23 Ekim 2013, Çarşamba 10:16:17

EMEK MECLİSİ "LİLA" DEDİ

Hava-İş Sendikası'nın Olağan Genel Kurulu'nda yönetime aday olan Emek Meclisi, Uçuş İşletme Başkanlığı'nda yapılacak delege seçimleriyle ilgili bir bildirge yayınladı.
  • emek meclisi, işverencidir. işverenin ipini, boğazınıza dolamak istiyorsanız verin tabii oyunuzu. yönetimin, emek meclisini desteklediğini sağır sultan duydu artık.
  • Emek meclisi barışı ve hoşgörüyü temsil eden guruptu renk yakışmış oyumuz lilaya emek meclisi kazanacakq
  • Atilay ayçin gidince her şey daha iyi olacak.Emek meclisini destekliyoruz.
  • 9 binin üzerinde personeli olan Uçuş İşletme'yi kendin delege çıkaramadığın ve kaybedeceğini bildiğin için sadece 97 delege olarak belirle. Yetmezmiş gibi Uçuş İşletme'nin yer personelini de listeye koyma, sandıkları da yalnız bir gün açık tut. Ne ala demokrasi?! Çırpındıkça, batıyorsun Ayçin Ağa.
  • Reform hareketi,Gökkuşağı,Emek meclisi, artık birleşin ve gereken cevabı bizde uçuşta atilay ayçine bildirelim.Ayrışmadan birleşerek bu sendika hanedanlığını bitirelim arkadaşlar.
  • Sendika baronu atilay ağa uçuşta oyun oynamaya devam ediyor.Sayı nasıl bu kadar az oluyor.Bizle dalgamı geçiyorsun.Taksici,kamyomcu,doğalgazcı oylarınamı güveniyorsun.Arkadaşlar bu fırsat önümüze 4 yılda bir geliyor.Akıllı düşünün bizi enayi yerine koyan bizim paramızla şov yapan bir sendika başkanı istemiyoruz.Oyunuzu şuraya atın demiyorum sadece muhalefeti destekleyelim ayçin ağayı pazartesi sandığa gömelim hep bereber.
  • Arkadaşlar geleceğiniz ve kazanılmış hakların kaybedilmemesi için ATİLAY AĞAYA kesinlikle oy vermiyoruz.Yoksa daha çok 305 ve 400 kayıplarımız olacaktır.
  • Uçuş işletme delege sayısını 97 açıkladılar. Olacak gibi değil demekki 70 civarı, taksici, kamyoncu delegemiz oldu hayırlı olsun. Ayçin bu hallere de mi düşecektin.
  • 8500 çalışanı olan bir birimde seçim bir güne sıgdırılıyor. Delege sayısıda 97 Ayçinin oyunları devam ediyor. Emek meclisinin sesine kulak vermek gerek. Oyumuzun rengi lila
  • Bunlar işçinin iradesine saygı göstermiyor,o zaman bizde uçuşta atilay ağayı sandığa gömeceğiz..........

Hava-İş Sendikası 26. Olağan Genel Kurulu'nda yönetime aday olan Emek Meclisi, Uçuş İşletme Başkanlığı'nda yapılacak delege seçimleri öncesi bir bildirge yayınladı. Yayınlanan bildirgede Emek Meclisi'nin lila renkle delege seçimlerine katılacağı belirtilerek 5 maddelik bir açıklama yapıldı.

İşte Emek Meclisi tarafından yapılan 5 maddelik o açıklama:

• Hava-iş yönetimini demokrasiye davet ediyoruz,
• Üye iradesinden kaçanlar çalışanları temsil edemez.
• Uçuş işletme delege seçimlerinde sandıklar en az 3 gün açık tutulmalıdır.
• 8.500 üyenin bulunduğu uçuş işletmede tüm üyelerin oy kullanabilmesi sağlanmalıdır.
• Hava-iş,  demokratik katılım ve temsiliyet sağlandıkça daha da güçlenecektir.

EMEK MECLİSİ "LİLA" DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

kabin ekipleri ~ 10 yıl önce
emek meclisi, işverencidir. işverenin ipini, boğazınıza dolamak istiyorsanız verin tabii oyunuzu. yönetimin, emek meclisini desteklediğini sağır sultan duydu artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Emek meclisi barışı ve hoşgörüyü temsil eden guruptu renk yakışmış oyumuz lilaya emek meclisi kazanacakq

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabinler ~ 10 yıl önce
Atilay ayçin gidince her şey daha iyi olacak.Emek meclisini destekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş İşletme ~ 10 yıl önce
9 binin üzerinde personeli olan Uçuş İşletme'yi kendin delege çıkaramadığın ve kaybedeceğini bildiğin için sadece 97 delege olarak belirle. Yetmezmiş gibi Uçuş İşletme'nin yer personelini de listeye koyma, sandıkları da yalnız bir gün açık tut. Ne ala demokrasi?! Çırpındıkça, batıyorsun Ayçin Ağa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOP ~ 10 yıl önce
Reform hareketi,Gökkuşağı,Emek meclisi, artık birleşin ve gereken cevabı bizde uçuşta atilay ayçine bildirelim.Ayrışmadan birleşerek bu sendika hanedanlığını bitirelim arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABİN MEM ~ 10 yıl önce
Sendika baronu atilay ağa uçuşta oyun oynamaya devam ediyor.Sayı nasıl bu kadar az oluyor.Bizle dalgamı geçiyorsun.Taksici,kamyomcu,doğalgazcı oylarınamı güveniyorsun.Arkadaşlar bu fırsat önümüze 4 yılda bir geliyor.Akıllı düşünün bizi enayi yerine koyan bizim paramızla şov yapan bir sendika başkanı istemiyoruz.Oyunuzu şuraya atın demiyorum sadece muhalefeti destekleyelim ayçin ağayı pazartesi sandığa gömelim hep bereber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar geleceğiniz ve kazanılmış hakların kaybedilmemesi için ATİLAY AĞAYA kesinlikle oy vermiyoruz.Yoksa daha çok 305 ve 400 kayıplarımız olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçuş işletme delege sayısını 97 açıkladılar. Olacak gibi değil demekki 70 civarı, taksici, kamyoncu delegemiz oldu hayırlı olsun. Ayçin bu hallere de mi düşecektin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
8500 çalışanı olan bir birimde seçim bir güne sıgdırılıyor. Delege sayısıda 97 Ayçinin oyunları devam ediyor. Emek meclisinin sesine kulak vermek gerek. Oyumuzun rengi lila

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 10 yıl önce
Bunlar işçinin iradesine saygı göstermiyor,o zaman bizde uçuşta atilay ağayı sandığa gömeceğiz..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000