09 Ekim 2009, Cuma 12:22:12

FİKİR FIRTINASI BAŞLIYOR

Airport TV bugün yepyeni bir programla havacılık sektörünün nabzını tutacak. Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan, Sivil Havacılık eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katılacağı program saat 21.00’de...
  • meraktan öldürneğin bizi lütfen şu proğramı acele yayınlarmısımız. akşam çalışıyorduk izleyemedik. herkes bu programı konuşuyor. bizde meraktan ölmek üzereğiz.
  • Ali, Sefa'nın her konuşmasını kesti. Teknisyen'lere yönelik her konuşmaya engel olmaya çalıştı. Konu bu değil diye. Bırak konuşsun, en iyi bildiği konudan örnek veriyor. Teşekkür etsene, daha ne istiyorsun. Erdağı şu an hangi görevde, bilmiyorum amma sanki bir görev bekler gibi konuştu. Ne şiş yansın ne kebab misali. Yakışmadı. Konuyu çok iyi biliyorsun, canavar gibi konuşsana, esip gürlesene. Olmadı, yakışmadı bence. Herdem de çok sessizdi. Birbirinizle laf dalaşı yapmasaydınız belki de Erdağı'nı daha çok yararlı konuşturabilirdiniz. Bu sefer olmadı işte. Ders alın.
  • kaçiranlar için programi siteye yüklerseniz iyi olur
  • 500 saatle ilgili beyin fırtınası yapın
  • AİRPORT ÇALİŞANLARİNİ EN İÇTEN DİLEKLERLEN KUTLUYORUM.. HAVACİLİĞİN BİR AÇİK SEFAF PENCERESİ... KATKİLARİNİZDAN DOLAYİ KUTLUYORUM..kara
  • Efendim; Türkiye' deki sivil havacılık ile Almanların kendilerine has disiplin ile icra edegelmiş olduğu havacılığı biribirine karıştırmayalım. Çünkü Türkiye' de havacılık mesleğinde çalışanların karakteri yüksektir! Çalışkandırlar! Zekidirler!
  • Airport Tv'yi ve sizleri kutluyorum. Çok iyi düşünülmüş bir proğram. Sivil havacılık konularının uzmanlar ve editörler tarafından haftalık olark değerlendirilmesi bu konularda yaşanan bilgi kirliliğini ortadan kaldıracağı gibi halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve havacılığımızın sevdirilmesinede katkı sağlayacaktır.

Hafta içinde havacılık gündemine yansıyan haberlerin değerlendirileceği Fikir Fırtınası Programı’nın ilk programında Atatürk Havalimanı’nda kısa pist olarak tabir edilen ve sürekli kazaların yaşanması ile gündemden düşmeyen 06/24 pisti masaya yatırılacak. Atatürk Havalimanı’nda kapasiteyi artırmak için neler yapılmalı, İstanbul üçüncü havalimanını arıyor mu?

Ulaştırma Şurası’ndan havacılık ile ilgili alınan kararlar yeterli mi? Havacılık sektörünün endüstriyel anlamda gelişmesi için ne yapmalı?

Kahramanmaraş’ta düşen helikopterle ilgili siyasi bir şov mu yapılıyor yoksa kaza bir sır perdesi olarak mı kalacak? Kazayı incelemek üzere yurtdışından uzman getirilmesi doğru mu? ELT cihazı açıklamalarda bahsedildiği gibi ters döndü ise sinyal üretemez mi?

Ağırlıklı olarak Türk Havayolları çalışanlarının sendikası olan Hava-İş seçimleri yapılıyor. Sendika seçimlerinde kim seçimi almaya yakın? Atilay Ayçin seçimleri kaybeder mi?

İşte öne çıkan bu haberler ve daha fazlası bu akşam canlı yayında tartışılacak.

Fikir Fırtınası havacılık sektörünün kaçırmaması gereken bir program.

Airport TV Türksat uydusundan, D-Smart 70. Kanal ve www.airporttv.tv üzerinden canlı olarak izlenebilir.

FİKİR FIRTINASI BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
meraktan öldürneğin bizi lütfen şu proğramı acele yayınlarmısımız. akşam çalışıyorduk izleyemedik. herkes bu programı konuşuyor. bizde meraktan ölmek üzereğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ali, Sefa'nın her konuşmasını kesti. Teknisyen'lere yönelik her konuşmaya engel olmaya çalıştı. Konu bu değil diye. Bırak konuşsun, en iyi bildiği konudan örnek veriyor. Teşekkür etsene, daha ne istiyorsun. Erdağı şu an hangi görevde, bilmiyorum amma sanki bir görev bekler gibi konuştu. Ne şiş yansın ne kebab misali. Yakışmadı. Konuyu çok iyi biliyorsun, canavar gibi konuşsana, esip gürlesene. Olmadı, yakışmadı bence. Herdem de çok sessizdi. Birbirinizle laf dalaşı yapmasaydınız belki de Erdağı'nı daha çok yararlı konuşturabilirdiniz. Bu sefer olmadı işte. Ders alın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kaçiranlar için programi siteye yüklerseniz iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
500 saatle ilgili beyin fırtınası yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AİRPORT ÇALİŞANLARİNİ EN İÇTEN DİLEKLERLEN KUTLUYORUM.. HAVACİLİĞİN BİR AÇİK SEFAF PENCERESİ... KATKİLARİNİZDAN DOLAYİ KUTLUYORUM..kara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Efendim; Türkiye' deki sivil havacılık ile Almanların kendilerine has disiplin ile icra edegelmiş olduğu havacılığı biribirine karıştırmayalım. Çünkü Türkiye' de havacılık mesleğinde çalışanların karakteri yüksektir! Çalışkandırlar! Zekidirler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airport Tv'yi ve sizleri kutluyorum. Çok iyi düşünülmüş bir proğram. Sivil havacılık konularının uzmanlar ve editörler tarafından haftalık olark değerlendirilmesi bu konularda yaşanan bilgi kirliliğini ortadan kaldıracağı gibi halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve havacılığımızın sevdirilmesinede katkı sağlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000