22 Mayıs 2012, Salı 10:31:50

GENEL KURUL YARIN TOPLANIYOR

Türk Sivil Havacılığını Geliştirme Vakfı HAVAK’ın olağan genel kurulu yarın yapılacak.

1995 yılında Türk Sivil Havacılığının gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Türk Sivil Havacılığını Geliştirme Vakfı, 23 Mayıs’ta olağan genel kurul yapacak.

Yavuz Çizmeci’nin başkanlığını yaptığı HAVAK’ın yönetim kurulunda Ömer Faruk Berksan, Oktay Erdağı, Racih Tokaç ve Necip Murat Öztürk gibi isimler bulunuyor.

Türk sivil havacılığının gelişimine katkı sağlamak amacıyla  kurulan ancak havacılık sektörünün yeterli desteği vermemesi nedeniyle  uzun yıllardır bekleneni veremeyen HAVAK’ın yeniden yapılanma süreci devam ederken vakıf senedinde yapılan değişiklikle önceki yılların aksine sektördeki tüm sivil toplum örgütlerinin ve bütün  havacılık sektörünün hem  kurumsal olarak hem de  çalışanlarının da bireysel olarak vakfa üye olabilmesinin önü açılarak tüm sektör ve çalışanlarının üye olması için çağrı yapılmıştı.

Şirket bazında 45 üyesi bulunan HAVAK’ın kurulduğu günden bu güne sektördeki gelişmeler ve güç dengeleri de dikkate alınarak üye sayısının artırılması ve ilk etapta 200'ü tüzel bin üyeye çıkarılması hedeflenirken TALPA, TASSA, UTED, UTİKAD ve HAVA İŞ gibi mesleki örgütlerin de HAVAK’a üye olmasının sağlanması öngörülüyor. 

HAVAK genel kurulu yeni üyelerin de katılımıyla yarın saat 11.00’de Sefaköy’deki vakıf genel merkezinde yapılacak. Genel kurulda yeni bir yönetim oluşturularak HAVAK’ın  üye sayısı artırılarak güçlü bir sivil toplum örgütü olması sağlanacak.

GENEL KURUL YARIN TOPLANIYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000