31 Mayıs 2010, Pazartesi 18:56:14

BU SAYGISIZLIĞI DÜZELTİN!

İsrail ve İskenderun’daki terörist saldırıları kınayan Hava-İş, İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan askerler için ‘şehit’ ifadesini kullanmadı.
  • bedavadan sizin sayenizde maaş alanlar dürüst vatandaş ailelerin zorluklarla 20 yaşına getirip orlarda şehit edilen askerlerimizin ailelerinin acılarını anlayamazlar zaten.belki en büyük çocukları belki tek umutları idi eli ekmek tutmaya namzet insanlardı.duygu sömürüsüne gerek yok hepsinin şehit törenlerinde ailelerini görüyoruz.damı akan evler gecekondu muhitleri.bu ülke hepimizinse böyle olmamalı.sırça köşklerde ses yok.ne menem bi ülkeyse...adalet göreniniz var mı??
  • sendikanıza yakışan bu ise sizi tebrik ediyorum.zaten orada şehit olanlar hala saf kalp ile vatandaşlık eden ailelerin çocukları idi.bizde sendika yönetimin ne olduğunu yıllar önce delegelik yaparak öğrendik.sendikanızı size yıllarımızı thy ye bırakıp ekmeğimizi başka yerlerde aramaya gittik.şükür biz kaybetmedik.sendika bugüne kadar hangi şehide yorum yapmış ki.bileniniz var mı.zorlama bir siyaset başka bir şey değil.adam olsalar mayısta imza atmazlar dı.ner dee.
  • İŞTE YAPMANIZ GEREKEN BUYDU.TEMSİL ETTİĞİNİZ BİNLERİN DAHİLİNDE SENDİKASIZ KİŞİLERİNDE HASSASİYETİNİ ÖNEMSEDİĞİNİZ İÇİN ŞİMDİ SİZİ TEBRİK EDERİM... ELEŞTİRİLERİ BİR SENDİKAYA YAKIŞIR ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEK GEREKİR,ELEŞTİRİ SAHİPLERİNE MANALI CEVAPLAR VERMEK BU İŞİ UZATIR. HERŞEYE RAĞMEN,YAPTIĞINIZ DÜZELTME İÇİN SİZİ TEBRİK EDERİM..
  • benim sendikama da yakışan işte budur.Düzeltmeyi yapan sendikamız yöneticilerine teşekkür ederim
  • Sendikama saygılar,En güzel günler onların olsun..
  • Vatan evlatlarımız görevleri başında şehit oldular. Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde birlik ve beraberliğimize gölge düşürecek tutum ve davranışlardan herkezin kaçınması gerekir. Hava iş sendikasıda belki farkında olmadan yaptığı bu durumu acilen düzeltmesi gerekir. Onlar Şehit oldular bu mertebeye çıktılar, vefat ise hastalıktan ve yaşlılık gibi sebeplerden meydana gelmiş basit ölüm gibi algılanmakta, bu sebeple Bizzat Havaiş in yöneticileri bu konuyu acilen düzeltmesi gerekir, şehitlerimizin ruhu şad olsun. Cemal TOPUZLU
  • http://blog.haberturk.com/faruk_85/yaziD.asp?yID=32685&kID=44 ben bu haberden bahsettim,başkanın avukatı.. bak orda neler yazıyor.. şehit e şehit dememesini bu haberden dolayı eleştridim. Şimdi sen üstte verdiğim linke git,ordaki haberi oku,ondan sonra benim tepkimi anlarsın.. belki.... git o linke.
  • Hava-İş bu kasıtlı yazdıkları ve KESİNLİKLE geri dönmeyecekleri Vefat iafdesini geri alsın ben burada ismimle ŞEREFSİZİM YAZACAĞIM. Sefa beye sorun bakalım bu mümkünmü?
  • kime şehit denir öğrenin HAVA-İŞ yönetimi öğrenin örenmek ayıp değildir. sizi kınıyoruz. vatan sever
  • nasıl bir sendikasın ki bu ülkenin ayakta kalması için nöbet başında olan evlatlarımıza şehit diyemezsiniz, nasıl bir anlayıştır. sizi şiddetle kınıyorum, bunalr sizin kim oldugunuzu ortaya koyuyor, herkesde bunu görüyor merak etmeyiniz. tekrar şiddetle kınıyoruz sizi tüm THY olarak...
Hava-İş Sendikası’nın her iki saldırıyı kınayan açıklaması, İskenderun’da şehit olan askerler için ‘şehit’ ifadesinin kullanılmaması üzerine tepki çekti.

AirportHaber’e mail yoluyla ulaşan okuyucular, Hava-İş’in gerekli düzenlemeyi yapmasını istedi.

İşte Hava-İş Sendikası’nın açıklamasında yer alan o bölüm:

BU SAYGISIZLIĞI DÜZELTİN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 14 yıl önce
bedavadan sizin sayenizde maaş alanlar dürüst vatandaş ailelerin zorluklarla 20 yaşına getirip orlarda şehit edilen askerlerimizin ailelerinin acılarını anlayamazlar zaten.belki en büyük çocukları belki tek umutları idi eli ekmek tutmaya namzet insanlardı.duygu sömürüsüne gerek yok hepsinin şehit törenlerinde ailelerini görüyoruz.damı akan evler gecekondu muhitleri.bu ülke hepimizinse böyle olmamalı.sırça köşklerde ses yok.ne menem bi ülkeyse...adalet göreniniz var mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sendikanıza yakışan bu ise sizi tebrik ediyorum.zaten orada şehit olanlar hala saf kalp ile vatandaşlık eden ailelerin çocukları idi.bizde sendika yönetimin ne olduğunu yıllar önce delegelik yaparak öğrendik.sendikanızı size yıllarımızı thy ye bırakıp ekmeğimizi başka yerlerde aramaya gittik.şükür biz kaybetmedik.sendika bugüne kadar hangi şehide yorum yapmış ki.bileniniz var mı.zorlama bir siyaset başka bir şey değil.adam olsalar mayısta imza atmazlar dı.ner dee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İŞTE YAPMANIZ GEREKEN BUYDU.TEMSİL ETTİĞİNİZ BİNLERİN DAHİLİNDE SENDİKASIZ KİŞİLERİNDE HASSASİYETİNİ ÖNEMSEDİĞİNİZ İÇİN ŞİMDİ SİZİ TEBRİK EDERİM... ELEŞTİRİLERİ BİR SENDİKAYA YAKIŞIR ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEK GEREKİR,ELEŞTİRİ SAHİPLERİNE MANALI CEVAPLAR VERMEK BU İŞİ UZATIR. HERŞEYE RAĞMEN,YAPTIĞINIZ DÜZELTME İÇİN SİZİ TEBRİK EDERİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benim sendikama da yakışan işte budur.Düzeltmeyi yapan sendikamız yöneticilerine teşekkür ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sendikama saygılar,En güzel günler onların olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vatan evlatlarımız görevleri başında şehit oldular. Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde birlik ve beraberliğimize gölge düşürecek tutum ve davranışlardan herkezin kaçınması gerekir. Hava iş sendikasıda belki farkında olmadan yaptığı bu durumu acilen düzeltmesi gerekir. Onlar Şehit oldular bu mertebeye çıktılar, vefat ise hastalıktan ve yaşlılık gibi sebeplerden meydana gelmiş basit ölüm gibi algılanmakta, bu sebeple Bizzat Havaiş in yöneticileri bu konuyu acilen düzeltmesi gerekir, şehitlerimizin ruhu şad olsun. Cemal TOPUZLU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
http://blog.haberturk.com/faruk_85/yaziD.asp?yID=32685&kID=44 ben bu haberden bahsettim,başkanın avukatı.. bak orda neler yazıyor.. şehit e şehit dememesini bu haberden dolayı eleştridim. Şimdi sen üstte verdiğim linke git,ordaki haberi oku,ondan sonra benim tepkimi anlarsın.. belki.... git o linke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hava-İş bu kasıtlı yazdıkları ve KESİNLİKLE geri dönmeyecekleri Vefat iafdesini geri alsın ben burada ismimle ŞEREFSİZİM YAZACAĞIM. Sefa beye sorun bakalım bu mümkünmü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kime şehit denir öğrenin HAVA-İŞ yönetimi öğrenin örenmek ayıp değildir. sizi kınıyoruz. vatan sever

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nasıl bir sendikasın ki bu ülkenin ayakta kalması için nöbet başında olan evlatlarımıza şehit diyemezsiniz, nasıl bir anlayıştır. sizi şiddetle kınıyorum, bunalr sizin kim oldugunuzu ortaya koyuyor, herkesde bunu görüyor merak etmeyiniz. tekrar şiddetle kınıyoruz sizi tüm THY olarak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000