünman, Ali Gülçiçek ve Serkan Yürümez itiraz dilekçesini verdikten sonra Bakırköy Adliyesi çıkışında basın açıklamasında bulundu.

Ünman yaptığı açıklamada; “Hareketimiz seçimi bir oy farkla kazanmıştır. Ancak mevcut yönetim sonuca itiraz etmiş ve sandık kurulu itirazı kabul etmiştir. Biz itiraz dilekçemizi verdik, sonuç ne olursa olsun işçilerin vicdanında kazanan Gökkuşağı Listesi olmuştur. Atilay Ayçin Başkanlığı’ndaki mevcut yönetimin işçilerin gözünde itibarı kalmamıştır.

Gökkuşağı hareketinin ilkeleri arasında temsilcilerin işçiler tarafından seçilmesi, mali hesapların üyeler açıklanması, yöneticilerin en çok üst üste seçilmesiyle sınırlandırılması, sendikacılığın meslek olmaktan çıkarılması, üyelere sendikayı yeniden buluşturmak, işçi meclisinin oluşturulması vardır.

Basın açıklaması

Kongrenin tek yanlı baskılanması rağmen delege tehdit ve baskılara boyun eğmemiştir. Yirmi yıllık süreçte bürokratik sendikal yapıya dönüşen Hava-İş yönetimi tabandan gelişen muhalefetle ve bütün engellemelere, kışkırtmalara rağmen demokratik biçimde değiştirilmiştir.

Biz seçimi kazandık, bundan sonra Hava-İş üyelerinin yönetimi olarak hareket edeceğiz” dedi.

‘İtirazınız kabul edilmezse nasıl hareket edeceksiniz’ şeklindeki sorumuzu yanıtlayan Ali Gülçiçek; “Bu ihtimal düşünmüyoruz. Hukuki süreç bizim lehimize işleyecektir. Çünkü kazanan taraf biziz” dedi.

GÖKKUŞAĞI KARARI VERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 14 yıl önce
gelelim altan kaptana. o zaten başlı başına bir artis. ukala kendini beğenmişin biri. fazlada bir şey söylemeye gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gelelim gökkuşağı hareketinin başkan adayı olan arzu hanıma. allahını seven söylesin bundan başkan olurmu. bundan olsa olsa.............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gelelim engin barutçuya. yazık oldu valla aslında iyi bir arkadaştı ama nedense fazla ihtirasa kapıldı. ve sonu oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ankara şube başkanını kınıyorsun ama senin desteklediğin ali gülçicek beyefendiyi dinlemediniz galiba . ada kürsüden açık açık solcu olduğunu ilan etti. ona kınama yokmu. ( gerçi öyle solcu falanda olunmaz ama )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sendikamızın genel kuruluna katılan misafir konfederasyon ve sendika başkanları devrimcilik, demokratlık,sınıf sendikacılığı konusunda kendilerini şahin sendikacılar olarak nitelerken Ayçin'i de kendi yanlarına alarak Türk-İş içindeki en demokrat ve işçi haklarını en iyi ilan ederek desteklerini sunmuşlardı. Keşke genel kurulumuzu sonuna dek izleyip destekledikleri ''örnek yöneticinin''İşçilerin yönetime katılma talepleri olan işçi meclisi kurulması talebini,mali şeffaflık talebini ve benzer ileri kararları nasıl engellediğini görselerdi. ama her zaman söylediğim gibi korkunun ecele faydası yok,hepiniz için sonun başlangıcı olan gökkuşağı hareketi tüm Türkiye işçileri için yola çıktı ve iktidara geliyor.YAŞASIN SINIF KARDEŞLİĞİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu genel kurulda dikkatimi en çok çeken ben MHP liyim diyen ANKARA başkanı idi kınıyorum.YAŞASIN GÖKKUŞAGI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atilay Ayçin'nin listesinde Eylem Ateş'in adını göremedim. Uçuşta sendika adına çalışan ve bize kuralları öğretmek için çaba harcayan arkadaşımızın adı neden yok? Hava -iş ten açıklama bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
belli ki mevcut yönetimden rahatsızlıklar dorukta. bu kadar kısa zamanda, kısıtlı imkanlarla bir muhalefet çıkmış ortaya, örgütlenmiş ve değişiklik talebinde bulunmuş ve 1 eksik 1 fazla önemli değil sonuç ortada, biraz onur ve izanı varsa mevcut yönetimin, bunu doğru okuyup gereğini yapması beklenir. ama ne oluyor savunmaya ya da saldırıya geçmeyi yeğliyor. bunca yıl olumlu olan şeyleri de silip süpürüyor bu tavır. YAZIK!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya gokkusagi kaybetti arkadaslar..bu isin gonul kazanani olmaz!!thy yi isverene karsi yine atilay temsil edecek..sendikaniza sahip cikin.sizi atilay aga savunacak yine..gokkusagi bitti artik,ruya sona erdi..hayalperest olmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gökkuşağı Hareketi göreve başladığında makam arabasını satacaklarını belirtmişler. Acaba şubelerdekileride satacaklarmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000